Na a politizálst azonnal tessék befejezni; ennek ehhez semmi köze!!!
0
2007. február 13., kedd 17:23
9368
Persze-persze... mert az Orbán szép, az Orbán jó, az Orbán különleges, sosem hazudik, becsületes, nem lop, nem magára gondol, hanem az országra, nem büdös neki a munka, mert mindig bent ül a parlamentben és dolgozik... aki ennyire elvakult politikailag, nem értem, hogy miért fröcsög. Liberálisok közül sok normális embert ismerek, ugyanúgy, mint jobbosból vagy balosból. Csak azt nem értem, hogy miért mindig a Fideszesek viselkednek arrogáns és agresszív módon?
0
2007. február 13., kedd 17:10
6403
Azért ez a most vasárnapi időpont mégsem az országgyűlési választások dőpontja. Bár nem venném zokon, ha azt is megismételnék mostanában valamelyik vasárnapot szívesen rááldoznám.
Különben valami hasonló volt csak fordítva, még 2002-ben mikor a heti7 eljátszotta mintha Orbán tiltotta volna be a műsorukat, szereztek vele jópár szavazót a félmbarom libsiktől.
0
2007. február 13., kedd 17:03
9368
Amit a Fábry a tévében művel, azt könnyen lehet jellemezni: színvonaltalan, igénytelen, szánalomra méltó és nem embernek való. Néha én is belefutottam ebbe a kalap sz*rba, de gyorsan elkapcsoltam. Fábry már az Esti Showderben is megmutatta sokszor, hogy mekkora primitív bunkó. Erről ennyit, nekem ez a véleményem erről az egészről.
0
2007. február 13., kedd 17:02
1570
most vasárnap lesz a 2. rész 11:10-kor
0
2007. február 13., kedd 16:58
6403
Valamelyik, vagy mind? Én nem emlékszem rá.
0
2007. február 13., kedd 16:56
1570
Vasárnap dél körül volt valamelyik rész ismétlése...
0
2007. február 13., kedd 16:54
6403
Értékelni sajnos még nem tudom, de már nagyon várom, hogy megnézhesem. A tv-ben csak 2-3 részt láttam, ami még ámerikában "játszódik". Sajnos utána valami éjfélkörüli időpontba tették át és valahogy lemaradtam róla. Most be fogom pótolni.
Eléggé érdekes, hogy a későbbi időpontra rakott részek mind a volt Szovjetunióban "játszódnak", és mindez történik az országgyűlési választások finisében. Összeesküvéselmélet???!!! A komcsik keze mindenhova elér!!!!