Keresés

Warner Home Video

2012. augusztus 23., csütörtök 23:27
Eladó topic!
0
2012. augusztus 23., csütörtök 22:22
Sziasztok!
A Zöld Lámpás duplalemezes extra változatát lehet még kapni? Mert 2011. dec. 13-án jelent meg és 2012. jan. 5-én rendeltem be, de még mindig bizonytalan a beszerzése.
Ha tud valaki valamit erről, légyszi írja le.

Köszönöm!
0
2012. június 27., szerda 20:08
Az Űrcowboyok általam 2001-ben vásárolt első, feliratos kiadása a mai napig kifogástalanul működik. Nem felhősödött be egyáltalán. Úgyhogy ha jó az alapanyag, akkor nem lesz gond hosszútávon a gyári korongokkal...
0
2012. június 27., szerda 19:37
A 7 évet én legfeljebb az írott lemezekre tartom elképzelhetőnek. A gyári nyomott lemezek élettartama ennél sokkal több kell, hogy legyen. A legrégebbi lemezeim kb. 12 évesek, és gond nélkül lejátszhatóak.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 27., szerda 12:56
igen, ott találsz rá választ.
0
2012. június 27., szerda 10:13
Valóban nem volt túl pontos a hibaleírás :( Szóval következetesen egy adott helyen megáll a lejátszás bármelyik lejátszóban. Ha átugrok rajta, akkor játssza tovább. A lemez pedig foltos. Itt volt korábban belinkelve egy fórum, inkább folytassuk ott, kérdésem, hogy ott választ kapok arra, hogy tudom ezt "javítani", már ha lehet.
0
2012. június 26., kedd 19:30
Mit értesz az alatt,hogy kezd meghalni?
A lemez foltosodás tényleg van,de legfoltosabb a régi Good Will Hunting,de hibátlanul lejátszható.
Tékákban,agyonkarcolt lemezek gond nélkül mennek több mint 12 év után is, századszorra kikölcsönözve.
0
2012. június 26., kedd 11:37
Én korábban azt olvastam, hogy egy átlagos DVD életideje 7 év. A Kubrick gyűjteményem pl. kezd meghalni :( pedig nagyon vigyáztam rá! A Tágra zárt szemek lemezt egyszer már cseréltem is benne, de úgy látszik az nagyon selejtes kiadvány volt.
Kinézetre pediog foltosak lesznek a lemezek.
0
2012. június 26., kedd 11:25
Ki tudja, lehet hogy még megtörténik :):)
Az viszont érdekes, hogy a létező összes emailcím, amivel eddig a ProVideo-val fel lehetett venni a kapcsolatot, most nem létezik.
Ezekre gondolok: peter.koloszar@provideofilm.hu ; info@provideofilm.hu ;info@provideo.hu ; noemi.zambo@provideofilm.hu

Lehet, hogy megszűnik a ProVideo idehaza? Áhhh, nem ringatom magam ebbe....
0
2012. június 26., kedd 10:26
rányos helyzetűek vagyunk sorozat szempontjából is.
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 2:25
Hát, szerintem előbb foghatod meg Jennifer Aniston seggét, mint hogy a (bármilyen) sorozat nálunk BD-n megjelenjen...

(Tudom, háttal nem illik mondaton kezdeni. De még mindig jobb, mintha seggel kezdtem volna.)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. június 26., kedd 1:16
A teljes Jóbarátok sorozat év vége tájékán megjelenik Blu-rayen. Idehaza is kapható lesz a kiadvány?
0
2012. június 15., péntek 19:46
A változó hőmérséklet a lemez felszínét is érintheti.Páralecsapódás,majd poros lesz és az ráragad.
Olyat még nem tapasztaltam,hogy a lejátszó bepiszkolta volna a lemezt.Persze egy olvasófej tisztítás néha nem árt,de erre a ritkán használt készülékeknél van inkább szükség.
Van egy régi CD lejátszóm,ott fordul elő néha,hogy a lemez nem megy hibátlanul,de egy olvasófej tisztítás után megjavul.
0
2012. június 14., csütörtök 21:44
nem. valószinüleg rossz alapanyagra készült a lemez és azért van ez a probléma. itt az általános fórumban van egy topic e miatt. IDE kattintva tudod olvasni a topicot!!!!!
0
2012. június 14., csütörtök 21:04
Köszönöm emberek a válaszokat!!!

Jobban szemügyre vettem a lemezeket és valóban a korong szélénél egy szabálytalan körvonal látható. Valami ragadós anyag ami elkenődik ha törölni próbálom. Valószínű akkor, hogy ez okozta a problémát, de hogyan kerülhet ilyesmi rá? Hiszen viszonylag keveset néztem őket és azonkívül mindig a tokban voltak, vigyázok rájuk mindig, nem adtam oda senkinek aki hanyagul bánhatna velük. Lehet, hogy hülyeség, de nem lehetséges, hogy a már kissé koros házimozi rendszer olvasójából került bele? Bevallom sosem tisztítottuk a belsejét a lejátszónak, pedig az útmutatóban írták, hogy nem árt néha, emeleten lakunk, elég meleg és párás a nappali és elég poros is a levegő. Ezek az apró dolgok számíthatnak? Vagy a tok ragacsosodik be? Jó lenne rájönni mi okozza ezt, hogy el lehessen kerülni a jövőben... Mindenesetre köszönöm még egyszer a válaszokat! Megpróbálom lepucolni a lemezeket.
0
2012. június 11., hétfő 20:05
Így születnek az értékes felfedezések. ;)
most posts by TM
0
2012. június 11., hétfő 19:27
Véletlenül.
Egy szúnyogot céloztam meg és véletlenül ott volt elől egy DVD.Voltaképpen szerencsésen alakult,hiszen pont meg akartam nézni,így azonnal kiderült,rovarirtóval a felszínén nem lehet lejátszani.
0
2012. június 10., vasárnap 21:52
Akar többet tudni? :)
most posts by TM
0
2012. június 10., vasárnap 21:27
Vagy a Csillagközi Invázió. :)
0
2012. június 10., vasárnap 21:25
Hogy lehet egy dvd-re rovarirtót fújni? Esetleg a Z, a hangya volt az?
most posts by TM
0
2012. június 9., szombat 18:32
Egy tékában érdeklődtem.Mindegyik általad említed film tiszta karc ugyan,de még senki sem hozta vissza úgy,hogy nem lehet lejátszani.

Nekem otthon egy filmmel volt probléma a beolvasással,de kiderült,hogy véletlenül ráfújtam egy kevés rovarirtót.Ezt letisztítva gond nélkül ment a lemez.
0
2012. június 9., szombat 18:32
Könnyen meglehet, hogy a te lemezeidnél is az úgynevezett ragacsosodási folyamat jött elő. Nálam bevált, hogy alkoholos törlőkendővel finoman, de alaposan áttöröltem a lemezeket, utána újra lejátszhatóvá váltak.
0
2012. június 9., szombat 18:16
A lemez külseje milyen?
Egy DVD elméletileg nem válhat nézhetetlenné,hacsak nincsen rajta valami szennyeződés vagy esetleg nem gyári hibás.Bár az elsőre kijön...
Bár nálam a 12 éves,felhőssé kiadványok(Good Will Hunting,Gyaalog galopp) is gond nélkül mennek,így nem értem...

Egy nálamnál hozzáértőbb szerint mennie is kell.Ilyen hibajelenség csak a házilag írt lemezeknél jön elő egy idő után.
0
2012. június 9., szombat 0:37
GaGoTe nálam meg pont a Halálos fegyverekkel történt meg ez a dolog. Addig jut el a lejátszásig, hogy a Warner logó kisfilm bejön, utána lefagy az egész! Sajna semmi sem tart örökké, de tényleg az a legdurvább, hogy én is megnéztem ezeket többször is, utána hirtelen elromlik. Nem tudom miért csinálja ezt. Utána megvettem még egyszer és jó lett, csak kérdés, hogy meddig?
0
2012. június 9., szombat 0:19
Hali Mindenki!

Van egy komoly problémám, lehet, hogy más is járt már így és tud segíteni vagy tanácsolni valamit... Bizonyos Warner DVDk amiket itt vettem az Xpressen egy idő után nézhetetlenné váltak. Konkrétan a 2010es Pro Videos Az utolsó szamuráj, a 2008as Batman: Kezdődik! és A sötét lovag díszdoboz, a 2007es A Gyűrűk Ura Trilógia díszdobozos kiadványokkal fordult elő, hogy még a menüt sem tölti be a lejátszó vagy a film 2. felében megakad és nem játssza tovább. 3 különböző asztali és a számítógép 2 DVD olvasójával is ugyanaz történik mindig, tehát arra gyanakszom, hogy a lemezzel van baj. Ugyanakkor nem értem, hogy miért csak most történt ez? Mindegyik filmet és extra lemezt végig tudtam nézni egyszer minimum (van amit többször is) miután megvettem. Most viszont egyiket se. Az is fura, hogy a Kerülj szinkronba! sorozatos Halálos fegyver összes és része és a szintén KSZ! Túszharc lemezekkel semmi gond, pedig azokat rengetegszer megnéztem már és ráadásul 2006os kiadások, tehát még "öregebb" DVDkről van szó. Lehet, hogy a többi Warner filmem is így járt csak még nem tudok róla. Elég bosszantó, nem kevésbe kerültek ezek díszdobozos filmek, nagyon elégedett voltam mindegyikkel és nagyon hiányzik, hogy nem tudom őket újra megnézni. Ha valaki tud valamit erre mondani kérem szóljon! Köszi előre is.
0