Keresés

Warner Home Video

2006. május 8., hétfő 23:50
Ez meg hogy jött össze?

Honnan az infó? Speckók?
0
2006. május 8., hétfő 20:36
UIP Dunafilm
0
2006. május 8., hétfő 17:44
De jó, hogy mondod, kezdtem elfeledkezni róla!
0
2006. május 8., hétfő 17:21
Tudom, sokadszorra kérdezem, de hátha van már hír róla: Legend Of Zorro?

Múlt héten lejárt a fél év "kényszerszünete".

Egyáltalán ki adja ki? Mert ha moziban Fórum Hungary volt, akkor vagy InterCom, vagy Warner.
0
2006. május 8., hétfő 17:17
:D
0
2006. május 8., hétfő 17:12
ezt most írod 23. alkalommal. 24-nél saller jön. :)
0
2006. május 8., hétfő 17:11
final destination 3?
0
2006. május 8., hétfő 17:11
wow! full house 3 :) ennek különösen örülök... köszi

lesz majd valami augusztusban az USA-ban, az is naaaagyon érdekel majd (Invasion - The Complete 1st Season)... ha valahol jön magyar felirattal, én már rendelem is! :D
0
2006. május 8., hétfő 17:09
várható: hostel uncut, full house s3, freedomland, north country.
0
2006. május 8., hétfő 14:00
WB filmek attól továbbra is lesznek nem? (én továbbra is bízom az itthoni és a kinti Warnerben, aztán lehet, hogy hiába...)

mérlegeljék: sok okos magyar ember bábáskodott / bábáskodik a filmiparban... :D

0
2006. május 8., hétfő 13:57
Majd ha kiderül mi lesz a WHVM sorsa.  :(
0
2006. május 8., hétfő 13:45
lehet, hogy korai még: júliusi/augusztusi megjelenések mikor lesznek publikusak? :)
0
2006. május 7., vasárnap 19:06
"Az lenne az igazán korrekt, ha minden elkezdett sorozatot kiadnának elejétől a végéig, mert a Carnivale - A vándorcirkuszból is keményen megjelentették az első évadót és azóta se kép, se hang a következőről. "

hejj, talán jelenjen meg először amerikában is vagy nem?
0
2006. május 7., vasárnap 17:21
Most én is az 1654-es hozzászólást ajánlom.Vagyis az egész nem nekünk szól,hanem mindenkinek.
Sokan egyébként akkor is kalózkodni fognak,ha a kalóztemék drágább lenne mint az eredeti.Csak úgy megszokásból...
Nívós Warner kiadványok addig is voltak(sok klasszikus),amíg nem  volt külön képviselet.
A hazai piacon gyári DVD-k vásárlásával segíthetünk.Ma már igazán nem drága!
0
2006. május 7., vasárnap 16:19
Majd a kalózok jönnek ki jól ebből is... Egy HD-re 2-3 DVD ráfér, vagy 20-30 dvi-x... :-)) 2-3 ezer mp3-as album...
0
2006. május 7., vasárnap 15:33
Nem valószínű, hogy két filmet raknának egy lemezre, de valószínűleg ritkábban találkozunk majd extra lemezzel, kétlemezes kiadásokkal.
0
2006. május 7., vasárnap 15:30
Már a DVD-nél is felmerültek ezek az aggodalmak, de alaptalannak bizonyultak. A HD DVD nagyon hasonló szerkezetű a DVD-hez, így a sérülés lehetősége és hatása is hasonló mértékű. A Blu-Ray elméletben sérülékenyebb (először fix műanyag tokban tervezték kiadni, mint a mágneslemezeknél), de állítólag sikerült egy rendkívül ellenálló bevonatot kifejleszteni, ami 0.1 mm vastagságban is megvédi a lemezt a sérüléstől. Hogy ez mennyire igaz, azt majd huzamosabb használat után fogjuk megtudni.
0
2006. május 7., vasárnap 15:25
akkor nem a gyűrűr ura, hanem a Penge trilógiát... vagy a három M:I-t....
0
2006. május 7., vasárnap 15:04
de nem fogják rátenni a teljes gyűrű trilógiát egy lemezre, elhiheted. az új formátumok sokkal jobb kép- és hangminőséget biztosítanak, ezek viszont sokkal nagyobb tárhelyet igényelnek, s biztosíthatlak róla, hogy a kiadók ezt ki is használják majd, különben nem lenne értelme az új formátumnak.
0
2006. május 7., vasárnap 15:02
Én sem nézem jó szemmel ezt az ész nélküli tömörítést. Ha az audio-cd-t egy helyen megkarcolom, akadozik a cd-játszó kb. fél percnyi műsornál. Ha egy HD-nél teszem majd, nézhetetlen lesz az egész film?
0
2006. május 7., vasárnap 14:54
egyébként egy picit elüt a témától, de hozzáfűznék annyit, hogy sokan most siratják, hogy majd biztos nem kapunk meg szép díszdobozokat, ha kivonul a Warner. és mi lesz akkor, ha elterjed a Blu-ray és a HD????
ha a teljes Gyűrűk ura trilógia ráfér majd egy lemezre, akkor ki a franc fog a díszdobozakkal bajlódni?? belevágják egy műanyag tokba a lemezt és viszlát....
ennyit a szenzációs új formátumokról....
0
2006. május 7., vasárnap 11:35
na, ezt nem tudtam. minden nap tanul valamit az ember... :)
0
2006. május 7., vasárnap 10:42
tolcsván született, de még hátulgombolós volt, mikor a szüleivel együtt elhagyták az országot.
0
2006. május 7., vasárnap 10:31
William Fox magyar volt? Na, látjátok, neki volt esze: nem hoz ki semmit sem idehaza...
0
2006. május 7., vasárnap 3:14
Én kérek elnézést. Nem néztem eléggé jól utána, az angol tanár mondta, hogy a Varner Bruderek magyarok. Ő a hibás, nem én  :))))

De viszont a Paramount-ot tényleg egy magyar, bizonyos Adolph Zukor alapította (áldja őt ill. a Paramount-ot az ég, A Keresztapáért és a Star Trek-ért)! Na, ezt meg az angol tanár nem tudja : ))))
0