A Warner Brúderek lengyelek voltak. Ugyanígy Samuel Goldwyn is. Louis B. Mayer pedig ukrán. William Fox született Magyarországon. Nem mintha ennek bármi előnyét is látnánk.
0
2006. május 7., vasárnap 1:00
16096
Például az enyémet is.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 7., vasárnap 0:59
16970
Az lenne az igazán korrekt, ha minden elkezdett sorozatot kiadnának elejétől a végéig, mert a Carnivale - A vándorcirkuszból is keményen megjelentették az első évadót és azóta se kép, se hang a következőről. Vészhelytetet szerintem befejezik, ha már 6 éved megjelent belőle, különben sokak ellenszenvét fogják kivívni :)
0
2006. május 7., vasárnap 0:56
16096
Ok, de a reális esély még talán van a Vészhelyzetre! Én remélem!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 7., vasárnap 0:54
16970
Nem haragszom. A szaros Kés/alattról meg annyit, hogy nekem ez lenne a fontos...
0
2006. május 7., vasárnap 0:51
16096
Már ne haragudj, de egy évadot vettél meg. Én meg mind a 6-ot a Vészhelyzetből. Sokkal több érdekem fűződik hozzá, mint neked a szaros Kés/alatt-hoz...
0
2006. május 7., vasárnap 0:50
2975
"gyáva módon meghátrált"
hagyjuk már ezt a szöveget. ez nem egy kurva háború, ami a bátorságról szól, hanem egy vállalkozás, ami nyilvánvalóan a profitra törekszik. és nyilván nem 1 Ft profitra, meg nem is 1M Ft profitra.
0
2006. május 7., vasárnap 0:50
16970
Nem mind1! Mivel megvan az első, és összesen 3 évad az egész sorozat, szóval nyugodtan kiadhatták volna a végét is. A sokkal fontosabb szöveget meg hagyjuk már, mert mindenkinek az a fontos, amit annak tart. Nekem meg nem a Vészhelyzet az a sorozat, ami fontos.
0
2006. május 7., vasárnap 0:46
16096
Kiadványokról vitatkoznék... De a díszdobik tényleg szuperek voltak!
0
2006. május 7., vasárnap 0:46
16096
Akkor nem mind1, hogy kiadják-e agvagy sem?
Vészhelyzet sokkal fontosabb.
0
2006. május 7., vasárnap 0:45
16970
:-))) Én meg csak ezt kezdtem el venni - mármint a Kés/alattot - az első évadig jutottam mivel a 2. sokáig hibás volt.
0
2006. május 7., vasárnap 0:45
5042
Gyerekek a Warner a piacvezető kiadó volt... Ezért nem tudom elhinni hogy kivonulnak... Rengeteg színvonalas kiadványt köszönhetünk nekik. Sok sorozatot, Díszdobikat is, remek árakat, Kerülj szinkronba mozgalmat, (csúnya borítót) Persze voltak hibás, meg kevésbé jó kiadványok is. De mégis a Warner-tól kaptuk a legtöbb, és leg sok félébb cuccot... Én szerttem őket... :-( könnycsepp smiley :-(
Nekem eszem ágában sincs a kiadókat hibáztatni a kialakult helyzetért...
0
2006. május 7., vasárnap 0:44
16096
Áruló!!!!!!!!!!! :-)
0
2006. május 7., vasárnap 0:44
4201
"Sajnos a Warner gyáva módon meghátrált, ez van."
A Warner nagyon sokáig, és sokféleképpen küzdött. Teljesen magyarított kiadványok, többszöri árcsökkentés, folyamatos akciók, stb... Egyikkel sem sikerült átütő javulást elérniük. Nem vallottak kudarcot azzal, hogy igényes kiadványokat, jó áron rentábilisan(!!) el tudtak adni, de legnagyobb kiadóként nem sikerült érezhetően fentebb tornázni azokat a fránya eladásokat, és ez egy Warner-nak bizony kudarc. Ehhez képest a Universal kb. ült karba tett kézzel, nézte egy rövid ideig ahogy a Warner küzd, várta, hogy csorogjanak a milliók, aztán látta, hogy ez így kevés, és elment úgy, hogy hónapokig nem volt forgalmazó.
"Ja, és jó volna, ha a Warner mai fejesei nem felejtenének ill. már el is felejtettek egy apró momentumot: egy magyar testvérpár alapította a Warner-t. "
Ezt mi magyarok sem kéne, hogy elfelejtsük.
0
2006. május 7., vasárnap 0:43
2975
mind a kettőt veszem, de ha választani kell, akkor kés/alatt... ;)
0
2006. május 7., vasárnap 0:42
16096
Nade Vészhelyzetre nagyobb igény van. És több évadból is áll. Sokkal fontosabb.
0
2006. május 7., vasárnap 0:41
16970
Neked az, nekem meg ez.
0
2006. május 7., vasárnap 0:39
16096
Mik ezek?
Vészhelyzet a fontos!
0
2006. május 7., vasárnap 0:39
16970
És a Kés/alattal? Ha már a sorozatoknál tartunk... :]
0
2006. május 7., vasárnap 0:38
16970
Az az igazság, hogy ez az egész kivonulósid egy dominójátékhoz hasolnít. Kezdte a Universal, majd most a WHV... de azt hiszem a többiek nem tudnak semerre sem volnulni. Még szerencse.
0
2006. május 7., vasárnap 0:37
16096
Az senkit sem érdekel, Vészhelyzettel mi lesz? :D :D :D
Bocs...
0
16458
és a Bír-lakkal...
0
16096
Ez ok, de én úgy tudom, hogy BESZERZÉSI ÁR ALATT TILOS eladni a filmeket! Vagy tévednék?
0
2006. május 7., vasárnap 0:36
16096
JESSZUS!
Most jutott eszembe! Mi lesz így a Vészhelyzettel? :OOOOOOOO
0
2006. május 7., vasárnap 0:36
2975
a tesco a saját raktárkészletét árulta ki. a kiárusított filmeken a kiadó egy fityinget sem bukott. egyébként mindenki vásárolt belőle, aki 1. oda tudott menni és 2. talált ott olyat, amit meg szeretett volna venni. ez most pont nem kivonulásos/kalózkodós/piactönkretevős kérdés.