Keresés

Warner Home Video

2006. május 7., vasárnap 0:34
első körben jönne az Igazságosztó és a Rejtélyek városa...
0
2006. május 7., vasárnap 0:33
Minden olyan ember, aki Tescóból vesz potom áron filmeket, az megérdemli, hogy a nagy cégek kivonuljanak Magyarországról! Ez kell nekünk, megérdemeljük. Teljesen jogosan kaptuk ezt is a pofánkba. És szerintem nem az uccsó volt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 7., vasárnap 0:32
Aki most jó helyen van jó időben az nagyot szakíthat a Warner filmek jogának megkaparintásával :) kár, hogy nem mi vagyunk azok...
0
2006. május 7., vasárnap 0:29
Jah... Majd pszihológusokhoz, küldik azokat a furcsán viselkedő egyéneket, akik képesek több ezer forintot kiadni egy eredeti DVD-ért mikor mindenki letölt... Aztán majd valami agymosással megpróbálnak átnevelni... :-) Semmi kétség ez a jövő! :-)))

Ha tudnának hányan néznek rám hülyén mikor megmondom hogy eredeti DVD-ket vásárlok... Az én környezetemben ez egész egyszerűen nem normális dolognak számít...
0
2006. május 7., vasárnap 0:20
Majd a kalózpiac lesz a standard, és az eredeti DVD-ket lehet majd csak suttyomban megszerezni. Remek P.K. Dick utópia lenne ebből a koncepcióból.
0
2006. május 7., vasárnap 0:17
Majd jön ami eladható... Tehát az igényes rétegfilmekről, díszdobikról lemondhatunk.
0
2006. május 7., vasárnap 0:06
de akkor itt, Közép-Kelet Európában nem lesz egy képviselet sem, majd jön, ami jön?
0
2006. május 7., vasárnap 0:04
Szerintem az már elég nagy tragédia hogy a három legnagyobb kiadóból már kettő kivonult... Még jó hogy az Intercom nem tud kivonulni sehova... :-) Bár ki tudja...
0
2006. május 7., vasárnap 0:04
akkor bezárnak?
0
2006. május 7., vasárnap 0:03
Szerintem az Intercom-nak nincs hova kivonulni :)
0
2006. május 7., vasárnap 0:02
és miután befaragnak, ők is kivonulnak? de ez azért egy érdekes helyzet lsez...
0
2006. május 7., vasárnap 0:02
Átveszi egy másik forgalmazó, ahogy az Intercom átvette a Universalt... nem történik akkor tragédia, mint amekkorának most tünik :)
0
2006. május 7., vasárnap 0:01
az egy dolog, én vagyok olyan naív és bizakodok...
0
2006. május 7., vasárnap 0:01
Intercom lassan monopolhelyzetbe kerül... Mindent ők fognak forgalmazni, és mivel ők szerződésesek... Nem adhatják olyan nagyon nyomott áron a cuccot... Így talán beállnak az árak olyan 2-4 ezer forintra...
0
2006. május 6., szombat 23:59
Dehát az MTV a Warner egyik vezetőjére hivatkozik... Tőle idéznek...
0
2006. május 6., szombat 23:56
de tényleg, ha mindenki kivonul, akkor marad a másolt-DVD??? vagy mi?
0
2006. május 6., szombat 23:55
sok igazság van abban, amit írsz...

egy magyar testvérpár alapította a Warner-t

ennek gondolom az alapítók sem örülnének... :(

én reménykedem, hogy ha tényleg mennek, akkor is kapunk ugyanennyi / ugyanilyen kiadványt.
0
2006. május 6., szombat 23:53
ugyan... attól, hogy az mtv is közölte a világgazdaság által is leadott hírt... majd ha maga a warner mondja, akkor elég pánikolni.
0
2006. május 6., szombat 23:44
EZT EGYSZERŰEN NEM TUDOM ELHINNI!!! Ez hivatalos beismerés... Nem pletyka...
0
2006. május 6., szombat 23:30
Én most tényleg nem akarok nagyon belefolyni ebbe, messze menő vitákat lefolytatni, de mind a Universal, mind a Warner csak bíztatja a kalózkodást. Ez most olyan, mintha támogatnák a kalózkodást: "Oh pardon, kivonulunk, hogy a kalózók jobban éljenek. Nagyobb teret engedünk nekik" Már látom jövőre a WHV milyen nagyszabású kampányt fog indítani: "Támogassa ön is adója 1 százalékából a Kalóz-okat. Jobb ma egy írott, mint holnap egy eredeti dvd." Már csak a vicc és a divat kedvéért az InterCom is kivonulhatna, na akkor aztán a "Több millió kalóz-dvd országa" lehetnénk 1-2 éven belül. De mondjuk így is. A Warner eddig csúcs szuper, gyönyörű kiadásokat hozott be, ne számítsuk bele a KSZ borítókat, és most feladják. Ez olyan, mintha a Brazil-Magyar focimeccsen a félidőben 0:0-nál a brazilok hazamennének, mondván van egy csúnya játékos, hamis Nike pólóban,  akitől félnek, inkább suttyómban távoznak a hátsó kijáraton.. Tudom, nem én és nem is a hozzászólásom fogja megváltani a világot, de muszáj volt kieresztenem  a gőzt. Sajnos a Warner gyáva módon meghátrált, ez van. Pedig szerettem ezt a kiadót. Ja, és jó volna, ha a Warner mai fejesei nem felejtenének ill. már el is felejtettek egy apró momentumot: egy magyar testvérpár alapította a Warner-t.

Egyébként most már Leon is és minden más WHV-s felfedheti titkait, kivonulnak, ennél konkrétabb bizonyíték már nem kell, mint az a MTV-s hír. Sok mindent megígértek, de látom, sem a beigért sorozatok nem lesznek (Sopranos), sem az eddigiek folytatása 8Vészhelyzet). Szóval. Isten veled Warner! Isten hozott címkézetlen, papírtokos dvd-kalózok!
0
2006. május 6., szombat 22:05
Ahogy nézem a Warner kivonulása már szinte "hivatalos" mivel az mtv híradó honlapjáta nem raknak ki akármit. A hír itt: http://www.hirado.hu/cikk.php?id=112275                 :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
0
2006. május 5., péntek 20:28
Megnéztem!Köszi.
0
2006. május 5., péntek 19:54
csabaga!

Lásd 1654. hozzászólást!!!!
0
2006. május 5., péntek 18:16
Jamamura most írt egy novemberi megjelenésrõl.Vagyis ha meg is szûnik a Warner(legalábbis ebben a mai formában),év végéig kitart.
Utána majd jönnek a közös közép-európai kiadványok.
0
2006. május 5., péntek 17:15
Ha a Warner tényleg megy, és helyi cég veszi át az importot, annak lehet, hogy majd megérné behozni 2-3 ezer Ultimate Jordant.
És abban is biztos vagyok, hogy a cseh-szlovák-magyar háromszögben nem 2 ezer darabra lenne kereslet az új Ultimate Gretzkyből, hanem egy picivel többre.
Azaz lehet, hogy egy-két kiadvány esetében még hasznos is lenne a változás.
0