Én most tényleg nem akarok nagyon belefolyni ebbe, messze menő vitákat lefolytatni, de mind a Universal, mind a Warner csak bíztatja a kalózkodást. Ez most olyan, mintha támogatnák a kalózkodást: "Oh pardon, kivonulunk, hogy a kalózók jobban éljenek. Nagyobb teret engedünk nekik" Már látom jövőre a WHV milyen nagyszabású kampányt fog indítani: "Támogassa ön is adója 1 százalékából a Kalóz-okat. Jobb ma egy írott, mint holnap egy eredeti dvd." Már csak a vicc és a divat kedvéért az InterCom is kivonulhatna, na akkor aztán a "Több millió kalóz-dvd országa" lehetnénk 1-2 éven belül. De mondjuk így is. A Warner eddig csúcs szuper, gyönyörű kiadásokat hozott be, ne számítsuk bele a KSZ borítókat, és most feladják. Ez olyan, mintha a Brazil-Magyar focimeccsen a félidőben 0:0-nál a brazilok hazamennének, mondván van egy csúnya játékos, hamis Nike pólóban, akitől félnek, inkább suttyómban távoznak a hátsó kijáraton.. Tudom, nem én és nem is a hozzászólásom fogja megváltani a világot, de muszáj volt kieresztenem a gőzt. Sajnos a Warner gyáva módon meghátrált, ez van. Pedig szerettem ezt a kiadót. Ja, és jó volna, ha a Warner mai fejesei nem felejtenének ill. már el is felejtettek egy apró momentumot: egy magyar testvérpár alapította a Warner-t.
Egyébként most már Leon is és minden más WHV-s felfedheti titkait, kivonulnak, ennél konkrétabb bizonyíték már nem kell, mint az a MTV-s hír. Sok mindent megígértek, de látom, sem a beigért sorozatok nem lesznek (Sopranos), sem az eddigiek folytatása 8Vészhelyzet). Szóval. Isten veled Warner! Isten hozott címkézetlen, papírtokos dvd-kalózok!