Keresés

Warner Home Video

2006. május 5., péntek 2:28
Kedves Leon!

Ismét vettem pár Kerülj szinkronba filmet.
Sajnos kettőből kimaradt a regisztrációhoz szükséges papírka.
Az ördög ügyvédje - szinkronizált változat
Visszavágó - szinkronizált változat
Ezeket nem lehet regisztrálni. Mi ilyenkor a teendő?

Üdv:
Jan

0
2006. május 4., csütörtök 21:41
És azt mondtátok,hogy én csak kitaláltam azt a kivonulósdit. Látjátok,hogy nem beszélek a levegőbe!!!

Különben a világon mindenhol megszünik a WARNER HOME VIDEO és distributorok lesznek mindenhol. Tehát úgy lesz a forgalmazása a filmeknek mint a Fox,Disney,Universal,stb....  Tehát sajnos nem lesz saját képviselet aki lobizik ezért és azért,hanem mint az elözőekben felsoroltaknál csak licence forgalmazok lesznek és csak kész termékeket kapnak majd.
0
2006. május 4., csütörtök 17:51
Leon, erre tudnal valaszolni?
0
2006. május 4., csütörtök 16:11
Itthon is ílyen kiadást szeretnénk, reméljük sikerrel járnak az erőfeszítések.
0
2006. május 4., csütörtök 15:43
Nem lehet, hogy ez hozzánk is eljut?

http://www.dvdactive.com/news/releases/the-dirty-dozen-special-edition.html
0
2006. május 4., csütörtök 15:36
Biztos marad...nekem az ismerősöm ott dolgozik, és különvált a zenei részleg a dvd-s részlegtől...valószínű nem azért, mert kivonulnak...:)
0
2006. május 4., csütörtök 14:02
Leon: ez mind igaz.

mikor tudunk meg többet arról, hogy marad a Warner, vagy távozik? (gondolom ezt a döntést nem idehaza hozzák meg...)
0
2006. május 4., csütörtök 14:00
Mármint a minőség iránti igény!
0
2006. május 4., csütörtök 13:59
Az ár nekem is fontos tényező, és szerintem a legtöbb embernek, hiszen viszonyítani kell MINDENKINEK a pénztárcájához/bankszámlájához.
Azonban mindenkinél más magasságban van a léc és mindenkinél más a "társtényező", mert ez is van ám ne felejtsük el! Szerintem nagyobb gond hogy a másik tényező a legtöbb embernél hiányzik. Vagyis a minőség!
0
2006. május 4., csütörtök 13:50
Sokan vannak (főleg az idősebb korosztály), akik nem tudják, mi az, hogy kalózkiadvány. Tudjátok jól, hogy ezek sokszor ugyanúgy néznek ki, mint az eredetiek, csak "kicsit" gyengébb minőségben. Vannak azonban eredeti DVD-k is silány minőségben, amitől a laikus összezavarodik, és nem tud különbséget tenni.
A "Ne lopj" reklám nem a kalózoknak szól, mert azok tudják jól, mit csinálnak. Azoknak szól, akik nem is tudják, hogy van legális és nem legális DVD piac, azaz amikor egy "szürke" helyen filmet vesznek, nincsenek tudatában annak, hogy bűncselekmény eredményét veszik meg.
A reklám azoknak sem szól, akik tudatos inyencek: ismerik a piacot, tudják, mi az, hogy kalózkiadvány, de az igényességük miatt az eredetit veszik meg. Ilyenek e fórum látogatói is. Ők az igazi vesztesek: nézniük kell a reklámot, és ha a Universal a kalózkiadványok miatt kivonul (ahogy meg is tette), ők esnek el a legális kiadványoktól, mert hamisban enélkül is meg fog jelenni.
Sajnos ez a réteg csekély hányada a piacnak. Minden kiadó álma tisztességes(soklemezes, extrákkal telezsúfolt, csodaszép tokos) kiadványt forgalmazni, de az átlag vásárlót egy dolog érdekli: az ÁR! És árban a legális termékek soha sem fogják felvenni a versenyt, mert a kalózkiadvány legalább annyival olcsóbb, amennyi az adott termék jogdíjtartalma és "igényességi költsége" (értsd: jó minőségű anyag - borító, tok, tartalom).
0
2006. május 4., csütörtök 13:20
Leon: ezt gondolom. én - és még jópáran innen - "külföldi ember" szemléletével megáldott egyedek vagyunk, de ezek szerint sajnos nem vagyunk elegen...

a ne lopj reklámról csak annyi a véleményem, hogy azok nézik, akik megvették az eredeti terméket, a másolt DVD-ről valószínűleg lemarad, tehát nem éri el a célját.

ha kivonul a Warner, akkor az általam gyakran kérdezgetett sorozatoknak is búcsút mondhatok :(
(mert nem hiszem, hogy pl. az Ausztráliában a magyar megjelenés előtt megjelenő kiadványokon - amin szokott lenni magyar hang - továbbra is lenne magyar hang / felirat). így akkor valószínűleg Lois&Clark sem lesz ha kivonulnak.
0
2006. május 4., csütörtök 13:12
Mindenhol van kalózkodás, csak a mérték más. Külföldön nem divat az illegális letöltés, nem divat csak azért olcsón kalóz kiadványokat venni, mert jól mutat a polcon a sok film, és mert lehet vele dicsekedni. Más a mentalitás is, ott tiszteletben tartják azt, hogy a szellemi termékek valakinek a tulajdona, amiért megdolgozott. És nem utolsó sorban: mások az arányok (egy fizetésből vehető film).
Persze kívételek mindig vannak (pl. Kína). De az ottani vásárlóerő még így is átlagon felüli.
A mindenki által kritizált "Ne lopj" reklám azért szerepel több nyelven, mert kalózkodás mindenhol van. De míg máshol a vásárlóerőhöz képest szerény méretekben, addig nálunk ez a legális piac létét veszélyezteti.
0
2006. május 4., csütörtök 13:11
A cikk egyrészt feltételes módban íródott, másrászt:

"Az olcsó és kalóz DVD-k miatt kivonulhat a Warner"

A Warner az elsők között csökkentette nagymértékben a kiadványaik árát...

szóval én továbbra sem hinném, hogy ez bekövetkezik...
0
2006. május 4., csütörtök 13:08
Hmmm...

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=123966&fr=hk

"változások"
0
2006. május 4., csütörtök 12:53
Leon: más országokban hogyan "harcolnak" a kiadók a nem-eredeti DVD-k ellen? mindenütt van kalózkodás, az internet és az egyre növekvő sávszélesség csak jó táptalaj ehhez.
- mondjuk szerintem nem azzal van a gond, aki egy-egy sorozatot / DVD-t leszed egy torrent-oldalról /DC-től / nemtomhonnan (mert idehaza nincs meg / még nincs meg / nem is lesz meg stb.), hanem azokkal, akik ezt nagytételben sokszorosítják és "forgalmazzák"-.
0
2006. május 4., csütörtök 12:46
ha kivonul a Warner is, akkor még nagyobb helyük lesz a kalózoknak. erről kéne elgondolkodni mindenkinek szerintem. nem ez a legjobb megoldás, biztos van más alternatíva is. én - személy szerint - nagyon csalódott lennék, ha a Warner is elbúcsúzna... mert még kevesebb kiadvány lesz, mint ami most van. és megint ki jár rosszul? azok, akik eredeti DVD-t (is) vesznek...
0
2006. május 4., csütörtök 12:22
Valószínűleg. Hiszen a két film megjelenése forgalmat hozna a cégnek, tehát érdekében áll kiadni.
Ha nem teszi, annak okai vannak, amiket az illetékes Lucas apók tudnak csak.
0
2006. május 4., csütörtök 12:16
Gyakorlagilag viszont nem. Sajnos a jogi háttér még mindig hiányzik. Ha el is fognak valakit, az valószínűleg "kis hal". És milyen büntetést kap? Általában jelentéktelen, felfüggesztett büntetést. Hát ez nem éppen visszatartó erő.
És persze ott vannak a fogyasztók, akik melléállásukkal (vásárlásukkal) vagy éppen hallgatásukkal akarva-akaratlanul támogatják ezt az illegális tevékenységet. Amíg van kereslet, addig sajnos lesz kínálat is!
0
2006. május 4., csütörtök 12:07
Ez áll a szomszéd nője és a piszkos tizenkettő mögött is Leon?
0
2006. május 4., csütörtök 12:04
Sajnos mindenhol vannak Lucas apók...
Legfeljebb nem így hívják őket.
0
2006. május 4., csütörtök 11:58
Tudjátok ezt nem értem... ha annyira sok pénztől esnek el, akkro én a helyükben "nyomozókat" vennék fel kábé úgy ahogy a biztostók is csinálják, majd rendőrségi feljelentéseket tennék bizonyítékokkal. Egyszer már bíróság elé állítottak valakit aki a moziban vett fel filmet, tehát elvileg ez működik.
0
2006. május 4., csütörtök 11:45
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=123966&fr=hl
0
2006. május 4., csütörtök 11:23
szerintem nem... reménykedni továbbra is lehet. én sok filmnél / sorozatnál ezt teszem... hátha...
0
2006. május 4., csütörtök 11:20
Én Alreadyvel ellentétben a 3 Lakers NBA bajnoki DVD-t  látnám szívesen. Egyébként grat a csapatodnak! 1 kör már megvan.
0
2006. május 4., csütörtök 11:00
Min állhat vagy bukhat egy szinkron kérdés? A Star Wars-nál tudom.... Lucas apó, de a Szellemírtóknál? Fel kéne adni a reményt? :(
0