Keresés

Warner Home Video

2006. május 4., csütörtök 8:54
köszi a választ.
0
2006. május 4., csütörtök 8:53
beregisztrálsz, hogy vettél egy DVD-t (tokban van egy titkos kód). aztán választhatsz ajándékot: bögrét vagy szemüvegtörlőkendőt (eredetileg DVD-törlő, de szemüvegtörlőnek is perfekt! :D) lehet, hogy azóta vannak új ajándékok.
0
2006. május 3., szerda 23:49
Leon

Latom, hogy kiadtatok NBA bajnoki dvd-t. Korabbit szandekoztok esetleg? Konkretan erre gondolok: NBA Champions 2003 - 2004 - Detroit Pistons
0
2006. május 3., szerda 22:37
Két kérdés a bennfentesekhez.
1.várható-e a közeljövöben(mondjuk idén) az UTOLSÓ MOHIKÁN kerülj szinkronban kiadása?
2. jó régen irtátok a SMALLVILLE második évadja(szinkronos) juniúsban jön, de melyik évben?
0
2006. május 3., szerda 21:52
Milyen regisztrációról van szó??
0
2006. május 3., szerda 20:29
Velem is ez történt az ördög ügyvédje és a hook dvdkben nem volt papírka:(
0
2006. május 3., szerda 20:26
De 0 hosszú kódot nem fogad el. ;-D
0
2006. május 3., szerda 20:17
Tudunk a hibásan nyomott kódokról, ezért a regisztráló felületetet hozzáigazítottuk a hibához, így elméletileg a 9-jegyű hibás kódokat is elfogadja a rendszer.
0
2006. május 3., szerda 20:04
Nálam a két Halálos fegyvernél a szükséges 10 jegyű kódok helyett csak 9 jegyűek voltak. Na nem mintha olyan nagy gond lenne, hogy nem regisztrálhattam, mivel megtettem már másik Kerülj szinkronba kiadvánnyal, de engem is meglepett az ilyen baki...
0
2006. május 3., szerda 19:55
Kedves Leon!

Ismét vettem pár Kerülj szinkronba filmet.
Sajnos kettőből kimaradt a regisztrációhoz szükséges papírka.
Az ördög ügyvédje - szinkronizált változat
Visszavágó - szinkronizált változat
Ezeket nem lehet regisztrálni. Mi ilyenkor a teendő?

Üdv:
Jan
0
2006. május 3., szerda 19:14
Sajnos Szellemírtok díszdoboz nincs tervbe véve, mert nem sikerültek a szinkronos kiadás érdekében tett törekvések...
Az MGM-et hivatalosan a Sony Pictures vette meg. Hogy Magyarországon hogyan lesz, az a Sony-tól függ. A Sony jelenlegi disztribútora a WHV, az MGM-é az Intercom.
0
2006. május 3., szerda 18:50
:) :) :)))))))
0
2006. május 3., szerda 18:10
A Warner-nél már csak személyesen lehet hatékonyan elintézni igazán a problémás ügyeket, úgy viszont, ahogy a régi szép időkben, még mindig gyors és korrekt.

Ottlétemkor rákérdeztem a ügyintéző/telefonos/recepciós/mindenes Tündibündinél, miért nem veszik fel a telefont és ha már nem veszik fel, akkor miért nem válaszolnak a halál idegesítő üzenetrögzítőjükre felmondott, telefonszámokkal gazdagon megtámogatott, problémáktól hemzsegő verses költeményekre? Az enyhén magyarázkodó, szemérmes válasz meggyőzött arról, hogy a rögzitőt a kutya sem hallgatja le náluk, a mail-ekkel pedig ugyanez a helyzet.
A telefon pedig figyelembe véve a lányka roppant esztétikus külsejét, nyílván egyfolytában randivonalként működik, emiatt mindig foglalt, tehát jön a rögzítő... ördögi kör!

1. Megoldás: egy lelkes és önfeláldozó, lehetőleg Xpress közeli DVD rajongónak be kell kerülni a hölgy intim szférájába és a rendszeres bájcsevej közepette megoldja sorstársai ügyes-bajos dolgait.

2. Megoldás: Nem kell selejtes, ócska, hiányos kiadványokat legyártani és ellenőrzés nélkül árúsítani. Ez ugye megoldhatatlan, tehát marad az első pont!

Facér bikák, a nemes ügyért, harcra fel!!!
0
2006. május 3., szerda 16:47
Telefonosn sem lehet elérni őket, e-mail-re sem válaszolnak (nekem 1,5 hónapja)...
0
2006. május 3., szerda 16:43
Érdemes a Warnernak levelet írni ilyen ügyben? Én csak egyszer írtam nekik (hiányos dvd miatt) és így is 1,5 hónap múlva válaszoltak...
0
2006. május 3., szerda 16:30
hát, szerintem Leon itt is mondja majd...

a Szellemirtók díszdoboz várható valamikor... esetleg magyar szinkronnal? :D

valamelyik topikban azt olvastam, hogy az MGM cuccok a Warneré lettek... akkor jöhet idehaza a Csillagkapu?
0
2006. május 3., szerda 16:21
Akkor mi értelme ennek a topiknak?
0
2006. május 3., szerda 16:01
És vajon az Óz, a csodák csodája ebbe a formában mikor jön ide hozzánk?

http://www.amazon.com/gp/product/B000ADS63K/qid=1146657391/sr=8-2/ref=pd_bbs_2/103-2091566-3794265?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=130

Vagy talán bilibe lóg a kezem? :)
0
2006. május 2., kedd 21:42
Én szeretem az ilyen meglepetéseket! :)
0
2006. május 2., kedd 21:29
Én tudom,de a Leon megigértette velem,hogy nem mondhatom el.  :(
3 szerintem nagyon jó film fog jönni Warneresek.
0
2006. május 2., kedd 20:20
Én sem értem!
A Pokoli torony egy klasszikus.Az új gagyi viszont tényleg jön bőven.
0
2006. május 2., kedd 19:02
Hát igen, ezt én se értem. Egyrészt folyton azt hallani, hogy a magyar vevőket csak az igénytelen (és olcsó) kiadások érdeklik, s még a nagy megjelenésekből sem fogy elegendő. Ehhez képest pl. a decemberben megrendelt 4 lemezes TITANIC DVD-m még így május elején is bizonytalan. A kiadók megjelenési terveiben viszont elég tekintélyes mennyiségben látok olyan címeket, melyekről borítékolni tudom, hogy nem válnak bombasikerekké: némelyikről még én se tudom, micsoda, pedig talán nem vagyok teljesen hülye filmügyekben.
0
2006. május 2., kedd 18:50
És logikátlan. Legalábbis annak fényében, hogy miket adnak ki manapság.
A Pokoli torony az egyik legnagyobb mozisiker volt nálunk, éveken át vetítették - ez manapság elképzelhetetlen.
Ha azt mondom, hogy ma is nézhető, ezzel nem mondtam semmit, hiszen összehasonlíthatatlanul jobb a hasonló mai filmeknél, mint amilyen a Függetlenség napja vagy az Armageddon.

A nagy kiadók szerencsétlen és ártalmas üzletpolitikát folytatnak, amikor azt szuggerálják a vásárlókba, hogy nem számít, milyen rossz, akkor is inkább az újdonságokat vegyék (és lehetőleg rögtön!). Ezzel a saját "portfóliójukat" értékelik le, ráadásul visszafejlesztik a rég(ebb)i filmek iránt érdeklődők táborát.
Mindez a nagy piacokon talán nem annyira feltűnő, de egy ekkorán, mint a magyarországi, szerintem igen.
0
2006. május 2., kedd 18:17
Hát ez elég szomorú!
0
2006. május 2., kedd 17:27
Valaki tud bővebb infót adni, hogy a Kerülj szinkronba! sorozat további filmjei mik lesznek? (A júniusit tudom: Összeesküvés-elmélet, Viharzóna, Szigorúan bizalmas).

0