Keresés

Warner Home Video

2006. május 2., kedd 17:21
megjelenne=megjelenjen
0
2006. május 2., kedd 17:21
sajnos nem valószínű, hogy az extra változat megjelenne nálunk.
0
2006. május 2., kedd 17:15
Igen, a Columbia/Tristar (Sony) filmek a Warnerhez tartoznak.
0
2006. május 2., kedd 17:13
A Columbia/Tristar filmek a Warnerhoz tartoznak? Mindig elfelejtem... :(

Szóval Kisasszonyok esetleg szinkronnal? :)
0
2006. május 2., kedd 13:24
Szerintetek lesz valaha szinkronos Értelem és Érzelem ill. Édentől Keletre?
0
2006. május 2., kedd 13:07
Szia Leon!

Az USA-ban hamarosan megjelenő duplalemezes POKOLI TORONY hazai kiadása nincs tervbe véve a közeljövőben?
0
2006. május 2., kedd 12:53
Kidobhatna már a Warner egy teljes listát azokról a filmekről, amit ebben a sorozatban meg fog jelentetni, mert mindenhol csak azít írják, hogy "közel 200 film". De ez még akármit is jelenthet.
0
2006. május 2., kedd 12:53
köszi.
0
2006. május 2., kedd 12:51
Sziasztok!

Valaki tud bővebb infót adni, hogy a Kerülj szinkronba! sorozat további filmjei mik lesznek? (A júniusit tudom: Összeesküvés-elmélet, Viharzóna, Szigorúan bizalmas).

Köszi.
0
2006. május 2., kedd 12:44
Nincs róla hír. Sajnos Az igazságosztóról és a Rejtélyek városáról sem.
0
2006. május 1., hétfő 21:54
Szia Leon!

Sorozat-kérdésem lenne: Jack&Bobby várható valamikor (ez a sorozat legalább olyan jó, mint az Elnök emberei...)??? Ennél a sorozatnál (is) a szinkron csillagos ötös. Az Igazságosztót és a Rejtélyek városát most nem kérdezem ;)

köszi.
0
2006. április 29., szombat 17:04
Az én kedvencem ebből a szempontból az az ismerős, aki bejelentette nekem, hogy ő "elvből" nem vesz műsoros DVD-t, notebook+divx ugyanolyan jó.

Ja, ha elvből, akkor elvből... Anyád. :-D

Aztán persze csak pislogott a múltkor, amikor meghallgatta nálam a Gladiator DTS-ét... De az elvek azok elvek ugye...
0
2006. április 28., péntek 23:51
Azért az 1 millió ember egy kicsit túlzás...
0
2006. április 28., péntek 17:57
Ha a hasonlatom sértõ,akkor még rosszabb a helyzet,mint gondolom.
Egy helyen olvastam,hogy Európában,a jövedelmi viszonyokat is figyelembe véve, elsõ helyen állunk kalózkodásban.
Ebben az országban legalább 1 millió ember van,aki bõven megengedheti magának,hogy havi több DVD-t vegyen teljes áron.De nem vesz,hanem másol,letõlt.
Én is  ismerek valakit,akinek mindenre van pénze csak gyári DVD-re nem.
0
2006. április 28., péntek 15:54
Úgysem fog kivonulni a Warner...
0
2006. április 28., péntek 14:33
Feljelenteni poénból?
Milyen alapon? Egy pletykáért? Ne nevettess!
Inkább rugdosd meg, többre mész vele. Azt is lehet poénból...
0
2006. április 28., péntek 14:14
A "poénból híresztelőket" elég nehéz elkapni, pedig nagyon sok kárt tudnak okozni...
0
2006. április 28., péntek 13:22
Felhívtam a Warnert, és a hölgy nem tudott semmilyen kivonulásról, de azért rákérdezett egy másik kollégájánál is, és uezt a választ kapta!
A "Remélem, hogy nem igaz" mondatomra mosolyogva a "Hát, én is" válasz jött! :)

Remélem annak a valakinek a valakije csak kamuzott, és ha igen akkor meg fel kellene jelenteni, "csak úgy poénból"!

Perze, ha igaz, akkor sem mondanák meg, míg nincs hivatalosan bejelentve, de ez az info is több mint a semmi! A remény még megvan...
0
2006. április 28., péntek 12:32
Kínában jóval többen vannak, ott még így is nagyobb a vásárlók száma. Sokszor a tömeg hatalom, nálunk az nincs sajna :(
0
2006. április 28., péntek 3:19
Mi bajod Közép-Ázsiával? Egyáltalán, hol van Közép-Ázsia? Biztos vagy abban, hogy rájuk nézve nem sértő a hasonlatod?

Egyébként, például Kínában van Warner, mi több, ők forgalmazzák ott az Universal filmeket. És, ha valahol, Kínában van kalózkodás, másolgatás. Mégsem vonulnak ki.
0
2006. április 27., csütörtök 18:03
Júniusi megjelenési listájuk még van.
Ha a Warner eltűnne,időlegesen hiányozna a piacról a saját filmjei mellett az MGM arhívum,a Columbia filmek,a Columbia tulajdonába kerűlt MGM könyvtár(nagyrészt United Artists és Orion Pictures filmek).
Vagyis 5 studiót veszítenénk.
Remélem nem igaz a hír,vagy ha igen rövidesen lesz új forgalmazó.
Nem lesz könnyű dolga a Közép-Ázsia szintjére züllött magyar piacon.
0
2006. április 27., csütörtök 15:30
Ha május közepén kivonulnak akkor azt már régen bejelentették volna és már régen akcióznák ezerrel a kiadványaikat hogy a raktárkészlet eltűnjön. Az Universal is elég hamar cselekedett.

Szerintem ez az egyik fő oka hogy pletyka szinten marad egyenlőre.
0
2006. április 27., csütörtök 15:29
semmi gond :)
0
2006. április 27., csütörtök 14:46
bocs Bebe, nem a Te hozzászólásodra akartam reagálni, hanem az előző 5 oldalra... bocs mégegyszer.
0
2006. április 27., csütörtök 14:46
Ja és azt is hallottam, bár nem tudom igaz-e, hogy a Warnertől elbocsátottak úgy 15 embert, ami mondjuk furcsa mert ha jól emlékszem pont ezen az oldalon kerestek új munkaerőt. Ha viszont igaz, akkor elég valószínű, hogy ők is kivonulnak.Nemde?
0