Én nem osztani akarlak és nem kötekedni. Én úgy hallottam belső IC-s körből (a mozis terjesztést a Warner esetében is az IC végzi, én legalábbis így tudom), hogy már május közepén kivonulnak. Amíg ezt vki a Warnertől nem cáfolja, addig benne van a pakliban. Engem ez akkor is nyugtalanít az előbb felsorolt indokokból.
Egyébként felőlem egymás torkának is ugorhattok. Magasról szarok rá.
0
2006. április 27., csütörtök 14:36
213
Ha vape az én írásomra írja amit ír és én erre válaszolok, akkor nem hiszem hogy kötekedés lenne, hanem inkább reagálás. Egyébként korábban írták már (ezt nem lehet tovább ragozni) hivatalosan senki sem mondta hogy kivonulnak ez csak pletyka szintű.
0
2006. április 27., csütörtök 14:25
1975
Sajnos most ez a fájó aktualitás és szerintem legtöbbünket most ez érdekel leginkább. Nem én akarom megmondani, hogy ki miről írjon, de jó lenne ha erre válaszolna vki. Te legalább a Warnerrel kapcsolatban írtál, úgyhogy ne kötekedj. Az a baj, hogy osztással OFFolják szét a topikot, miközben a lényeg elsikkad.
Peace :)
0
2006. április 27., csütörtök 14:20
213
Én azért írtam ezt le - amint azt ki is emeltem és lehet is látni - mert pont a Warner az aki előljár a legyen mindenkinek valódi DVD-je akcióban.
SENKI nem mondta, hogy csak a visszavonulásáról lehet szó ebben a topikban.
0
2006. április 27., csütörtök 14:18
1975
A Universal kivonulásakor már vagy 50 rongyot kellett költenem a hiányosságaimra, de most nem állok úgy hogy megint elverjek ennyit a Warner miatt is. Pedig lazán lenne ennyiben ez is. pl. Batman doboz, kerülj szinkronba gagyik, Columbia hiányosságok... Ha kivonulnak lehet hogy már csak bluray-en lesznek hozzáférhetők ezek a kiadványok majd egyszer, vagy átveszi ezt is a gagyi InterCom.
0
2006. április 27., csütörtök 14:13
1975
Az itt a baj, hogy vissza mentem vagy 5 oldalt, de ami a lényeg, hogy a Warner kivonul-e, arról senki nem ír semmit. Ne egymást osszátok itt, hanem ha már a topik a Warnerről szól inkább azzal foglalkozzatok, hogy mi lesz a kiadóval. Rajtam van a para mert egy csomó feliratos Warner filmet már eladtam annak a reményében hogy majd megvaszem szinkronosan ( akcióba :) ), de lehet hogy becidáztam. Most mi van a Warnerrel???
0
2006. április 27., csütörtök 14:04
16458
ha most lenne koccintó smiley, akkor az állna itt...
0
2006. április 27., csütörtök 14:04
16458
ezt a vitát nem a Warner topikban kéne szerintem folytatni...
0
2006. április 27., csütörtök 12:47
213
Istenem mindig ezzel jönnek: hogyha annyi lesz a fizetés mint..... akárhol. Hogy valamennyire a témánál maradjunk a Warner nagyon igyekszik! Egy évvel ezelőtt 1990 ft -ért és 2990 Ft-ért vadi újonnan megjelent DVD filmeket el sem tudtunk volna képzelni. Itt van pédának A sziget című film... nálunk 2 990 Ft míg mondjuk Németországban 17.95 €. (ez kb 260Ft tal számolva 4667 Ft) Ők kábé ennyivel is kerenek többet. (Ezt azért mondom mert sokan szeretik erre fogni hogy miért nem...)
Engem sem vet fel a pénz, havonta csak 1-2 filmet tudunk megvenni (akciósan) és mégsem sírok és vádaskodom, hanem kivárok és keresek/nézelődöm. Engem nem csak a film érdekel, hanem az is hogy milyen a képe, a hangja. Engem sem az extrák dobnak fel elsősorban, de úgy gondolom ha már szeretek egy filmet akkor azt teljességgel szeretem és nem hiányosan, "lebutítva".
0
2006. április 26., szerda 23:02
19955
"Miért, szeretnél? Tudod én erre az oldalra elsősorban vásárolni járok.
Végre egy normális ember. Szivesen megismernélek,mert ezek itt néha tényleg röhejes amit müvelnek. :) (na mindjárt jönnek rólam a fikázások)
0
2006. április 26., szerda 22:56
245
Miért, szeretnél? Tudod én erre az oldalra elsősorban vásárolni járok. A fórumot néha olvasom, de az ilyen buta viták miatt nem igazán hallatom a hangom. Talán most sem kellett volna...
0
2006. április 26., szerda 22:08
13392
Ez való igaz, talán nem olyan halálos bűn. Tőled viszont nem olvastam hozzászólást sehol.
0
2006. április 26., szerda 22:05
245
Gartulálok, szétoffoltátok a topicot, büszkék lehettek magatokra.
Szánalmasak vagytok...
0
2006. április 26., szerda 21:56
53
Te is, hogy csak erre vagy képes. Mocskolódni... dehát a színvonalad meg az IQ szinted lent van, nem csoda.
0
2006. április 26., szerda 21:38
13392
Rendben, megértem a mondanivalódat.
Hisz különbség van a Samuel L. Jackson által a HA ÖLNI KELL c. filmben alakított figura és mondjuk a Stephen Dorff által a JÉGHIDEG OTTHON c. filmben alakított karakter között. Mindkettőjük gyilkos, ám egyértelműen látjuk a különbséget.
Ez is olyan.
0
2006. április 26., szerda 21:31
398
Nem vagyok csőlátó, de szerintem ez így működik. Hogy egy más példát hozzak: A szabadalmakat pont ilyen alapon jelentik be egy csomó országban. Hogy ne tudják az adott helyen következmények nélkül lemásolni. És ez független attól, hogy mikor, vagy egyáltalán valaha fogják-e az adott terméket ott forgalmazni.
Amúgy a mondandómnak nem az a lényege, hogy elítélem az összes másolót, hanem az, hogy ez a DVD-dolog egy elég összetett probléma, ahol szinte senki sem ártatlan bárány.
0
2006. április 26., szerda 21:26
13392
Bebizonyítottad, hogy többet nem is tudsz, sajnálni meg nem kell, hatásos tud lenni bizonyos helyzetekben, hisz nem beszéltem az ellenkező helyzetekben nyújtott viselekedésemről, ám a Te esetedben nagy eséllyel nem is fog fény derülni rá.
0
2006. április 26., szerda 21:16
53
Hát sajnálni tudlak, hogy ilyen vagy...
0
2006. április 26., szerda 21:14
2975
hagyd. semmi értelme.
0
2006. április 26., szerda 21:13
13392
Bárgyúan idegesítő vitapartner és / vagy helyzetben szabadszájúan, olykor bántóan trágárul viselekedek és szólok hozzá mind szóban, mind írásban az adott dologhoz és / vagy felhasználóhoz.
Na MOST minősítettem magamat.
0
2006. április 26., szerda 21:09
53
Hát látom hiába kérlek meg, nem hagyod abba e szavak használatát... Hát ezzel magadat minősíted ismét, akármit hajtogatsz.
0
2006. április 26., szerda 21:00
13392
Kár, hogy a szavaim minősége volt Rád hatással, és nem a tartalmuk. Évekig magyarázhatnám, akkor se akarnád felfogni, miről van szó, csak monotonul ismételgeted a tőlünk hallott szöveget a saját képedre alakítva, és ellenünk fordítva makacsul, vakon, behunyt szemmel és süket fülekkel!
Egy pillanatig se érezd azt, hogy megfogtál bennünket, emellett továbbra is fent tartom, hogy szard össze magad, édes fiam, szüleidnek pedig jó egészséget kívánok! Megyek macskázni...
0
2006. április 26., szerda 20:55
53
Én inkább kihagyom, mert valahogy nem tetszenek ezek a "szép" szavaid.
0
2006. április 26., szerda 20:54
13392
Előhalásztam az "utánam, kalózok"-topicot, ott van a lap tetején, kérlek, mindannyian menjünk át oda!
0
2006. április 26., szerda 20:53
53
És kérlek hagyd abba a trágár szavak használatát, ez egy fórum, nem kocsma.