Keresés

Warner Home Video

2006. április 26., szerda 20:42
Nálatok jobban senki. Nem gondoltam hogy egy szent háborúba keveredek.
0
2006. április 26., szerda 20:42
Én nem mondtam neked ilyen csúnyát, szóval szerintem most mellé fogtál ismét. Most én is mondjak Rád csúnyát? Annak semmi értelme nincs, ezért én nem szoktam, ez van és szerintem ez nem baj. Ez van sajnos ilyen világba élünk a csúnya szó mindenhol.
0
2006. április 26., szerda 20:41
olvasd már el, amit írtam! legalább próbáld meg értelmezni. ha nem megy, próbáld még egyszer.
0
2006. április 26., szerda 20:41
A társadalomra a többi sem veszélyes. :)
0
2006. április 26., szerda 20:40
nem, te nem mondtál ilyen szavakat, mégis minősítetted magad :)
0
Csupán annyiról van szó, hogy mindenki követ el jogsértést, csak ugye ezt nehéz bevallani. De másnak már mindjárt könnyű papolni.
0
Előtted maximum, amitől meg aludni még nyugodtan fogok, mert aki visszaolvassa ezt, annak nem fogod belopni magad a szívébe.
0
2006. április 26., szerda 20:39
idézet a Magyar Köztársaság büntető törvénykönyvéből:

"nem büntethető az, akinek a cselekménye az elkövetéskor olyan csekély fokban veszélyes a társadalomra, hogy a törvény szerint alkalmazható legenyhébb büntetés is szükségtelen."

azaz: a társadalomra veszélyesség hiánya vagy nagyon csekély foka büntethetőséget kizáró ok, tehát nem bűncslekmény.

a ... nagyon sejtelmes, csak ezúttal zsákutca ;)
0
2006. április 26., szerda 20:39
Azért én ilyen szavakat nem mondtam neked, ezért kérlek Te se tedd, mert ezzel magadat minősíted. Erről ennyit.
0
2006. április 26., szerda 20:37
Nem fura, hanem lúzer és idióta vitapartnert sejtető érzés.
0
2006. április 26., szerda 20:36
Amit előzőleg tőletek... na igen, fura visszahallani igaz?
0
2006. április 26., szerda 20:35
Jogsértésről is volt szó...
0
2006. április 26., szerda 20:29
Ezek szerint mindenki másnak több esze van az értelmesek közül, hogy kiszállt, és nem óhajt veled vitatkozni, csak én vagyok még kitartó.

Fogalamad sincs, miről beszélsz, "a kalózkodás, mint piackárosító tevékenység"-témáról beszéltünk éppen. Ha valaki anno a video-korszakban lemásolt egy filmet, és szerette akkor, és hajlandó eredeti dvd-t venni, az az adott filmet meg fogja venni eredeti dvd-n is. Így a piacot nemhogy nem károsítja, hanem vásárol, hisz "normális" körülmények között lehet, hogy fel sem figyelne az adott filmre.

Ha ennek jelentőségét nem vagy hajlandó felfogni, hanem idegesítően buta módon ész és észérvek nélkül a saját dumádat hajtogatni (amit előzőleg tőlünk hallottál), akkor szard össze magad, édes fiam!
0
2006. április 26., szerda 20:25
itt a bibi: nincsenek a polcon a másolt filmek ezerrel. olyan nehéz ezt elhinni?
0
2006. április 26., szerda 20:20
Nyomatékosan felszólítalak, ne élvezkedj azt gondolva, hogy "hoppá, most megfogtál".
A kiadó valószínűleg azt mondaná, "nem is baj, legalább ismeri, szereti a filmet, tudja, mit akar megvenni".

Egyébként meg kicsit nevetséges amit csinálsz, osztod az észt " a kalózkodás mellett"-táborból a többször említett hozzáállásomat (talán) tudomásul véve.
0
2006. április 26., szerda 20:17
Érdekes, itt sokan elitélik a másolást, de azért a polcon ott vannak a filmek. :)
Szerintem felesleges tovább vitázni ezen, ezért én is kiszálok. Jó szórakozást!
0
Ha nem károsítod a piacot, az gondolod felment a jogsértés alól?
0
Én 2002 óta vásárolok DVD-ket. Az első lemezm a Házimozi magazin melléklete volt. :) A következő kettőt használtan vettem. Akkoriban nem vettem meg egyet sem boltban - nevetséges árak voltak. Pontosabban kettőt igen, az egyik Tina Turner koncert, 6700 Ft volt, és ráadásul hibás is.
0
2006. április 26., szerda 20:16
Nem is ezekről volt szó, mivel nem mondhatod, hogy az összes ennyi. És ha engem nem érdekel az a film, akkor vegyem meg azt, mert olcsóbb, de nem érdekel? Ez abszurd.
0
2006. április 26., szerda 20:15
Azért mert nem károsítod a piacot, ezért jogod van másolni? :) Micsoda megállapítás, ezt mond meg a kiadónak is. :)
0
2006. április 26., szerda 20:14
Az egész vitánk pontosan azért pattant ki, mert a másolgatók megelégszenek a másolattal, azok károsítják a piacot, akik egyszer megszerzik másolatban a filmet, és nem érdekük tovább azt eredetiben beszerezni.

Mégegyszer kiemelem, hogy az általam ismert és szeretett videós másolataimat célom eredetiben beszerezni, sőt, az xpressen lévő jelenlegi rendeléseim közt nem is egy ilyen film van, sajnos ráadásul nem is 2000-3000.-ért. Egyikük az eladási listákon sem szerepel túl előkelő helyen.

Ismételten megkérlek, áruld el, ezek után hogyan károsítom a piacot, és ne élvezkedj azt gondolva, hogy  hoppá, most megfogtál"!
0
2006. április 26., szerda 20:12
Ti mióta vásároltok DVD-t? Én már lassan 4 éve, és végig figyelemmel kísértem az árakat... Csak egy érdekes összehasonlítás: Az egyik első filmem az A.I. - Mesterséges értelem volt... Mikor egy konkurens online boltban 4004 forintra akciózták le, majd kiugrottam a bőrömből, úgy megörültem neki, és azonnal rendeltem is meg... És az digipack volt... Ha most rendelném meg már sima amray tokban kapnám...

Most meg mi van? A kategóriás, premier filmeket, 2 lemezes változatban, fullextrásan 3690 ft-ért lehet előrendeleni, de 4-5 hónap múlva már 1990 forintért is haza vihető... Erre ilyet beszóltok hogy drága a DVD és inkább másolok... Ez nem fér a fejembe...
0
2006. április 26., szerda 20:09
Most azért mert nálunk nem kapható, attól még jogsértést követsz el, ezt nem kéne tagadni, meg nem kéne "a nem károsítom e magatartással a piacot" szöveg mögé bújnod. Ellentmondásba kerülsz magaddal.
0
2006. április 26., szerda 20:07
Akkor most már csak azt kell elárulnod, hogyan károsítom e magatartással a piacot.
Kiemelem, egy esetben sem elégszem meg egy másolattal, mindig vadászom az eredetire.
Lehetőleg "hoppá" meg "cumi" meg hasonló üdvrialgások nélkül, mert hallottam már ezer ilyet, pont a legbűnösebbek szájából.
0
2006. április 26., szerda 20:06
Nem az extra a lényeg, meg nem is a digipack, ami szerintem szörnyű.
0