Keresés

Warner Home Video

2006. április 26., szerda 19:48
Ez csak egy becslés, nyilván több tényező határozza meg. Meg nyilván most rácáfolnak egy csomóan!!
0
2006. április 26., szerda 19:46
Hát jah, főleg nem Warner dvd-k esetén. :)
0
2006. április 26., szerda 19:46
Szép haszonkulcs.
0
2006. április 26., szerda 19:45
Figyelem is...
0
Tokkal-vonóval 400Ft körül.
0
Már ahol nem drága... hiszen erről is van szó, hogy nem mindenhol olcsó.
0
2006. április 26., szerda 19:44
Hány? A gyártósoron nem olyan sok. A filmgyártást meg ne ide vegyük, mert azt már behozza a mozi. Na meg nem egy színésznek kellen odaadni 20 milliókat.
0
2006. április 26., szerda 19:43
Minden héten járok MM-ben, Alexandrában. Követem az árakat.
0
2006. április 26., szerda 19:42
Hány ember dolgozik rajt amíg te a kezedbe veszed? Ők mind a haszonból élnek!
0
2006. április 26., szerda 19:42
Itt jön elő, hogy mentalitás kérdése az egész.
Egyszer mittomén 2002-ben megnézte az illető, hogy mennyibe kerül egy film, drágállotta, és annyi. Ha akarna venni, megnézné havonta, hogy "b.meg, nem ment lejjebb?" Ám elfogadja a helyzetet, leül a gép elé, elégedett önmagával, és azt hiszi, a lehető leghelyesebbet cselekszi.
0
2006. április 26., szerda 19:40
Mennyi egy DVD előállítási költsége?
0
2006. április 26., szerda 19:39
legyen meg a te akaratod, ámen: ügyvéd vagyok. hogy bővebben is válaszoljak, két diplomám van, volt, hogy egyszerre volt két munkahelyem és közben egyetemre jártam, mégsem gondoltam úgy, hogy amit nem tudok megvenni, azt lemásolom. én is voltam szegény főiskolás, de tisztesség valahogy mindig volt bennem. mert számomra ez arról is szól.
soha, semmilyen körülmények között nem fogom szégyellni azt, hogy bizonyos dolgokat megengedhetek magamnak, ugyanis nagyon keményen megdolgoztam érte. igen, már megengedhetem magamnak, hogy dvdt vegyek. nem mindent, ami érdekel, csak egy részét. van, hogy egyet sem, van, hogy többet. de nem másolom le. legfeljebb kölcsönkérem valakitől, ha nagyon érdekel, vagy szimplán gyűjtök rá és várok.  ezt mindenki megteheti....
0
2006. április 26., szerda 19:39
12 hónap. Havonta egy 4000 Ft-os DVD. Ez 48.000 Ft, amiből anyunak tudok venni egy új mosógépet. (Mivel még mindig kézzel meg forgótárcsás valamivel mos.) S azért, mert nincs annyi pénzünk, ismétlem nem fogok nélkülözni. Főleg ha belegondolok mennyit szakít a tisztelt banda. De még így is TÁMOGATOM az ipart, hiszen megvettem már egy csomó akciós kiadványt.
0
2006. április 26., szerda 19:38
Szerintem röhejes hogy az ész nélküli akciózásokba bukott bele ez a piac... A lemezek napról napra olcsóbbak... Erre egyesek ilyet mondanak hogy: "Azért másolok mert drága a DVD"

Rohadtul nem drága! Éppen ez a baj...
0
2006. április 26., szerda 19:37
Ez remek, figyeld itt az xpressen az "aktuális akciók" nagy piros plecsnit, ez a legmegbízhatóbb, leggyorsabb és legszéleskörűbb forrása a kiadói akcióknak!
0
2006. április 26., szerda 19:35
Hát ez az, de azért Te is úgy írtad, mintha neked lenne fogalmad rólam. Ez a poénos. :)

Micsoda egy szent ember, nem csinált soha semmi rosszat. Ez így hangzik :)
0
2006. április 26., szerda 19:34
Neked sincs arról fogalmad, hogy én mennyit tanultam. Van két diplomám, de nem érek vele semmit mert nincs rá igény. Na ez van, ettől még nem fogom magamtól megvonni a dolgokat.
0
2006. április 26., szerda 19:33
Most is megbecsülem, hiszen törekszem arra (vannak ismerőseim akik még erre se hajlandóak), hogy meg tudjam venni, de sokszor nem sikerül.
0
Ó Istenem, így elmondhatjuk hogy Te a becsület bajnoka vagy! ÉLJEN!

A gyűrűk ura ill. a Titanic mennyibe került? Ha jól tudom minkettő 200 millió dollár felett van. Ennyi pént szórtak szét... Ja és igen. Nem érdekelnek az extrák, ha az többe kerül. A film érdekel, werkfilmeket interjúkat látok máshol is.
0
szerintem meg nem tudsz rólam semmit, többek közt arról sincs fogalmad, hogy mennyit kellett azért tanulnom, hogy azt csinálhassam, amit akarok, valamint arról sincsen fogalmad, hogy mennyit dolgozom, viszont személyeskedni könnyű...
én itt kiszálltam, további jó csevegést, és letöltést/másolást, kinek-kinek szája íze szerint...

ps: a jogsértésre semmi nem jogosít fel. erkölcsileg sem.
0
2006. április 26., szerda 19:32
Megértem a helyzetet, de ha kevesebb filmet nézel, vagyis eredeti dvd-t veszel, sokkal jobban meg fogod becsülni egy termék, egy gyártmány, és az adott film értékét.
0
2006. április 26., szerda 19:31
Szerintem ne szóljatok egymáshoz inkább... :)
0
2006. április 26., szerda 19:30
Rosszul gondolod ezt is, de már nem indoklok, mert senkit nem érdekel.
0
Egyébként elárulom, honnan van a pénz.
A barátaimmal kalóz-Jim Beam-colát iszunk, és a szórakozóhelyeket is letöltöttük, a haver épp most csinál hozzá feliratot, plusz a csajainkhoz most szerkeszti az audiokommentárt... :DD
0
Én dolgozok is, meg főiskolára járok és el kell tartanom a beteg szüleimet. Ezek után nem nagyon marad drága dvd-kre, eredeti szoftverekre, eredeti lemezekre stb.
0