Keresés

Warner Home Video

2006. április 26., szerda 19:20
xpress mindenkinek félreteszi min. 30 napig, havonta egy fuvarra számolva azért nem olyan drága az. plusz össze lehet állni másokkal, és akkor többfelé oszlik a futárköltség. ja, hogy nincs kivel, mert mindenki másol?

ha olyan kis városban laksz, akkor ott nyilván nincs autószalon sem, és még egy csomó más bolt sem. nyilván nem kezdesz másolgatni és lopni mindent, hanem valahogy megoldod...
0
2006. április 26., szerda 19:20
Elnézést elírtam valóban... csak már fáradok a sok munka után.
0
2006. április 26., szerda 19:19
A Tescókat ugyanúgy érinti a kiadói akció, mint a legtöbb helyet (pl. az xpresst is ideértve).
Tehát nem a Tesco tehet arról, ha magas egy film ára, az adott termék egyébként is drága (lenne).
0
2006. április 26., szerda 19:17
Miért kéne állandóan oda járnom? Hm? Ha nincs dolgom, akkor minek? A benzinköltséggel együtt már ott vagyok, mintha itt megvenném, de mindegy. Az Xpresstől rendeltem már, viszont a házhozszállítás díja elég borsos.
0
2006. április 26., szerda 19:17
"van pár eredeti db a gyűjteményemben, de az összes filmet nem tudom mindig megvenni..."

hát itt...

ha nem így van, akkor fogalmazz pontosan.
0
2006. április 26., szerda 19:15
pl. mindjárt itt az xpress, aminek nagyon jó akciói vannak. valamint nem hiszem el, hogy nem jársz nagyobb városokba bevásárolni vagy más egyéb célból, na ha már ott vagy, lehet vásárolni is...
0
2006. április 26., szerda 19:15
Én egy szóval nem mondtam, hogy van itthon másolt lemezem. Hol írtam én ilyet?
0
2006. április 26., szerda 19:14
Az is nagyváros, de mi van a kisebb városokkal? Ahol csak Tesco van, irreálisan magas árakkal.
0
2006. április 26., szerda 19:14
az meg már az égbekiáltó hülyeség kategóriája, hogy beírod egy internetes fórumra, hogy másolt lemezeket tartasz otthon. ha lenne pénz, energia, akarat arra, hogy a másolgatást komolyan üldöznék, rá is faraghatnál erre.
a hülyeség mellett meg pofátlanság is, hisz ez mégiscsak egy dvd bolt fóruma. sztem írj nekik levelet is, hogy ahelyett, hogy megvennéd a termékeiket, lemásolod...
0
2006. április 26., szerda 19:08
olyan szempontból igenis egy szinten van a kettő, hogy mind a kettő BŰNCSELEKMÉNY. tetszik, nem tetszik, ez van.
igen, van hozzáállásunk: rohadtul irritál a másolás és a letöltés, mert mindannyiunkat negatívan érint a következménye. én sem tudok mindent megvenni, mégsem másolgatok. sőt, a boltban is gyakran látok olyat, amit szívesen megvennék, és mégsem lopom el.
aki nem engedheti meg magának még akciós áron sem a dvd-t, az ne akarjon dvd-t venni. a dvd vásárlásnak semmi köze a megélhetéshez vagy a jóléthez.  az meg egy totális mellékvágány, hogy a hollywoodiak mennyit keresnek. a dolog lényege az, hogy nem kevés pénz, idő és energia befektetése árán létrehoznak egy filmet, amit a sok ... (nem mondok jelzőt) anélkül néz meg, hogy fizetne érte. nem tudom mi a szakmád, de te mit szólnál ahhoz, ha valaki igényt tartana a szolgáltatásodra vagy az általad létrehozott termékre, viszont fizetni nem akarna érte, mert másra kell a pénz? gondoljunk már a dolgok mögé! (és ezt most nemcsak neked mondom.)
0
2006. április 26., szerda 19:06
Nem biztos, csak fel kell fedezni a várost! :)
Itt nálunk Kecskeméten szépen be lehet vásárolgatni, ha az ember jókor, jó helyen van! :)
0
2006. április 26., szerda 19:03
Nálunk még az sincs :)
0
2006. április 26., szerda 18:57
A másik pedig, hogy a pestiek előnyben vannak a vidékiekkel szemben DVD vásárlás terén is. Nálunk pl. van egy MM, méregdrága benne minden.
0
2006. április 26., szerda 18:47
Ha már Warner topikról van szó kérdésem is lenne. A Warnernak nincsen magyar honlapja? Mert én nem találom.
0
2006. április 26., szerda 18:46
Meg kéne nézni az egész lakosságra nézve, hogy mennyinél található valamilyen illegális kiadvány. Szerintem a háztartások jó nagy részében lehet találni és nem véletlen.
0
2006. április 26., szerda 18:43
Sziasztok!

Én Odo-nak adok igazat. Nekem is van pár eredeti db a gyűjteményemben, de az összes filmet nem tudom mindig megvenni, mert drága sajnos és akármit csinálok nem tudom mindet megvenni, hiába is szeretném. Majd ha itthon is annyi lesz a fizetés, mint külföldön akkor megveszem.
0
2006. április 26., szerda 18:39
Nézd. Nem a megkövezésről van szó, de valószínűnek tartom ha betartanák a kiszabható bűntetést (mind pénzben mind börtönidőben) akkor 10-ed ennyi kalóz sem lenne. ÉRDEKES.... Vagy az állam is olyan szenyó hogy létrehozott ilyen törvényeket?
Egy "kalóz" is gennyesre kereshetii magát, pedig ő aztán jó nagy ***t ad ki a kezéből és állandóan sírnak hogy ennyibe meg annyiba kerül az üres lemez... én is mindjárt sírok.
0
2006. április 26., szerda 18:30
A drága szegény stúdiók és forgalmazók, akik milliárdokból tengődnek. Nem beszélve a még rosszabb lemezkiadókról. Mindjárt elsírom magam.
0
2006. április 26., szerda 18:29
Valóban egy szinten van a kettő... Azért van ám hozzállásotok nektek is! Mi jön még? Meg is köveztek talán?
0
2006. április 26., szerda 17:45
Ne haragudj meg de nem bírom megállni:

Nekem meg sok pénz kellene, mégsem hamisítok.
0
2006. április 26., szerda 17:38
Mindent nem akarok megvenni, de azért elég sok kelenne. És az árak meg az ország helyzete miatt nem fogok évekig várni valamire. Mekibe meg nem járok, de azért inkább kajára költök mint dvd-re. A forgalmazók meg simán adhatnák olcsóbban is, az egy nagyszerű ötlet amit valaki említett már. Luxus és sima kiadásból választani, így mindenki ahhoz jutna ami neki megfelel. Engem például az extrák hidegen hagynak, a film érdekel maga, nem más.
0
2006. április 26., szerda 17:17
Köszönöm! :)
0
2006. április 26., szerda 17:09
Szia!

Én Veled értek egyet, hiszen Te is eredeti DVD-ket veszel. Zömmel én is akciósan vásárolok, mert a guta üt meg, mikor a teljes áron vett filmet 2-4 hónap múlva töredék áron adják mindenhol. 1 év után nincs kifogásom a leértékelések ellen, illetve elfogadok rövidebb terminust is, csak tudjak róla előre. Ha vásárláskor tudom, hogy a film 3-6 hónap múlva akciós lesz, mérgelődés nélkül dönthetek, hogy mégis megveszem-e teljes áron vagy kivárom az akciót. Nem azok teszik tönkre a DVD piacot, akik az akciók során vásárolnak be, hanem a letöltögetők és kalózkodók, illetve az átgondolatlan üzletpolitikájú forgalmazók.
0
2006. április 26., szerda 17:05
DVD-k kapcsán is lehetne kisebb méretben olyan dedikációs napot rendezni... D-Day-t.
0
2006. április 26., szerda 17:03
A reggeli témához...

Néha már én is kezdek megijedni hogy velem van valami baj... Azért az ijesztő hogy itt Lentiben, mindössze... akárhogy gondolkodok... talán 2 olyan embert ismerek aki eredeti DVD-ket vásárol... Akkor jöttem erre rá, mikor szét akartam küldeni a kérdőívemet, ami ezzel foglalkozik...

Akiket ismerek azok szerencsére nem nevetnek ki, nem néznek hülyének furcsa hobbim miatt, hanem egyszerűen NEM ÉRTIK! Nem értik hogy miért jó 3-4 ezer, vagy még több pénzt kiadni egy filmért... Vagy hogy miért jók az extrák... stb...

Ez azért van, mert itt nálunk sohasem terjedt el úgy a filmgyűjtés kultúrája mint anno pl.: a hanglemezeké... Ez a videó megjelenésével magyarázható... Kezdetben is lehetett eredeti kazettákat kapni, de a többség úgy gondolkodott hogy minek vegyek drága pénzért olyan videokazettát amin csak 1 film van, mikor egy olcsóbb üres kazira többet is fel tudok venni ingyér a tévéből...

Az internet korában meg ugye nem kell magyarázni hogy miért néznek furcsán arra az emberre aki 6000 forintot képes kiadni az Akira című filmért úgy hogy még nem is látta. Pont ma beszélgettem egy sráccal, aki fejtegette hogy milyen komoly anime gyűjteménye van... Mondom: "Szóval te egy igazi anime guru vagy?" "Igen, kb 300 db van divxben, meg mpeg-ben!" Gondoltam mesélek neki a közelgő szenzációs magyar Akira DVD-ről, hátha megmozgatja a fantáziáját... Szerintem fel sem fogta miről beszélek... Hisz neki már megvan az a film... CD-n...
0