Keresés

Warner Home Video

2006. április 26., szerda 10:59
A The World s Fastest Indian speciel jön, és milyen hamar, már ősszel, úgyhogy nem értem, miért nem tudtál várni... :D
0
2006. április 26., szerda 10:57
nem akarok hipokritának tűnni: én töltök le filmeket, főleg tévésorozatokat, mert nincs türelmem kivárni őket hétről hétre, vagy pedig el se jutottak hozzánk (ezekbe többnyire bele is szeretek, s kénytelen vagyok őket megvenni dvd-n is :). dvd-r-eket is szoktam leszedni (legutóbb az aeon fluxot, blöe és a the worlds fastest indian című filmet, amely nagyon-nagyon jó, anthony hopkins oscart érdemlő alakítást nyújt benne), de ezeket csak azért, mert nem jönnek moziba, vagy már megnéztem őket moziban és szívesen újranézném őket még a dvd-megjelenés előtt (pl. munich, walk the line), amiket természetesen beszerzek majd.
0
2006. április 26., szerda 10:56
A lényeget azért érti az ember. :)

Nekem egyetlen másoltom van, a Felejtés, melyet Anya nemrég nézett. Bementem a szobába, és noha nincs házimozink, feltűnt a borzalmas kásás hang, és amikor Julianne Moore elfodult a kamerától, fel se lehetett őt ismerni. Pedig pontosan az eredeti példányról készült anno a másolat, tömörítések nélkül. Azóta a film eredeti kiadása már a polcomon domborít.

Ja, még egy írott dvd-m van, a tavaly őszi debreceni ivós kirándulásunk felvételei, de azt eredetiben még nem találtam sehol, még az xpressen sem. :D
0
2006. április 26., szerda 10:54
Végül is csak azt hajtogatja amit a szüleitől hall.
0
2006. április 26., szerda 10:54
És az Universal ki is vonult. Most nem értem amit mondani szeretnél... ha akkor mondták volna akkor sem hitted volna el, és mégis igaz lett volna. Nem értem a levezetett elméletet. Az Universal visszavonulást (ami szerintem szintén "rossz dolog") senki nem hitte volna el, de ugyanakkor mivel emberek vagyunk minden mást meg igen???
0
2006. április 26., szerda 10:49
Igen, nekem is megpróbálták már mebeszélni hogy ugyanazt a minőéget!!!!???? megkapom sokkl olcsóbban majdhogynem minket is lehülyéztek a párommal.. :(
Aztán a kedvesem elmagyarázt anekik hogy milyen is az ugyanaz a minőség .... he he he
0
2006. április 26., szerda 10:47
Ez mentalitás kérdése.

Most januárban vettem egy új komplett számítógépet, amivel nem lenne nehéz bármilyen warezolás. Egyszer belekezdtem a Péntek 13 kilencedik részének (mely részt a magyar közönség nemigen láthatta) letöltésébe, de félbemaradt és hagytam a francba.

Emellett Anyukám is büszkélkedik már 40-50 dvd-vel, melyeket multis kirándulások során zsákmányol. És ha eszébe jut valami, ami kéne neki (akár zene), nem azt mondja, hogy "tölts le nekem, kisfiam, egy kis...", hanem "nem tudod, hol lehet kapni a ...?".
0
2006. április 26., szerda 10:45
igen, van ellenpélda (itt vagyok én, meg a többi fórumozó is), de ha jobban belegondolsz, mi vagyunk kevesebben sajnos... holott elég sokan megtehetnék, hogy megvegye az eredetit, de mégsem teszi...
0
2006. április 26., szerda 10:33
azért tudok mondani ellenpéldát is. a nővérem például mindent eredetiben szerez be: cd-t, videokazettát, dvd-t egyaránt. igaz, hogy a netes rendelés elég távol áll tőle, ezért be kell érnie a győri musidome és a tesco kínálatával, de mindig szólok neki, hogy milyen őt és családját érdeklő aktuális megjelenés van, s megy, megveszi a megjelenés hetében, már ha kapható arrafelé. :)
0
2006. április 26., szerda 10:31
Kb. egy hónapja jött a csomagom az xpresstől. Nyílvános helyen bontottam ki és nézegettem az új szerzeményeimet, amikor odajön hozzám egy ismerősöm és megkérdezi, hogy látott-e már orvos. Szerinte ez betegség, ha valaki eredeti DVD-t vesz.
0
2006. április 26., szerda 10:28
Miért vonulna ki az összes kiadó? Ne sajnáljuk már őket ennyire. Legfeljebb marad 2-3 életképes kiadó. De legrosszabb esetben is az a kiadó aki utoljára maradna hülye lenne kivonulni ha már monopóliuma van.
Elég nagy pletyka ez ahhoz, hogy túl komoly következtetéseket vonjunk le. Véleményem szerint ez b*romság. Nem vonul ki a Warner. Csak könnyebb elhinni valakinek a rosszat mint a jót. Emberi tulajdonság... Ha valaki azt írta volna a fórumban, hogy az Universal visszavonul ide senki nem vette volna komolyan még pletyka szinten sem. De ha rossz dolgot hint el valaki azonnal ugrik rá mindenki.
0
2006. április 26., szerda 10:26
szomorú, de ilyet nap, mint nap hallok én is... :(
0
2006. április 26., szerda 10:24
Sajnos ilyen kijelentéseket már többször is hallottam, de felnőtt emberektől is...
A baj ott van, hogy el lett igénytelenítve a nép... :(
0
2006. április 26., szerda 10:19
Tegnapi tapasztalatom egy 16 éves rüfkével kapcsolatban, megpróbálom szó szerint idézni:
"Nekünk van egy csomó pénzünk, de nem vagyok olyan hülye és beteg, mint te, hogy megvegyem csak azért, mert eredeti..."

Na most ha ezek felnőnek, el lehet képzelni, mi lesz.
0
2006. április 26., szerda 10:12
Végre valaki jól megmondta! Gyilokra... :)
0
2006. április 26., szerda 10:10
szerintem is átlag jók a kiadók, persze, nem minden tetszik nekem sem, azokon azért csiszolhatnának... ;)

pl. a Warner kihozhatná nekem az Igazságosztót (Vengeance Unlimited) magyar szinkronnal ;), és a Rejtélyek városát is, meg a ... :D
0
2006. április 26., szerda 10:02
Tulajdonképpen örülhetünk, hogy eddig is ilyen jók voltak hozzánk a kiadók; ha mindneki kivonulna annak mi (az a pár 100 ember) inná meg a levét a sok kis pöcs letöltögetős, másoltfilmetvevős hülyegyerek miatt...
0
2006. április 26., szerda 9:58
hozzátenném, hogy "egyelőre csak egy pletyka". nem lennék meglepve, ha az összes nagy stúdió ránk vágná az ajtót.
0
2006. április 26., szerda 9:46
Jamamura megerősítette, hogy az egész csak kacsa! Köszi JSZ! :D
0
2006. április 26., szerda 9:23
mivel ez a kivonulósdi csak egy pletyka, így semmit nem tudunk nyilatkozni a várt filmek sorsáról. remélhetőleg megjelennek hamarosan: nem a hazai képviseleten múlik a dolog.
0
2006. április 26., szerda 9:14
Ha kivonulnak, akkor mi lesz a régen beígért piszkos tizenkettővel és a Szomszéd nője filmekkel?Jamamura, esetleg Robi van valami közelebbi híretek?
0
2006. április 26., szerda 8:56
szinte? még mindig nem találtad meg a vándorló palotát? hát hová ment? :)
0
2006. április 26., szerda 8:55
kicsit visszanéztem a kérdések és a whv topikokat. érdemes lenne összegyűjteni, hányszor nyafogtál, fenyegetőztél, óbégattál, stb. a piszkos harry filmek kapcsán, mikor világosan meg lett mondva, hogy "Azt is írtuk, hogy a Piszkos Harry sorozat (ami csak nálunk volt akciós) minden részéből érkezett az akció elejére, így a leggyorsabbaknak jutott, de a vártnál nagyobb volt az érdeklődés, és a kiadó is kifogyott a készletekből, de már megtörtént az utánrendelés, és hamarosan várható, hogy érkezik mindegyik részből." nagyon szórakoztató(?) ez a lányos hiszti, de hidd el, sem robi, sem a whv helyi igazgatója nem tud neked piszkos harry dvd-ket varázsolni, amíg kintről nem kapnak belőle utánpótlást. robi nem egyszer kérte, hogy légy türelemmel: "Mint azt korábban valahol írtam, a kiadónál is elfogytak a Piszkos Harry-k, de érkezik utángyártás. A Warner-akciók végén nem töröljük az előrendeléseket, mert a Warner később is akciós áron szállítja nekünk a filmeket, ha az akció ideje alatt rendeltük be." talán még arra is emlékszel, hogy ez egy exkluzív miniakció volt az xpress kezdeményezésére. "Szerettük volna a díszdobozt is akciózni, de már csak néhány darab van raktáron a Warnernél és nem várható, hogy ehhez a sorozathoz újra gyártanának díszdobozt. Nagyon nem érdemes spekulálni a miértekről, mert a válasz igen egyszerű: azért van akcióban, mert láttuk, hogy valamelyik TV-csatorna most adja le a részeket, és gondoltuk, hogy lesznek, akiknek eszébe jut ez a néhány dögös Eastwood-klasszikus. Megbeszéltük tehát a kiadóval, hogy csináljunk egy akciót nálunk a Piszkos Harry-filmekhez. Ennyi." mind robit, mind a whv-t meglepte a nagy érdeklődés, a készletek pillanatok alatt kifogytak, neked már nem is jutott, pedig jó korán rendelted meg. már rendeltek belőle utánpótlást, s mivel egy kis szarkupac piac vagyunk, hát várnunk kell néhány hetet, hónapot, hogy kapjunk belőle.
0
2006. április 26., szerda 8:30
kapható: hol????? url?
0
2006. április 26., szerda 3:56
A legeslegelső DVD-m Amazonos volt! :) Tény, hogy vásárlóként nem is igazán érdekel a magyar piac, és a vásárlásaim 80-90 százaléka külföldi rendelés, de ennek inkább az az oka, hogy ami nekem kell, az itthon nem kapható. Viszont az a kevés anime, ami itthon megjelent, az szinte mind megvan. Nomeg az itthoni akciók is mostanában gyakran elcsábítanak. Általában már egyátalán nem olcsóbb kintről rendelni. Amazon sem olyan már, mint régen. Ráadásul most meg a forint is romlott :-/
0