Keresés

Warner Home Video

2006. április 24., hétfő 12:23
hát, a kivonulással csak a nem-legális piacot fogják támogatni, és azokat, akik eredeti dvd-ket vesznek, meg figyelmen kívül hagyják. ez szomorú, de remélem a hír csak egy kacsa...
0
2006. április 24., hétfő 12:21
hát ennek nagyon nem örülnék... ez nagyon gáz... ugye a hír nem igaz?
0
2006. április 24., hétfő 12:21
sajna  az egyik haverom mondta aki a Saturnban dolgozik és nekik a VHVM beszállitója mondta. Sajnos!
0
2006. április 24., hétfő 12:13
Ezt a hírt jó lenne, ha az illetékesek konkrétan megcáfolnák, vagy helybenhagynák, mert ez a bizonytalanság nem tesz jót a cégnek.
Akik pedig alaptalanul terjesztenek ilyen információt, a tény valótlanságától-valóságától, jó- vagy rosszhiszeműségétől függetlenül hamar bíróság elé kerülhetnek.
0
2006. április 23., vasárnap 18:42
Nem akarok rosszindulatú lenni,de állitólag (mint ahogy már Ti is hallhatátok más forumokból) a WHVM IS kiakar vonulni a Kelet-Európai piacról mint önálló képviselet. Egy ismerösöm most tájékoztatott,hogy ez a dátum: 2006.06.30.

Hét ez szar hir!!!!  Sajnos!!!!
0
2006. április 23., vasárnap 10:15
köszi szépen! (bár, ha kijön külföldön, és tesznek rá magyar feliratot, akkor nekem úgy is megfelel... :D)
0
2006. április 23., vasárnap 1:50
Üdv!

Érdeklődnék, hogy a dvdextrán meghírdetett Harry Potter játéknak mikor lesz eredménye?
0
2006. április 19., szerda 22:18
Koszi Leon!

Akkor ezt kintrol beszerzem. Egyreszt gyonyoru kiadas, masreszt szamomra ez a kosarlabda magasiskolaja, nem a mai sracok. Sajnalom, hogy a magyar piacon nem tudnak megjelenni az ilyen kiadvanyok, de megertem, hogy a kiado nem feltetlenul akar egyertelmuen veszteseges kiadasokkal foglalkozni.
Ez a Bulls pedig borzasztoan eros volt es ez leginkabb a Jordan nevu sracnak koszonheto. Nem is emlekszem, hogy lett volna valaha egy ennyire eros NBA csapat, rendes center nelkul. A mai detroit hasonlit a leginkabb, bar itt nincsenek annyira kiemelkedo sracok, mint Jordan es a centeruk legalabb vedekezesben lenyegesen jobb, mint a Bulls volt, de azert van hasonlosag.
0
2006. április 19., szerda 22:01
Jó hogy van a VHVM-nál aki még dolgzik "társadalmi munkában" és válaszol itt nekünk. Nagyon pozitiv!!!! Reméljük nem tünsz el!!!   :)))
0
2006. április 19., szerda 21:57
Köszi
0
2006. április 19., szerda 21:56
Sajnos nincs hír. De ha lesz, megosztom Veled.
0
2006. április 19., szerda 21:56
Részvétem. :(

Pénteken megyek.

Ha végzel majd egyszer akkor jó pihit!

Üdv: Dömdödöm
0
2006. április 19., szerda 21:53
Szerinted?
0
2006. április 19., szerda 21:53
A Rescue Me európai megjelenéséről nem tudok. Mivel Sony, ezért a hazai megjelenésre bár van esély, de csekély. A Félelem kórháza minisorozat mivoltának köszönheti szerintem Mo-i megjelenését.
Az MGM sorozatok megjelenéséről jelenleg nem tudni semmit.
0
2006. április 19., szerda 21:43
Hali Leon!

Remélem már nem dolgozol?!  :)
0
2006. április 19., szerda 21:39
A II. félévben tervezett megjelenés.
0
2006. április 19., szerda 21:38
Amit biztosan lehet tudni: a 2004-2005 NBA Champions májusban megjelenik. Az általad említett doboz megjelenése jelenleg nem szerepel a tervekben. Sajnos.
0
2006. április 19., szerda 19:47
Hát, nem tudom. A Sendit nem árulja, az Amazon UK-n is csak egyéni eladók vannak - jobbára Amerikából. Szerintem Európában nem forgalmazzák, de majd Leon talán megmondja, mi a helyzet vele.
0
2006. április 19., szerda 14:32
Kinai kiadas van az amerikain kivul, de angliaban pl. forgalmazzak az eredetit. Jo, tudom az anyanyelvuk angol. Igazabol ha nem tudom itthon megvasarolni, akkor eu-bol fogom, tehat sem afat, sem vamot nem fogok fizetni. Raadasul ha minden jol megy, akkor juniusban az egyik baratom behozza szemelyesen. Legalabbis ha kaphato ez a nagyobb dvd aruhazakban, akkor hoz egyet nekem. :)
0
2006. április 19., szerda 13:06
Sziasztok!

A Rent c. musical várható, hogy itthon megjelenik?
A film a Sony-hoz tartozik ezért kérdezem itt.

Köszi
R:)
0
2006. április 19., szerda 13:00
Nem Leon helyett válaszolok, de:

1. Egy ilyen kiadvány nálunk teljesen forgalomképtelen, mert túl drága lenne.
2. Az amerikai kiadáson kívül nem nagyon van más (egy koreai még, azt hiszem).

Ha az Amazontól akarsz vásárolni, vedd figyelembe, hogy 50 euró felett ÁFA-t is kell fizetni, vagyis ezeknél az NBA-dobozoknál érdemes várni és figyelni, mert karácsonykor pl. 25-26 dollárba kerültek.
0
2006. április 19., szerda 12:19
Leon

Van valami halvany remeny arra, hogy ezt meg lehessen vasarolni magyarorszagon is? Akar magyar felirat nelkul is?
Az Amerikai kiadast a warner jegyzi, ezert kerdezem. A rendelesen vacilalok, de ha van remeny a hazai megjelenesre, akkor nem feltetlenul tamogatom az amazon.com-ot.
NBA Dynasty Series - Chicago Bulls - The 1990s
0
2006. április 17., hétfő 18:59
Pont a szinkronmánia miatt jönnek csigalassúsággal a klasszikusok.
A piszkos tizenkettő,ha jó lenne csak felirattal a vevőknek,már régen megjelent volna.Akárcsak az Elfújta a szél EV. vagy a 4 lemezes Ben Hur.
Az Ózról nem is beszélve.
0
2006. április 16., vasárnap 19:25
Hopp, ez engem is nagyon érdekelne. Lesz nálunk is duplalemezes POKOLI TORONY?
Előre is köszönöm a választ!
0
2006. április 16., vasárnap 16:11
Kösz a választ! Pokoli torony SE várható valamikor? Ha igen, szinkronizálva?
0