Keresés

Warner Home Video

2006. április 16., vasárnap 12:15
Kedves Leon

Meglepődve láttam, hogy megjelenik itthon A Félelem kórháza című sorozat. Azért vagyok inkább meglepve, mivel itthon is csak mostanában kezdték al adni és csak egy kábeladón. A sorozat a Columbiához tartozik.

Ezért érdekelne, hogy nem jelenik e meg a Rescue me/Ments meg című sorozat is itthon? Szinkron ehhez is van (Rtl Klub - igaz ezt is az AXN vetiti; technikailag ez se nagy szám, de a szinészek jó munkát végeztek benne); nemrég jelent meg régiónkban az első évad és szerencsére nincs rajta felirat, ezért van esély rá, hogy kiadják felénk is szinkronnal és felirattal ellátva.

A sorozat maga nehezen indult be, de kb az 4-5. epizódtól lendületet kapott és tényleg remek lett.

Szóval várható ez is nálunk?

ui: ha már sorozatok: Most hogy az MGM filmjei a Sonyhoz kerültek, várható e hogy az MGM sorozatai is megjelennek itthon megfelelő magyaritással? Most hírtelen a Csillagkapu jut eszembe, de biztos van még ebből is egy-két cím, ahogy a mozifilmekből is hiányosságok vannak.

A válaszokat előre is köszönöm.
0
2006. április 16., vasárnap 0:34
Szia Leon! Van valami megnyugtató híred az Invasion - Rejtélyek városáról? Ugye az amerikai premierrel jön nálunk is? ugye?? a Harmadik műszak is kijött, ez is jöjjön ki (akár az amerikai premier előtt is... :D) köszi!
0
2006. április 15., szombat 22:10
Az év végére van betervezve. De ez jelenleg még csak terv.
0
2006. április 15., szombat 22:09
Az elnök emberei és a Kánikulai délután igen, a Williams filmek sajnos nem. Viszont lesz belőlük díszdoboz, várhatóan 9990.- ajánlott fogyáron.
Díszdoboz akció jelenleg nincs tervbe véve.
0
2006. április 15., szombat 19:25
kiemelkedő, amit a magyar Warner nyújt. tudom, hogy nem nekünk szánták a Harmadik műszakot, de sok helyen május elején jelenik meg, nálunk meg már lassan 1 hónapja kapható. EZ teljesítmény! Köszi Warner!
0
2006. április 15., szombat 16:34
Május 9.-én jelenik meg Amerikában a Pokoli torony SE (2 DVD):

http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=60369

Nagyon remélem, nálunk is kiadják, és most már rárakják az igen jó eredeti szinkront is!

(Egyébként A Poszeidon katasztrófa SE (2 DVD) szintén aznap jelenik meg:
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=60368)
0
2006. április 13., csütörtök 19:26
a Drót 3. évadjáról mit lehet tudni?
0
2006. április 13., csütörtök 18:43
pontosan hol,adja meg az elérhetöséget légyszives
0
2006. április 13., csütörtök 17:01
The West Wing 5. evad, jeah.
0
2006. április 13., csütörtök 16:03
kb. 15 perc múlva.
0
2006. április 13., csütörtök 16:01
Ne idegelj! :) Mikor lehet olvasni az extrán?
0
2006. április 13., csütörtök 15:41
Bíztam benne, hogy ez csak egy megkésett áprilisi réfa.. :)
0
2006. április 13., csütörtök 15:39
ebben a pillanatban kaptam meg a júniusi megjelenési tervezetet, szóval... ;)
0
2006. április 13., csütörtök 15:28
A dvdcenter fórumon van egy kósza hír, miszerint a Warner is bezár; nagyon remélem, hogy ez nem igaz...
0
2006. április 12., szerda 21:57
Leon!

Ezek a filmek szinkronizáltak lesznek:
Az elnök emberei, Kánikulai délután, A vágy villamosa, Macska a forró bádogtetőn,
Az ifjúság édes madara, Tavasz Rómában?

A Tennessee Williamsekből lesz díszdoboz?

Még egy kérdés: A Hitchcock-, ill. a Gengszter-díszdobozra lesz valami árengedmény mostanában?

0
2006. április 12., szerda 20:23
A HALÁLRA JELÖLVE az Intercom májusi listáján szerepel: ld. www.dvdextra.hu
0
2006. április 12., szerda 19:39
Hol vagy Leon?
0
2006. április 12., szerda 17:57
Leon: A The Cave DVD mikor jelenik meg????
0
2006. április 12., szerda 17:52
Esetleg vágatlanul jönnének... ("Tango & Cash, Halálra jelölve... stb.")
0
2006. április 12., szerda 17:47
Jan!
A Warner filmek mind jönnek majd,csak türelem kérdése.
A Nagy kékség valami miatt viszont soha sem szerepelt az Intercom megjelenési tervében.Mivel Fox kiadvány,így lehet,hogy a szinkronra várnak.Azért nem tudod beszerezni mert már évekkel ezelött megjelent.
A 9 és fél hét 2000 augusztusa helyett most jelenik meg,már szinkronnal.Ez is Fox film.
0
2006. április 12., szerda 17:05
Köszi! De, ha már tudtok valami biztosat, azt kérlek írd meg ebbe a fórumba. Előre is köszi!
0
2006. április 12., szerda 17:03
Leon, nem lehetne elérni valahogyan, hogy azon filmeknél, melyek első kiadása sem tartalmazott semmi extraanyagot, a szinkronos újrakiadásnál rátennétek némi extrát?
Gondolok itt pl. a Bérgyilkosok, Tango & Cash, Halálra jelölve... stb. c. filmekre.
0
2006. április 12., szerda 16:57
Sajnos nem ígérhettem meg, hogy megjelenik, mert nem rajtam múlik. Továbbra is tervbe van véve nyári megjelenésre. Biztosat csak a megjelenés előtt 1-1,5 hónappal lehet tudni.
Minden általam közölt megjelenési dátum sajnos csak terv, amit sok külső tényező befolyásol. Sokszor a tervezett megjelenés előtt néhány héttel derül ki, hogy mégsem lesz megjelenés. Erről nem a Warner magyarországi képviselete tehet.
0
2006. április 12., szerda 16:52
Drót, Elnök emberei az év végéig be vannak tervezve. Maffiózókról még mindig nincs hír.
0
2006. április 12., szerda 15:35
www.dvdempire.com

PISZKOS TIZENKETTŐ

2 lemezes extra változat immár nem 2.0 hanem angol 5.1 hanggal,első és hátsó borítóterv is van

www.dvdbest.sk  is 2 lemezes változatot ígér valamikor júniusra

remélem nálunk is megjelenik és a többórányi extrán lesz magyar felirat
0