Keresés

Warner Home Video

2006. április 12., szerda 15:15
Úgy látszik, március 21-e volt az utolsó nap, amikor egyáltalán valaki elolvasta a Warnertől a fórumot.
Ezután már csak egymásnak írogattunk.

Kedves Xpress!

A kiadók fóruma célja az, hogy a kiadók válaszolhassanak a kérdésekre. Mivel egyetlen kiadó sem teszi, szerintem ezeket a topicokat akár meg is lehetne szüntetni.
Az Universal nincs, a Warner nem is olvassa, a Budapest Film, Intercom sem. A többiről nem is beszélve. Az Odeon válaszol ugyan, de az ő topicjuk nem került ide.
Szóval, szerintem ennek a fórumrésznek nincs semmi értelme. Legalább is, a célját nem teljesíti.
0
2006. április 12., szerda 12:41
Kösz.
A második félév mindössze annyit jelent, hogy július 1-ig biztosan nem lesz. Aztán majd lehet kezdeni újabb időpontokkal.
Én már több éve megrendeltem. Egy ideig ott volt a rendeléseim között, aztán az Xpress törölte.
Szerintem nem kockáztat tól sokat az, aki megveszi a feliratos kiadást külföldről, legfeljebb 1% az esélye annak, hogy valóban megjeleneik.
0
2006. április 11., kedd 9:26
Ige. delta-shopping.de
Na most ez a második félév megint érdekes. Ez lehet július is és december is. Nem mindegy!
0
2006. április 10., hétfő 20:56
A legobb tudomásom szerint az 2. félévében jön másik kettö klasszikus háborús filmmel együtt. Ja és mind 3 szinkronos lesz.
0
2006. április 10., hétfő 20:34
Egyébként van magyar felirat a német kiadáson?
Hol rendled meg?
0
2006. április 10., hétfő 20:23
Szerintem hibáztál amikor nem rendelted meg. Az legalább meglenne. de igéretet nem lehet lejátszani.
A topic pedig lassan bezárhet, hiszen az lenne a célje, hogy a kiadó reagáljon a kérdésekre. De itt lassan már csak egymásnak felelgetünk.
Szóval, ha jót akarsz, rendeld meg, amíg lehet. Különben úgy jársz, mint én a Nagy kékséggel, most már sehol sem lehet kapni.
0
2006. április 10., hétfő 18:03
Remélem valaki válaszol, mert látom, hogy Leon március vége óta nem reagál a kérdésekre.
0
2006. április 10., hétfő 18:00
Leon: Remélem most már hamarosan megjelenik a Piszkos tizenkettő, mert az ígéreted miatt (miszerint várható) nem rendeltem meg a németektől!!!
Kérnék egy kicsivel pontosabb időpontot, ha lehet. Csak, hogy megnyugodjak!
0
2006. április 10., hétfő 16:20
Leon

Drot 3 evad? Elnok emberei 5-6? Szinkronos Maffiozok evadok? Van mar valami info?
0
2006. április 7., péntek 21:27
Várható valamikor a Michelangelo Antonioni: "Foglalkozása: riporter" című filmje, a külföldi DVD kiadás után Magyarországon is, a "Nagyítás"-hoz hasonlóan?
0
2006. április 5., szerda 22:43
ez már csak így van - ha valamire pénzt adok ki, elvárnám, hogy olyan legyen, ami megfelel az igényeimnek. bár a dvd más, mint egy cipő vagy egy autó, bizonyos értelemben nincs akkora választék belőle, hiszen adott filmnek - legalábbis itthon - általában egy kiadása van. viszont épp az lenne az elvárható, hogy végre valódi kínálatot nyújtsanak a kiadók, és valóban meglegyen a választás lehetősége. másrészről mégiscsak van választék, miután - a többséggel együtt - végesek az anyagi lehetőségeim, abban is válogatok, hogy melyik filmet vegyem meg, és a tökéleteshez közelebb álló kiadásokat fogom megvenni, ill. lehetőség van a külföldi kiadások megrendelésére. mindezek mellett pedig legalább az ár/érték arányra illene figyelni - a repülő tőrök klánja 990-ért minden idők legjobb vétele, a ksz kiadványok az elnök embereivel együtt - a menet közbeni változtatás miatt - pedig tán a legrosszabbak...
0
2006. április 5., szerda 20:22
elég sokat szídták a kétoldalas lemezeket - tessék csak visszaolvasni a jóbarátok hozzászólásaiban! de mondom, ha éppen minden  fasza lenne - olyan nincs természetesen! -, akkor a lemez szitázása vagy a betűtípus lenne a baj.
0
2006. április 5., szerda 20:04
őszintén irigyellek amiért te látsz ebben valami jót...
0
2006. április 5., szerda 19:32
Várjatok egy kicsit, és ezt az ávadot is leértékeli a T*** 1500 Ft-ra.. Ők már tudtak valamit.
0
2006. április 5., szerda 18:51
al

de, azért, valahol, mégis és nem csak. ne forgasd ki a szavaimat! megértem, hogy bosszantó az ügy, de azért nincs még világvége. ezen nem akarok senkivel összeveszni. nézzétek a jó oldalát! végre nem a szupersérülékeny - és sokatt szídott - kétoldalas lemezeken jött ki.
0
2006. április 5., szerda 17:20
already kollégával értek egyet. Ez nem volt jó húzás a kiadótól... Azon is sokan hajlamosak rinyálni, hogy digipack VAGY külön tokos, illetve azon, hogy kétoldalas VAGY szitázott, de egyvalamiben mind a két "tábor" egyetért: az IS-IS semmiképpen nem elfogadható.
0
2006. április 5., szerda 13:08
mondom helyett mondod.
0
2006. április 5., szerda 13:08
Engem nagyon nem erdekelne, hogy a warner mit csinal, de legyen egyseges. Ha egy sorozatot elkezdunk X modon, akkor ugyis fejezzuk be mert ez igy igenytelen es gusztustalan.

dick

A beltartalom a fontos csak? Jo, hogy mondom, akkor a kovetkezo evadot majd masolom, siman rafer 6db 4.7Gb-os lemezre es akkor megusztam 660Ft-bol es ugyanazt a minoseget kapom.
0
2006. április 5., szerda 12:52
Bosszantó bizony, mondjuk nem nekem...
De legalább azt megtehették volna hogy az olyan sorozatokat amelyeket már elkezdtek kiadni digisen, azt befejezhetnék úgy, és akkor legalább a polcon jól mutatna
0
2006. április 5., szerda 12:48
eredetileg a jóbarátok is hat lemezen jelent volna meg, de az lényegesen drágább lett volna. most van lemez, viszont olcsóbb - de nem igénytelen - a csomagolás. bosszantó a szori, igen, de azért valahol mégis csak a tartalom számít!
0
2006. április 5., szerda 12:39
Azért ez tényleg nagyon idegesítő... Most hogy fog kinézni a polcon? Azért ez mégiscsak komolyan csökkenti a minőségét... Meg úgy hallom hogy extrákból is egyre kevesebb van... Nagyon tud zavarni ha valami nem szép, és egységes... A Jóbarátokat miért tudták rendesen kiadni???
0
2006. április 5., szerda 11:42
Aquila non captat muscas...
0
2006. április 5., szerda 10:55
1. ez tényleg felháborító! :)
2. tudsz élni!!
3. igen, van, meg matchboxom és g.i. joe-m is van, ugye akkor lehetünk barátok?
4. téged megrontott az apud?
0
2006. április 5., szerda 9:06
ha majd ilyen változások lesznek a Full House-on, akkor szerintem én is nagyon pipa leszek. de hát azzal meg nem megyek túl sokra...
0
2006. április 5., szerda 9:05
szerintem Dömdödöm a Warner! :D
0