Keresés

Warner Home Video

2006. március 25., szombat 18:31
az, hogy mindenki sírt a szinkronért, illetve az, hogy szinkron nélkül valamit nemigen lehetett eladni, nem jelenti azt, hogy a magyar vásárlónak csak és kizárólag a szinkron kell. nem. a szinkron egyfajta kiindulópont. de nem minden.

az én igényeimet ki lehet elégíteni. normális kiadás (normális borító, minimális igényeket kielégítő szitázás, jelentválasztás-lista, korrekt menü, szinkron, eredeti hang, magyar és angol felirat, jó minőségű kép - és a felsoroltak minőségéhez illeszkedő ár), ennyi. ez nem olyan észvesztően sok.

nem az a baj, hogy nincs extra, bár egyáltalán nem szerencsés. de a jelenetválasztás és a hangbeállítás ne legyen már extraként feltüntetve, könyörgöm.
0
2006. március 25., szombat 18:01
"Lehet egyáltalán olyat, hogy mindenkinek a kedvére tegyenek a kiadók?"
Szerintem lehet:1139-es hozzászólás. Vagy csak a másodiknak említett kiadás lenne.
0
2006. március 25., szombat 17:55
Én csak annyit mondanék, hogy sokáig mindenki a szinkron miatt sírt (én is). Az most van, de valami miatt megint elégedetlenkedünk. Lehet egyáltalán olyat, hogy mindenkinek a kedvére tegyenek a kiadók? Szerintem nem, ezért nem kéne mindenen kiakadni.

Persze a Kerülj szinkronba! felirat engem is nagyon zavar, de a film, a hang, a kép minősége, és az eredeti szinkron ezt bőven ellensúlyozza. A szitázatlanság mondjuk tényleg gáz, na de az extrák hiánya?! Van egy halom DVD, ami többszörösébe kerül a Warner új kiadványainál, mégsincs rajta (normális) extra.
0
2006. március 25., szombat 17:51
Én sokféle műfajt kedvelek és szeretek. Nekem is-mint nyilván sokmindenkinek-vannak kedvenc és kevésbé szeretett filmjeim. Már általános iskolás koromban másoltuk a filmeket. Először még hangalámondással, később, ahogy megjelentek itthon a kiadók, szinkronnal. Az első példánytól megvan a CINEMA újság, mert érdekesnek találtam/találom a filmekkel kapcsolatos háttérinfókat. Ha jól emlékszem 1996-ban olvastam először a dvd-ről, mint leendő adathordozóról; akkor fejeztem be a videókazik gyűjtését és helyezkedtem várakozó álláspontra.
Most egy példa:ARACHNOPHOBIA. Az újságcikk tele van forgatási képekkel:voltak igazi pókok, makettek, távirányítású pókok... . Speciális folyadékot locsoltak egy sávban, hogy a pókok arra menjenek... . Még sorolhatnám napestig. Nézzük a dvd kiadást:egy nulla. Mégis a szekrényben figyel, mert szeretem ezt a filmet (is).

0
2006. március 25., szombat 17:41
Amúgy nyugodtan lehet úgy nézni ezekre a kiadványokra, mint ahogyan én néztem az előző kiadásaikra: nem nekem való, hál  Istennek nem kell pénzt áldoznom rájuk...
0
2006. március 25., szombat 17:36
Igen, de az Intercomos szinkronos újrákra is érthettem volna...
Amúgy aki csak az extrákért vesz meg egy lemezt ("extrák nélkül nem kell") az hogy lehet filmrajongó, mikor maga a film nem is érdekli? ;) :)
0
2006. március 25., szombat 17:29
Ezen valóban nincsenek, éppen ezért kellett volna, hogy az új kiadásra feltegyék, amit fel lehet! A régebbi kiadásokra értetted a dupla árat?
0
2006. március 25., szombat 17:24

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=948

Na most ezen hun is vannak azok a hiányolt extrák? :)
0
2006. március 25., szombat 17:21
Ez igaz, de itt most egy nagy kiadóról van szó! Újra kiadják a régen szinkron nélkül megjelent filmjeiket és még azokat az extrákat is lehagyják róla, amelyek azokon rajta voltak!

"... ráadásul még az áruk is duplája a most szapult lemezeknek... " Konkrétan mire gondolsz?
0
2006. március 25., szombat 17:14
Nem vitatkozom, de a Magyarországon kiadott DVD-k közül legalább 1000 legfeljebb ha egy-egy reklámwekfilmmel meg előzetesekkel rendelkezik extraként, mégsem hörög senki az extrátlanságán, ráadásul még az áruk is duplája a most szapult lemezeknek...
0
2006. március 25., szombat 17:08
Tulajdonképpen magáról a dvd kiadásról van szó:erről valóban órákat lehetne vitatkozni, nyilván mindenkinek mások az elvárásai, így Neked is. Az általad leírtakból világosan kiderül, hogy:" Ha a film jó minőségben az elvárt nyelveken rajta van, akkor az már egy jó lemez." Neked lehet. De abban biztos lehetsz, hogy sok más potenciális dvd vásárlónak viszont nem! Ha esetleg egy kicsit visszaolvasnál, akkor teljesebb képet kapnál a témáról, hogy miért is nem szeretjük a KSZ kiadásokat!
0
2006. március 25., szombat 16:13
Én nem vagyok csak egy senkiházi nevenincs. De az kicsit bosszant, ha egy DVD-t sz@rnak titulálnak, ha nincs rajta extra. Ha a film jó minőségben az elvárt nyelveken rajta van, akkor az már egy jó lemez.
0
2006. március 25., szombat 16:11
:D
0
2006. március 25., szombat 16:07
Nos, a két ötletedet a Warner kombinálta!
CSAK a film van rajta, semmi extra, és a második ötletedben foglalt árért (2999) adja.
És még mondják, hogy nem elégítik ki az igényeket. :-)
0
2006. március 25., szombat 13:50
ez jó ötlet. lehetne 2 kiadást csinálni: az egyiken CSAK a film lenne, magyar szinkronnal, magyar felirattal, semmi extra. kerülne mondjuk 900-1900 Ft-ba. a másik kiadáson magyar szinkron, magyar felirat is lenne, valamint az extrákon magyar felirat... és ezért szerintem 1990-3990Ft-os ár sem lenne sok (igaz, nyilván én is csak azokat venném meg, amik érdekelnek).

és továbbra is várom az Igazságosztó (Vengeance Unlimited) kiadását... :D.
0
2006. március 25., szombat 13:47
:D
0
2006. március 25., szombat 13:43
Arra azért kiváncsi lennék, hogy miért is jutott a WARNER a dvd kiadásokkal oda, ahol most tart. Gondolok itt a sok lebutított sz@rra (is). Valóban a szinkron-és csak a szinkron-a legfontosabb dolog? Én például szemrebbenés nélkül megvásárolnám az újra kiadott filmeket, amennyiben tele lennének pakolva extrákkal (a régieket meg eladnám/elajándékoznám/eldobnám), akár 4-5eFt-ért is. Az ár nem minden:főleg, ha az "olcsó(bb)ság" a minőség rovására megy.
Azt nem hiszem, hogy az emberek csak a 990,-Ft-os filmeket vásárolják, azért fogy a drágább kiadványokból kevesebb. Sokkal inkább a követhetetlen üzletpolitika miatt van, hogy nem mernek frissen megjelent filmeket venni, hiszen pár hónap és akciós lesz! Sokan megvárják ezt!! Az egy dolog, hogy az új megjelenések ára olcsóbb lett, de ez egyre inkább a minőség rovására megy (de ezt már írtam).
Csak egy ötlet:ezeket a lebutított sz@rokat adják 1.000,-Ft-ért (többet nem érnek; sőt, még ennyit sem!), az extrákkal telepakolt, kifogástalan (szinkron, felírat, felíratos extrák, mozgó menük, NORMÁLIS borító-belül is nyomva, esetleg a fejezetválasztás is ott figyel...) kiadásokat pedig mondjuk 4.000,-Ft-ért. Így lenne választási lehetőség(em)! Igaz ugyan, hogy az most is van:megveszem-e, vagy sem. (vagy sem)
0
2006. március 25., szombat 13:13
Szeretnék hozzájárulni a kreatív csapat munkájához. Jó móka
0
2006. március 25., szombat 12:42
A Leontól kapott információ szerint várható az Ölve vagy halva, a Bérgyilkosok, és a Ha ölni kell, meg még gondolom pl. a Tango & Cash szinkronos újrakiadása is.

Ezek első kiadása nincs meg nekem (kivéve a Ha ölni kell-t), és a KSZ kiadványok dupla árát is nyugodt szívvel hajlandó lennék megadni a szinkronos újrakiadásokért, ha lenne rajtuk egy-két érdekes extra (hisz az első kiadásokon szinte semmi, vagy egyáltalán semmi nem volt - ez utóbbi a jellemzőbb).

Gyanítható sajnos, hogy e filmek szinkronizált változata is e sorozat tagjaként jelenik meg. Ha lesz extra, vásárolok. Ha nem lesz, nem.
Mindkét alternatíva teljesen egyértelmű számomra.
0
2006. március 25., szombat 12:35
Én személy szerint megvettem anno a Visszavágó első kiadását.
Igen mérsékelt extratartalom jellemzi a kiadványt.

Szívesen megvenném a szinkronos újrakiadást, ha kaptunk volna hozzá még pluszba egy-két extrát, de így nem teszem.

Jóval lejjebb már leírtam, más termékek piacán a lényeg az, hogy minél újszerűbb, frissebb, nagyobb színvonalú egy termék. Itt egyértelmű visszafordulás és  elbutulás  figyelhető meg, ezt az igénytelenséget pedig én nem támogatom a pénzemmel.
0
2006. március 25., szombat 12:20
És még valami:
Szerintem a Warner a KSZ sorozattal kifelyezetten a másolók igényeit szolgálja ki. Ne kelljen már szegényeknek fáradozni az extrák eltávolításával. Megoldja helyettük a Waener.
Vajon jutalékot kapnak?
0
2006. március 25., szombat 12:16
A fórumon Xpress (Robi), és a kiadók folyton azt szajkózzák, hogy a vásárlók miatt lesz egyre gyengébb a minőség. Mert csak a 900 Ft-os filmeket veszik meg.

Az igazság viszont az, hogy akik megveszik pl a KSZ sorozat filjeit a fenti ár többszöröséért, ugyanolyan mocsok minőséget kapnak.

A lényeg az, hogy a "kedves" kiadók (a Warner is!) magasról tojnak arra, hogy milyen minőséget igényel a vásárló. Egyre ócskább minőséget állítanak elő, és még van képük többszöröséért adni, mint a turkálóban. Azok a kis kiadók legalább veszik a fáradságot, és szitázzák a lemezt. A menüje meg sokszor jobb, mint a KSZ sorozaté.

És akkor még nem beszéltünk az illegális DVD-kről, amelyek minősége már lassan jobb, mint ezek a kiadványok. Az áruk pedig......
0
2006. március 25., szombat 9:30
lucky you!
0
2006. március 25., szombat 9:29
Érdekes, eddig én is három Kerülj szinkronba ! filmet vettem és mindegyiknek a celofánon volt a szinkron matrica.
0
2006. március 25., szombat 9:24
A lényeg az, hogy a botrányos kivitelezéshez még borsos ár is dukál. Ez tényleg nem kósér.
0