Keresés

Warner Home Video

2006. március 25., szombat 9:15
igazán kíváncsi lennék, hogy miből vontad le azt a következtetést, hogy a filmek már senkit sem érdekelnek annyira, mint a külsőségek. ha így lenne, én pl sose vettem volna egyetlen kerülj szinkronba filmet sem. márpedig mint alant olvashatod, mindjárt hármat is beújítottam.
0
2006. március 25., szombat 1:07
Az tény, hogy a használt DVD-ket csak sz.rért-h.gyért lehet eladni, ezért az ember inkább megtartja azt is.
0
2006. március 25., szombat 0:57
lehet, hogy most felháborító leszek, de én pl. a halálos fegyver szinkronos újrákat már nem veszem meg mégegyszer. annak idején több, mint 15 ezer forintot költöttem a feliratos rendezői változatokra, és most szinkronos biztonsági másolatot készítettem róla. tudom, belém lehet kötni, de szerintem ez még belefér. :)
0
2006. március 25., szombat 0:52
Mivel ez itt egy online bolt, a borító, a tok vagy a szitázás a legkevésbé sem számítanak a vásárláskor. Vásárlás után viszont annál zavaróbb tud lenni az igénytelenség.
0
2006. március 25., szombat 0:36
Úgy látom, itt a filmek már senkit sem érdekelnek annyira, mint a borító, a tok, meg a szitázás. Én sem tartom magam igénytelennek, de valóban ezek lennének a legfontosabb szempontok egy DVD vásárlásakor?
0
2006. március 24., péntek 23:33
a szitázás hiánya tényleg gáz.
0
2006. március 24., péntek 23:03
jobban utánagondolva elnézést kell kérnem a turikosaras filmek gyártóitól: azokon a lemezeken legalább általában szitázásra telik, esetleg némi valódi extra is kerül rájuk, még ha csak egy trailer is, ill. legtöbbször nincs pofájuk extraként feltüntetni a jelenetválasztást és tsait, sőt néha még belső borítóst is találni... és akkor a repülő tőrök klánjával még nem is példálóztam...
0
2006. március 24., péntek 22:33
ki kell egészítenem egy ponttal, mivel az egyikbe már belenéztem:

5. ilyen egyszerűen csúnya menüt utoljára a hellraiser féle, turikosaras termékek alsó szegmensébe tartozó dvdknél láttam csak. gratulálok hozzá!
0
2006. március 24., péntek 20:44
Csatlakozom!
0
2006. március 24., péntek 19:38
kedves Leon, rajtad keresztül szólnék a warnerhez.

mindezidáig tartózkodtam attól, hogy "kerülj szinkronba!" kiadványokat vásároljak, most azonban - nem boltban, hanem használtan, olcsóbban a bolti árnál - vettem mindjárt hármat is. nos, azt kell mondjam, hogy még ezt a nyomott árat is sajnálnám értük így utólag, ha nem lenne mind a három kivételesen jó film, már-már klasszikussá vált szinkronnal. most, hogy már 3 ilyen "kiadvány" is a tulajdonomban van, kifejteném a véleményemet róluk, bár - sajnos - nem gondolom, hogy bárkit is érdekelne a warnernél.

1. szerintem aki dvd-t vesz, az tud olvasni. ha tud olvasni, akkor talán felesleges háromszor (!) is figyelmeztetni arra, hogy az adott kiadványon megtalálható a magyar szinkron. ha meg nem tud olvasni, akkor ez sem segít rajta.
ott van egyrészt a borítón a bazinagy kerülj szinkronba felirat, ami elrondítja az egész borítót. egyszerűen minden képzeletet felülmúlóan ízléstelen. az ízléstelenség tárgyában némi közvéleménykutatást is végeztem, rendszeres dvdvásárlók és "laikusok" körében egyaránt. egyetlen ember mondta azt, hogy "elmegy", a többiek szerint kritikán aluli.
másodszor ott van a "magyar szinkronnal" matrica. nem sikerült megfejtenem, hogy erre mi szükség van az általatok figyelemfelkeltőnek gondolt ocsmány borító mellett, azt meg pláne nem, hogy miért kellett a borítóra ragasztani, miért nem fért el a celofánon.
harmadszor ott van a pánt, ami még egyszer figyelmeztet a szinkron meglétére. de legalább könnyen eltávolítható.
fentiekkel kapcsolatban felhívnám a figyelmeteket arra, hogy annyira nem hülye az átlag magyar vásárló sem, hogy háromszor kelljen valamit közölni vele egy kb 10X20 centis terméken. ellenben amennyiben csak egy matricát vagy bármit tettetek volna rá, akkor a maradék pénzből futotta volna az alábbiakban felsorolt többi hiányosság kiküszöbölésére.
2. 2006-ban egy szitázatlan dvd olyan, mint egy pottyantós wc.
3. a dvd kor hajnalán talán még extrának volt tekinthető (?) a nyelvválasztás, az audiobeállítás, a feliratozás és a jelenetek közvetlen elérése, de 2006-ban nem. ja, hogy égő lett volna ráírni, hogy extra nincs rajta?
4. ha már nem vagytok képesek kétoldalas borítókat gyártani, akkor tehetnétek a randa kerülj szinkronba borítót fekete tokba is. sajnos ugyanis annyira ocsmány, hogy a legszebb átlátszó amarayben sem mutat jobban.

összességében el vagyok hűlve azon, hogy egy ennyire kaka termékért (amiben csak és kizárólag a film ér pénzt) van képetek közel 3000,- Ftot elkérni. sajnálattal tapasztaltam, hogy célközönség a turikosarakat bújó paraszt lett, na, a turikosarak minőségét hamar sikerült "elérnetek".

összességében azt a kevés pénzt, amit kiadtam ezért a három filmért, csak azért nem sajnálom, mert a filmek önmagukban megérnek ennyit, a tokot szinkronos borítóstul pedig valószínűleg hajítom is ki a kukába.
0
2006. március 24., péntek 14:18
Terveződik.
0
2006. március 24., péntek 0:46
bocs: Leon!
0
2006. március 24., péntek 0:41
Kedves leon!

Az Életre halálra megjelenése kapcsán szeretném megtudni, hogy A szökevény vajon megjelenik-e a "Kerülj szinkronba sorozat keretében?
0
2006. március 23., csütörtök 19:48
Leon.

Írtam 5 napja az emailetekre a Kés Alatt csere lemez ügyében.
Még sajnos azóta senki sem válaszolt
0
2006. március 21., kedd 16:40
Most már jöhetne a többi évad. :)))
Sőt más sorozatok is.  :))))

Hajrá T****!
0
2006. március 21., kedd 15:35
Leon!
Köszi szépen a bíztató választ!
0
2006. március 21., kedd 13:54
Tegnap érkeztek meg a cserelemezek. Akinél rossz lemez van, kérem írjon a forrodrot@warnerbros.com e-mail címre (akkor is, ha korábban már jelezte ezt), így biztos, hogy napokon belül megoldódik a probléma.
A hibátlan DVD filmek pedig a hét végétől/jövő hét elejétől kerülnek újra forgalomba.
0
2006. március 21., kedd 11:08
Nem tudom, ebben a rovatban kérdeztem-e már: mikor lesz kapható a javított szinkronos Hook???
0
2006. március 21., kedd 0:04
Az MM-et nem nagyon érdekli, hogy a 3. műszak elvileg olcsóbb árkategória, 8 ezer Ft-ért adják. :(
0
2006. március 21., kedd 0:03
Na látom mindenki megvette...
0
2006. március 21., kedd 0:03
Csak ez ma már nem állja meg a helyét...
0
2006. március 18., szombat 10:09
ez tényleg nem normális helyzet, ez egy rendkívüli, ideális eset. ;)
0
2006. március 18., szombat 9:48
A Warner elmehet a sunyiba... Vészhelyzetről is lespórolja az extrákat, az ár meg változatlan. Vagy adják olcsóbban, vagy méltóztassanak a 4. lemezt is mellékelni!
0
2006. március 16., csütörtök 19:56
Anyukám két hete az Álljon meg a nászmenet / Amerika kedvencei twinpacket szúrta ki magának szintén mindössze 1490.-ért a helyi gazdaságos hipermarketben. Szerintem ez is irreális ár, de nem haboztunk, megvettük! :)
0
2006. március 16., csütörtök 18:53
Igen, megtörtént. Kiváncsian várom a tobbi sorozat leértékelését is ;)
0