Keresés

Warner Home Video

2006. március 7., kedd 23:34
Mi már Neked nem hiszünk... :)
0
2006. március 7., kedd 22:48
SZERINTEM 99%,hogy nem lesz belöle semmi,pedig alapvetően nem vagyok pesszimista.
0
2006. március 7., kedd 22:11
Leon!

Ha már a Jóbarátokról van szó, mi a helyzet az évek óta igérgetett extralemezzel, aminek a helye  + -al van jelölve a díszdobozban?
0
2006. március 7., kedd 21:35
Leon

Ezert viszont legszivesebben lefejeznem az illetekest. Amit en 8490Ft-ert vettem, azt ne arazzak mar le par honaposan 1490-re meg veletlenul se, mert jogosan megy fel bennem a pumpa...

Tudom, lassan jon, de van mar info az Elnok Emberei negyedik evad speckojarol? Nagyon varom az evadot, ahogy a tobbit is. :) Szerintem messze a legintelligensebb sorozat.
0
2006. március 7., kedd 19:35
No mindegy, akkor még jó hogy szoltam.

Én minden esetre jól jártam :D
0
2006. március 7., kedd 19:26
Mint kiderült, a Tesco saját hatáskörében a drágább VHS-eket leárazta, és egy adminisztrációs hiba folytán ez az egy DVD is bekerült ebbe a körbe.
Bár mi felhívtuk erre a figyelmüket (hiszen így a T. egy terméken több ezer forintot bukik), eddig még nem léptek.
Ez olyan egyedi eset, amit mi nem tudunk kiszűrni, hiszen partnereinktől joggal várhatjuk el, hogy bizonyos nyereségtartalommal kínálják a filmeket, arra nem is gondolunk, hogy egy áruház az X-ért vett filmet negyedannyiért árulja. Szándékosság nincs benne, mert akkor nem olyan terméket árazna le, amiből egyrészt nincs jelentős készlete, másrészt nem annyira ismert. De pl.:a Metro újságban is megjelent a Négy tesó című, közelmúltban megjelent DVD 990.-ért, csak ők még időben észrevették a hibát, és a polcokon már nem ennyiért adták.
Engem is bosszant, mert én is lényegesen drágábban vettem...
0
2006. március 7., kedd 19:09
Leon a Tescó áruház ez. És ráadásul át van kötve rendes matricával is hogy akciós.
Én ma Szegeden láttam, volt még vagy 5 db, de olvastam fórumon hogy másik város Tescó áruházaiban is ugyan ennyi.
És mondom mégegyszer nem a rendszerük téved mert egy akciós szalaggal át is vannak kötve tehát tudatos.
MAjd küldök képet ha asszony hazahozza a kamerát ha érdekel
0
2006. március 7., kedd 19:07
Több oldalt is lehetne erről írni, és ez még csak az, amit én tudok.
Néhány szóban: jelenleg már nincs 7990.-nél drágább sorozat (legalábbis mi levittük az árát a korábbi drágább sorozatoknak).
Az árat, formát, kinézetet nagyon sok minden befolyásolja: eladhatóság, megjelenési környezet (európai, vagy csak pl. magyar-cseh-lengyel, vagy csak magyar), jogtulajdonos (aki a jogdíjat ténylegesen megkapja), gyártási költségek, nyersanyag hozzáférés (tavaly pl. volt olyan időszak, amikor az egyoldalas nyersanyagból hiány volt a világpiacon), méret, kapacítás, eddigi tapasztalatok, stb. És legtöbbször mi csak kérünk, javaslunk, de a döntés többnyire kint születik meg.
0
2006. március 7., kedd 18:57
Kizárt dolog, hogy valaki ilyen áron tudja adni ezt a sorozatot. Elméletileg a fogyasztói árakat mi nem tehetjük kötelezővé (csak javasolhatunk), de a beszerzési ár alatti értékesítés szintén törvénybe ütközik. És ha igaz, amit írsz, akkor itt erről van szó. Ha megírod, hogy melyik áruházban volt, utánanézek. De előtte vegyél egyet, mert tuti, hogy valamit elírtak, és ha kiderül, kijavítják. Az Elnök emberei sorozat évadjait nem tervezzük akciózni a közeljövőben.
De komolyan: szerinted tényleg tudatos, hogy egy ilyen, pár hónapos sorozatot 1490.-ért árulnak?
0
2006. március 7., kedd 18:51
Nehéz összehasonlítani két sorozatot. Szinte mindegyiknél más a jogtulajdonos (HBO, Warner, vagy maga a producer csapat), így mások a lehetőségek. A gyártási költségek is folyamatosan változnak (mások az árak most, mint mondjuk pár évvel ezelőtt), illetve mások a vásárlói szokások (a Jóbarátok volt az első igazi sorozat, és ott még nem lehetett tudni, hogy milyen lesz a fogadtatása). A kihelyezési lehetőségek is befolyásolják, hiszen a mennyiségek nagy része azért mégiscsak a boltok polcain végzik, és ott fontos, hogy egy termék mekkora  helyet foglal. Nagyon sok mindentől függ egy DVD alakja, formája, kinézete, de egyben biztosak lehettek: az illetékesek mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb kiadvány jelenhessen meg.
Hogy az olasz szinkron miért mono, hát ezt csak az olaszok tudnák megmondani...
0
2006. március 7., kedd 18:49
Döbbenet hogy Az elnök emberei 3. évad 1490 Ft az egyik nagy áruházban.

Ráadásul warneres akciós cimkét is csinálak hozzá szal biztos nem az áruház találta ki az akciót.

Egy kérdésem lenne. Hogy lehet ilyen olcsón adni valamit. Ami persze nem baj de aki pár hónapja megvette 600 % al drágábban az most kicsit pipa.
0
2006. március 7., kedd 17:37
bocs, hogy beleszólok, de akkor az hogy lehet, hogy az olaszok csak mono szinkront kaptak a Harmadik műszak-hoz? nem mintha zavarna, csak az alapját, amit írsz, ez nem igazán logikus.
0
2006. március 7., kedd 17:09
Nem vagyok beavatott, csak gyanítom, hogy a Harmadik műszak nem nekünk készült, hanem az olasz piacra, és mi - szerencsére - rákerülhettünk. A Jóbarátok megjelenésekor azonban már minden nagyobb piacon megjelent a sorozat első néhány évada, tehát a Jóbarátok egyenesen a mi kis piacunkra készült. Az olasz piacon kb. 10x annyit lehet eladni egy ilyen sorozatból, mint amennyit nálunk a - valóban legnépszerűbb - Jóbarátokból el lehet adni.
0
2006. március 7., kedd 17:04
Leon

Lehet tudni, hogy mi alapjan mukodtok Ti mint kiado? Mitol egy sorozat 7000 es mitol egy masik 8500? Lehet tudni az olcsobb miert kerul egy oldalas, szitazott DL lemezre, mig a dragabb ketoldalas gagyira? Lehet tudni miert dragabb a gyengebb kiadvany? Mi alapjan araztok? Hogy dol el, hogy ket vagy egy oldalast kap egy sorozat?

Egyebkent a jobaratok kapcsan - latatlanban azt mondom a legnagyobb peldanyszamban ertekesitett sorozat - erdekelne, hogy miert kellett ket oldalas lemezre kerulnie?
0
2006. március 7., kedd 16:58
Leon

Ez most komoly? 7e-ert? 6dvd-n? Egyoldalason?
Harmadik műszak - A teljes első évad (6 DVD)
Third Watch - The Complete First Season (USA - 1999)

Na akkor ezek utan nekem hiaba magyarazzatok, hogy gazdasagi megfontolasbol kerult a jobaratok/Elnok emberei ket oldalas mocsok lemezre 8500Ft/evad aron...
0
2006. március 7., kedd 15:47
a "folytatásos" filmekkel kapcsolatban is teljesen igazad van.
0
2006. március 7., kedd 15:46
:) mi szeressük aztat a Deszpöizé Háúzváfsz sorozatot. :D
0
2006. március 7., kedd 15:40
Nem a Warner adta a címet a sorozatnak. Először azt hiszem, a TV3 adta le a sorozatot, aztán a Viasat 3, de lehet, hogy csak a Viasaton volt. Mindenesetre a Warner "hozott anyagból" dolgozott. Egy már kvázi ismert sorozatnál nem tehetik meg, hogy DVD-n más címmel jelentessék meg, mint ahogyan elméletileg ismerik az emberek.
A külföldi cím + magyar cím működik egy olyan országban, ahol 10 emberből 8 beszél idegen nyelvet, de nálunk fordított az arány (10-ből ketten tudnak idegen nyelvet), így ugyancsak üzleti bukta, ha egy sokak számára kimondhatatlan, vagy kiolvashatatlan címmel kerül a moziba, vagy a TV-be egy film, vagy egy sorozat.
Elképzelem, amint a Mónika Show törzsközönsége a kozmiban társalog a "Desperate Housewives" előző esti epizódjáról :)
Sajnos igaz a mondás - amit nem tudom, hogy ki mondott -, hogy a közönséget nem lehet eléggé lebecsülni. A ker. TV-k ebből élnek. B-kategóriás filmek tucatjait keresztelik át úgy, hogy korábbi sikerfilmek folytatásainak tűnjenek (náluk már akkor volt Anakonda 2., amikor még szó sem volt valódi folytatásról, és mintha már Armageddon 2. címmel is futott volna valami filléres bóvli.) De a nézők kajálják.
0
2006. március 7., kedd 13:53
én még azt sem értem, hogy minek kell idétlen címeket aggatni egy-egy sorozatra. tudtommal a németeknél úgy megy egy sorozat, hogy

Desperate Housewives - német cím. tehát az eredeti címmel adják a sorozatokat. szerintem nálunk is így kéne...
0
2006. március 7., kedd 13:51
A Szemtol Szemben volt meg erosen elferditve, de ott legalabb a cim tukrozte a filmet illetve a ket szinesz zseni parbajat. Szoval ott meg megbocsathato volt, hogy ez lett a Heat-bol, de ez a mocsok macso. Lehet, hogy sokan erre kapjak fel a fejuket, de a sorozatok altalaban nem a 2e-ert akcioban stilusban kerulnek a boltokba, tehat lehet, hogy elneztek a celkozonseget. Reszemrol zavarna, ha egy ilyen gagyi cimu sorozat ott figyelne a polcon a Friends, West Wings es a Fawlty Towers mellett.
0
2006. március 7., kedd 13:51
Engem meg a vakáció sorozat érdekelne egy szép díszdobozban ,szinkronal,stb..
(amerikai vakáció,családi vakáció,karácsonyi,és a las vegasi) .Persze gondolom nem valószínü de a remény hal meg utoljára:(

0
2006. március 7., kedd 13:36
ezt nem hittem volna.

pedig ha elosztom az árat a lemezek számával, akkor 1 lemez ára az "ócsó" kategóriába tartozik... 1000-1200Ft-ba kerül 1 lemez... döbbenet...
0
2006. március 7., kedd 13:27
A terv: nem, igen, igen, igen. De ez csak terv (ami több tényezőtől függ), és a mikorra sajnos nem tudok válaszolni.
0
2006. március 7., kedd 13:26
Az érdeklődés sajnos így is minimális. Vagy nem ismerik elég sokan a sorozatot, vagy a sok megjelenés miatt a drágább kiadványokat egyelőre mellőzik az emberek, mindenesetre a mostanában megjelenő nagyobb sorozatok közül egyelőre a Harmadik műszakra van a legkevesebb kereslet. :(
0
2006. március 7., kedd 13:20
én elköhinthetem pár Third Watchos fórumon, hogy honnan lehet beszerezni ezt a DVD-t... ;)
0