Keresés

Warner Home Video

2006. március 7., kedd 13:19
Ennek elsősorban technikai akadályai vannak: kicsit drága az utánvételes szállítás külföldre. Már gondolkodtunk a külföldi szállítás lehetőségének bevezetésén úgy, hogy a külföldi rendelőknek a valódi szállítási költséget számítanánk fel. Ezt már "csak" ki kellene kalkulálni és meg kellene programozni.
0
2006. március 7., kedd 13:09
Sziasztok! Nemtom valaki kérdezte-e már, de nem tudtok vmit a Négyen egy gatyában (Sisterhood of the traveling pants) c. filmről? Esteleg meg fog itthon jelenni? Köszi
0
2006. március 7., kedd 12:55
Xpress, a Harmadik műszakot igazán szállíthatnátok külföldre is... biztos, hogy több jelentkező lenne... :D
0
2006. március 7., kedd 12:51
Azt hiszem, hogy külön-külön jelennek meg (két duplalemezes dobozban), és most csak az első évad jön, viszont - ha minden igaz - nem sorozat áron, hanem szimpla film áron.
0
2006. március 7., kedd 12:44
Akkor remélem egy kiadásban lesz az 1-2. évad???!!!!!
0
2006. március 7., kedd 12:08
Ez egy nehéz szakma :) Sajnos sok terméket a csomagolás ad el, a filmeknél, sorozatoknál pedig a cím a csomagolás. A Mocsok macsók meséi nagyon rossz cím ehhez a sorozathoz (a fiúk tényleg se nem macsók, se nem mocskok), de bizonyára többen felkapták rá a fejüket, mintha az "Egy házas ember gondolatai" címmel futott volna.
Sajnos sok cím félrevezető. Én például a DVD-megjelenésig egyetlen részt nem néztem meg a Szívek szállodájából, mert a magyar címéből ítélve brazil szapparoperának hittem. Persze így biztos, hogy többen odakapcsoltak, mintha a Gilmore lányok címmel futott volna.
0
2006. március 7., kedd 11:25
Leon, hadd kérdezzek még!

Várható-e esetleg a DOLORES CLAIBORNE, a TÖKÉLETES MÁSOLAT, az ÖLVE VAGY HALVA, és a HA ÖLNI KELL c. filmek szinkronos újrakiadása? De jó lenne... :)

Köszi!
0
2006. március 7., kedd 10:53
jajj, asszem rájöttem a címadásra:

The Mind of the Married Man

Mocsok Macsók Meséi.

de hol van a mocsok meg a macsók???? miért kell így elcseszni egy címet???
0
2006. március 7., kedd 10:50
ha tényleg ilyen jó, akkor - mint írtam - egy vevője biztos lesz... de az erőltetett humoros címektől hülyét kapok.

meg a félreferdítésektől is.
0
2006. március 7., kedd 10:45
Igaz, igaz! Csak 2-3 részt láttam belőle, de nagyon élveztem, rendkívül szórakoztató.
0
2006. március 7., kedd 10:22
A Mocsok macsók meséi tényleg egy nagyon jó kis sorozat, ráadásul azoknak sem kell tartani tőle, akik nem szeretik a túl hosszúra nyúlt, végtelen szériákat, a macsókból ugyanis sajnos összesen két évadot készítettek, és mindegyik évad csupán 10-10, egyenként 25 perces epizódból állt.
A magyar cím sajnos kicsit erőltetettre és félrevezetőre sikerült, az eredeti (The Mind of the Married Man) jobban kifejezi, hogy miről is szól a sorozat. Tényleg van párhuzam a Szex és New York és a Mocsok macsók között, hiszen mindkét sorozat a párkapcsolatok bonyolultságát dolgozza fel viccesen, de míg előbbi a szingli csajok szemszögéből, addig utóbbi a házas férfiak nézőpontjából.
A három főszereplő egy chicagói újságnál dolgozik, ha jól emlékszem mindhárman újságírók. Az egyik fickó olyan röptében a legyet is típus, a másik egy mintaférj, a harmadik pedig - aki a történet kvázi főhőse - egy boldog házasságban élő fickó, akit egyre többet vívódik magában azon, hogy lehet-e, érdemes-e félrelépni, miközben szereti a feleségét. A helyzet akkor válik igazán komollyá, amikor a fickó egy nyakigláb bombázó titkárnőt vesz fel, és megindul a fantáziája.
Szerintem nagyon intelligens, vicces, és őszinte sorozat.
0
2006. március 7., kedd 7:59
ennek annyira sz@r (elnézést) a címe, hogy tuti, hogy megveszem... :D
0
2006. március 7., kedd 7:58
Mocsok Macsók Meséit? :DDDD Anyám. Mi a fene ez? Leon, ha már mindenféle dolgot kiadtok, akkor az Igazságosztót (Vengeance Unlimited) is erőltethetnétek egy picit... ;)
0
2006. március 6., hétfő 22:34
Amúgy mi köze a S&C-nek a MM Meséihez? Szerintem nem sok, legfeljebb annyi, hogy mindkettő HBO-sorozat, de ez alapján azt mondhatnám, hogy a Kés/alatt is egy (gyenge) Vészhelyzet utánzat (nem az) - mert mindkettőben orvosok vannak. És a Grace klinika? (igaz azt nem láttam).
0
2006. március 6., hétfő 22:23
A Mocsok Macsók Meséi, az egyik előző hozzászólóval szemben szerintem nagyon jó és igényes sorozat, de a megjelenése engem is meglep, mivel a hozzászólások is mutatják, hogy nem egy szélesebb célközönség a célpont.
0
2006. március 6., hétfő 20:45
Nem is a rápasszintás a probléma... Hanem a rápasszintott verzió forgalmazásának "értelmetlenségével" - valószínűleg nem lenne annyi vásárló, hogy a rápasszintás megérné! :((
0
2006. március 6., hétfő 20:37
A Farkast már én is várom jó régen! Pedig nem is olyan régi film ,hogy a szinkront nehézkes legyen rápasszintani!:(
0
2006. március 6., hétfő 20:19
Jó eséllyel pályázik a legborzalmasabb sorozat címére, amit valaha láttam. Igaz, csak egy epizódot sikerült végigszenvednem belőle, de azóta messze kerülöm. Kb.egpróbálták a Sex and the City-t házas pasikra átültetni, és nagyon nem sikerült. Persze lehet, hogy azért nem tetszett mert se házas, se pasi nem vagyok. :)
0
2006. március 6., hétfő 20:14
Mi az a Mocsok Macsók Meséi?
0
2006. március 6., hétfő 19:25
Ennek örülök! Egy kicsike werkfilmért vagy valamiért bökdösd már oldalba az illetékeseket! :) az első kiadáson úgysem volt semmi.

A Farkast sajnálom, de meg tudom érteni, a horrortéma nem érdekel sok vásárlót. :(
0
2006. március 6., hétfő 19:16
Sajnos nem, de a hír akár igaz is lehet. Amióta megtudtam, hogy hamarosan kiadjuk a Mocsok Macsók Meséit, azóta nem lepődöm meg semmin...
0
2006. március 6., hétfő 19:14
A bérgyilkosok szinkronos változtata be van tervezve - időpont még nem ismert. A farkas viszont sajnos - jelenlegi állás szerint - nem várható szinkronosan.
0
2006. március 6., hétfő 15:56
Leon, esetleg várható valamikor valamilyen lépés e hozzászólás előzményében foglaltak érdekében?
0
2006. március 6., hétfő 15:15
Leon: azt hallottam - és állítólag meg is erősítették a hírt már - hogy jön az Invasion első évad DVD-n, amint lemegy odakint. erről tudsz bővebbet most?

köszi.

0
2006. március 6., hétfő 15:11
A Kés alatt 2. évadjának problémás lemezének újragyártására kaptunk ígéretet. Várhatóan 1 hónapot vesz igénybe. Akinek ilyen problémája van, legyen kedves még egyszer jelezni a DVD-n található e-mail címre (akkor is, ha már korábban jelezte), így biztos, hogy kicserélik a lemezét, amint beérkezik a jó. forrodrot@warnerbros.com
Köszi, és mindenkitől elnézést.
0