Engem sem zavar a jelenetvalaszto papir, sem a belso borito. Soha az eletben nem erdekeltek egy percig sem. Engem csak az zavar, hogy egy Se7en es egy American History X kaliberu filmet nem kepesek itthon kiadni, senki sem kepes a jogaikkal foglalkozni kicsit. Marpedig ezekbol azert el lehetne adni parat, plane a warnernak egy rendes kiadas formajaban.
Egyebkent nalam mas kategoriak vannak:
1, kedvencek: amikor megjelenik, nem erdekel milyen aron, azonnal kell (Tarantino filmek, regebbi "kult" filmek, stb. es persze amire csak varunk es varunk, mint Kelly hosei, Se7en, American..., stb.)
2, nice to have: max 4e, de akkor legyen rajta szinkron is, ha szinkron nincs akkor max 3e. (Transporter es tarsai)
3, turkalo: ha valami nem esik egyik kategoriaba sem, meg nem lattam, de szivesen megneznem, azt egy mozijegy araert megveszem. Aztan ha jo megtartom, ha nem elajandekozom. (en ugyan nem fogok 500Ft-ert a neten arulni hetekig ilyeneket es szorakozni az eladasokkal). Pl. Underworld, nem vagyok egy vampiros, tulzottan nem fogott meg a bemutato, de mikor azt mondtak 999Ft, akkor adtam neki egy eselyt. Tobbet nem fizettem volna erte, de egynek jo volt.
Tehat amit arra erdemesnek tartok, azt barmi aron es azonnal, a tobbit akcioban es ha valami "kincs" van a turkaloban, akkor nyilvan nem hagyom ott. Viszont a turkalobol sem hozok el B kategorias, szanalmasan gagyi filmeket. Csak azert nem veszek dvd-t, hogy legyen.