Keresés

Warner Home Video

2006. február 25., szombat 10:00
szerintem van, bár, még fut az első évad odakint. ha nem bukik meg addig, akkor szerintem kijön. bár, az eddigiek alapján ez is Lost, húzzuk, húzzuk, rejtély sok, megoldás semmi.
0
2006. február 25., szombat 9:24
Leon!

Tegnap láttam a Rejtélyek városa c.filmet. Mekem ezidáig nagyon tetszett. A film végén kiirtak szerint Warner-es film. Van esély rá hogy itthon meg fog jelenni?

Köszi
0
2006. február 25., szombat 3:07
Jan

Ki mondta, hogy elfogyott? Budaorsi MM-ben kettot is lattam kirakva a pultra. Max itt fogyott el. Ha annyira igenyled, vedd meg IRL, nem muszaj mindent a netrol rendelni. Bocs Xpress.hu.
0
2006. február 24., péntek 23:02
Nunuke!

Jó hír! Ha jól tudom és tuti jól tudom ebben az évben még további 3 évad jelenik meg. A második évad már pár hónapon belül ki is jön.
0
2006. február 24., péntek 23:00
Kedves Jan!

A "kartondoboz" a te tippednél egy kicsit drágább. :(
0
2006. február 24., péntek 20:38
Ma végre meghozta a postás a kuponért járó ajándék My Fair Lady DVD-t. Köszi Warner!!
0
2006. február 24., péntek 20:34
Szeretném megszerezni Besson Négy elem és a Guy Ritchie díszdoboznak CSAK a dobozát, mert a filmek külön-külön megvannak, de együtt jobban mutatnának. Van erre mód?
0
2006. február 23., csütörtök 18:26
Az Elnök emberei soriról van szó gondolom.
Kérdés,h milyen formában fog megjelenni nálunk,R1-ben már 6DVD-n jön 4.évadtól...
0
2006. február 23., csütörtök 18:21
Leon

En a 4e-el is elegedett lennek, mint irtam. :-) Ha 3e, akkor valszeg teszek melle egy masikat is a kosarba. A negyedik evad extra lemez ugyeben tudsz valamit? Ha mar csuszik, legalabb az informacio ehsegen enyhits. :-)
0
2006. február 23., csütörtök 18:13
Bocs, ha már vki kérdezte, de igaz az a hír, hogy a Szívek Szállodája további 3 évadja is kiadásra kerül még ebben az évben Magyarországon? :S
0
2006. február 23., csütörtök 15:13
Na ezek már nagyon baráti árak. Gratula.
0
2006. február 23., csütörtök 15:10
2990.- forinttal elégedett lennél?
Legyen egy jó napod :)
0
2006. február 23., csütörtök 15:08
Abban azt hiszem egyetértünk, hogy ez a doboz viszonylag kevés ember érdeklődésére tart számot. Természetesen tisztelet azoknak, akik még megveszik az ehhez hasonló filmeket/dobozokat, mert ők az igazi gyűjtők.
Viszont nagyon nehéz megsaccolni, hogy miből mennyit lehet eladni. Egy-egy termékből lehet tartalékolni, de gondolj bele, havi 30-50 filmnél ez már komoly készletproblémát jelenthet. "Felesleges" készletet tárolni pedig komoly költség.
Utánrendeltünk a dobozból, hamarosan beérkezik.
0
2006. február 23., csütörtök 14:10
Nem hinném, hogy új szinkron lesz hozzá, hiszen új mono-t nem nagyon készítenek... ;)
0
2006. február 23., csütörtök 13:54
Kedves LEON!

Alan J. Pakula Az Elnök emberei dvd hírben olvastam,h MONO Magyar és Angol hangsáv lesz.
Lehet tudni vmit a magyar hangsávról?Volt ennek a filmnek régi,klasszikus szinkronja?Vagy egy új készítésű mono szinkron lesz?
Viasaton láttam először,ott egy újkeletű szinkronnal adták,Szabó-Sípos Barnabás és Háda János szinkronizált.
Ettől függetlenül kiváló film a Pelikán ügyirattal együtt,remélem ez is jön majd a Kerülj Szinkronba filmek között!:)

előre is köszönöm!
0
2006. február 23., csütörtök 11:17
Ez a sorozat Paramount-os. Tehát Intercom. Van róla szó már több mint egy éve,hogy kiadják szinkronal és állitolag már meg is van csak a Paramount állitólag valamiért egyenlöre nem engedi. Most hogy ez jogi vagy más okok miatt azt nem tudom.
0
2006. február 23., csütörtök 11:10
Akkor ez biztos nem lesz, az Intercom nem dobálja a sorozatokat. :( Amúgy érdekes, hogy egy HBO sorozatot nem ad ki a Warner...
0
2006. február 23., csütörtök 1:47
Kedves Leon!

Köszönöm a választ.

Lenne még egy kérdésem.
A Sam Peckinpah díszdobozhoz annyira nagy befektetés lett volna néhány kartonnal többet gyártani?
Elörendeltem, de nem jutott. Most várhatok rá. A filmek külön-külön kaphatók, tehát csak a kartondoboz hiányzik.
Ha külön veszem meg, nem biztos, hogy mindet megveszem.
Biztos, hogy annyira kockázatos lett volna elegendő kartonpapírt nyomatni? Mondjuk darabja lehet akár 100 forint is. Ha megmarad pár darab, az nem akkora veszteség, mint az, hogy aki nem kap, a kalózoktól vásárol hamisítványt.
0
2006. február 22., szerda 23:05
9990.-
0
2006. február 22., szerda 23:03
Szomszéd noje...
Még egy kis türelem...
0
2006. február 22., szerda 23:01
Sajnos Warner-nél nem...
Talán Intercom
0
2006. február 22., szerda 22:42
A 3e csodas lenne, de egy ilyen kiadvanyert es filmert siman leszurkolom a 4e-et is.
0
2006. február 22., szerda 18:09
Ha jól tudom 2990 ft lesz,de nem 100%. Viszont 3990 ft-nál drágább biztos nem lesz,ugyhogy nyugodtan berakhatod a "kosárkádba".  :)
0
2006. február 22., szerda 18:01
Leon

Az Elnok emberei 4. evad-rol tudsz adni informaciot? Apriliasra atkerult (nem orulok, de ez van) de a kerdes nem is ez. Extra lemezt kapunk? Ha igen, magyar felirat?

Illetve a masik ekrdes, hogy az Elnok emberei film milyen aron kerul forgalomba? Ha 3990Ft, akkor azt is teszem a sorozat negyedik evadja melle. :)
0
2006. február 20., hétfő 16:23
Szia Leon!

Egy gyorskérdés csak: a http://sorozatjunkie.freeblog.hu/ oldalon olvastam, hogy a "cancel-sorozatok" is megjelennek DVD-n (azok a sorozatok, amik le lettek állítva különböző indokok miatt).

izé... van ilyen Warner sorozat is... előfordulhat, hogy a Warner is kiad egy-két ilyen cancel-sorozatot? ;) (remélem tudod melyikre gondolok - Vengeance Unlimited -)... :D

köszi
0