San Francisco utcáin,Charlie angyalai és még rengeteg más. Ebben persze az is benne van,hogy régen nem a teljes sorozat jött be.
0
2006. február 9., csütörtök 8:12
16458
Leon, én ezt nem szemrehányásként írtam neked, ez egy magánvélemény volt (én eredeti nyelven láttam pár részt ebből a sorozatból, és lehet bármilyen jó a magyar szinkron, amihez az ember (füle) hozzászokott...).
0
2006. február 9., csütörtök 1:51
398
"Nem tudok róla, hogy egy sorozat újra lett volna szinkronizálva"
Minden lében két kanál. Az eredeti szinkron elveszett (vagy megromlott, valamelyik). Újraszinkronizálták - Brett Sinclair Kautzky Armand lett, Wildra nem emlékszem. Az első 2-3 rész után le kellett venni a műsorról, akkora volt a nézők felháborodása. Így készült el a most forgalomban lévő harmadik szinkron Láng Józseffel és Sztankay Istvánnal. Duplán kiváló a példa: 1. Hogyan lehet elbaltázni a dolgokat, figyelmen kívül hagyva a vevők igényeit. 2. Hogyan lehet mindezt helyrehozni.
0
2006. február 8., szerda 21:22
248
Köszönöm a szíves választ!
Kicsit elkeserítő,eddig ezért nem mertem belevágni 3-4.évad megvételébe. Lehet,h marad a feliratos változat akkor.
Bízom a Sony sorozatokban is,még Al Bundy-t se sikerült mindet begyűjtenem.
Sony sorozatoknak meg kifejezette örülnék,főleg Kemény ZSaruknak,Férjek Gyöngyének,de tudjunk,h a "MAGYAR WARNER" mindent megteszt!
Respect!!!
0
2006. február 8., szerda 19:15
304
Ez a gáz, hogy ti itt csóróskodtok ők meg meggazdagodnak :D
Ha nem lennének online boltok lenne itt olyan árrésse a multikak hogy ajjaj
0
2006. február 8., szerda 17:39
Moderátor
7449
Isten tartsa meg jó szokásukat :) Egy bombaáras filmen akkor ők úgy 3-4x többet kerenek, mint mi. Annyiért már megéri :)
0
2006. február 8., szerda 17:35
304
A vidéki Média Markt-ok sorra 300-400 forintal drágábban adják még a bombaáras filmeiteket is.
0
2006. február 8., szerda 17:18
146
A szinkronokról hosszasan lehetne beszélni. Ha rajtunk múlik, akkor igyekszünk jó szinkronhangokat jó minőségben (értsd. a régi szinkronokhoz hasonló beleéléssel szinkronizáló színészekkel, és jó fordítással) elkészítettni. Ha viszont valaki (pl.: TV) már leszinkronizálta, akkor ott valószínűleg az kerül fel a lemezre. Nem tudok róla, hogy egy sorozat újra lett volna szinkronizálva (Frédi Béni más tészta!!!). A sorozat hossza miatt nagyon költséges lenne.
0
2006. február 8., szerda 17:12
146
Sajnos (ne kérdezd miért, nem tudom) a Sírhant művek első két évadja nem fog újra kijönni. A Sony más sorozatait is szeretnénk kiadni, ha lesz rá mód, kiadjuk, rajtunk nem fog múlni. A Rome valóban jön - talán még az idén.
0
2006. február 8., szerda 17:10
146
A magyar törvények kimondják, hogy nem kényszeríthetünk senkit a javasolt fogyasztói árak betartására. Egyébként tudtommal a verseny miatt inkább lefelé térnek el, mint felfelé. Persze érvelünk az ajánlott ár mellett, de ezek kizárólag csak ajánlások lehetnek.
0
2006. február 8., szerda 16:13
304
LEon és a multikra nem tudtok hatni hogy ne 4200 Ftért árulják a 3990 ft os filmeket?
0
2006. február 8., szerda 16:05
248
Sírhant Művek 1-2.évadja várható újra,szinkronnal?
HBO sorozatok közül: Deadwood,OZ? ROME gondolom majd jönni,hisz itthon márciustól adja az HBO.
SONY sorozatok akkor egyenlőre hanyagolva lesznek a jogok miatt?
Közülük az itthon is vetített KEMÉNY ZSARUK(erre már kaptam választ,ezuton is köszönöm), Férjek Gyöngye( Raymond-al volt 1 időben Viasaton és sztem még jobb is), L Word( COOL TV adta,egy rendkívül igényes kis sorozat) sorozatok emelkednek ki.
0
2006. február 8., szerda 15:49
16458
off "Lehet, hogy szerinted pocsék a szinkron, de vannak jónéhányan, akiknél a szinkron megléte vásárlási feltétel.
pl. nálam. de be kell látni, hogy vannak szuperül sikerült szinkronok, és vannak gyalázatosak is. lehet, hogy ezzel csak én vagyok egyedül, de nem bírom megnézni magyar hanggal, mert fáj. ennél a sorozatnál (is) az eredeti hanghoz vagyok szokva. viszont vannak olyan sorozatok / filmek is, amik főleg magyar szinkronnal élvezhetőek. on
0
2006. február 8., szerda 15:25
146
Talán már márciusban hozzájuthatsz a Harmadik műszakhoz. Bír-lak, Szívek szállodája elindult, Angyalok Amerikában, From Earth to the Moon (az Apollo programról szóló) minisorozat szintén március. A Superman nyári visszatérése miatt indult újra a Smallville, és hát ugye van egy másik szupermenes sorozat is... szintén tervben. ...és folytatódnak az elindult sorozatok: Vészhelyzet, Elnök emberei, Joey, Sírhant művek, Drót, FrédiBéni, Kés/alatt, Smallville, Superman és Batman rajzfilmsorozatok, stb. Ha ezeken kívül lesz is valami, azt még nem látom.
0
2006. február 8., szerda 15:15
146
Azokból a sorozatokból, amiket elkezdtünk megjelentetni, elméletileg az összes évadot tervezzük kiadni. A sűrűsége viszont sok mindentől függ: külföldi/itthoni vetítése a TV-ben, más sorozatok megjelenései, szinkron hozzáférhetősége, stb. (van még néhány szempont). Azért nem írtam időpontot, mert a második félévet még nem látom, és nem akartam olyat írni, ami nem valós infokon alapul. Lehet, hogy szerinted pocsék a szinkron, de vannak jónéhányan, akiknél a szinkron megléte vásárlási feltétel. Ezért amihez csak megoldható, rákerül a szinkron.
0
2006. február 8., szerda 14:54
16458
Leon, még egy kérdés:
Xpress lentebb leírta, hogy a Vészhelyzet 5. évadja előbb jött nálunk, mint náluk? Mi a helyzet a Harmadik műszakkal? Mit lehet erről tudni? Milyen sorozattal készül még a Warner (az Igazságosztót - Vengeance Unlimited - nem kérdezem, mert azt már tucatszor kérdeztem... ;) )
0
2006. február 8., szerda 14:51
146
Sajnos a jogok oly messze vannak tőlünk... Nálunk nem várható.
0
2006. február 8., szerda 14:50
16458
Szia Leon!
A kérdésemre már válaszoltál (valahogy így: pár hónap múlva), de akkor másképp fogalmazok: hány évad várható a magyar piacon a Rém rendesből ill. a Bír-lakból (az utóbbi szinkron nélkül is jöhet, mert valami pocsék... ;)))) )
köszi
0
2006. február 8., szerda 14:17
146
Sajnos kevés az olyan vásárló/fogyasztó, mint Te, aki több pénzt ad ki minőségibb kiadványért. Ezért virágzik a kinai piac, ezért árasztották el a noname DVD lejátszók a piacot, és ezért veszik meg a saját márkás párizsit pár száz forintért a "minőségibb" helyett. Árérzékeny piac vagyunk, ezt az 1000 forintos DVD eladások is mutatják: mindegy, hogy mi, csak 1000.- forint alatt legyen. Elnők emberei 5-6-ra van esély idén, a 7. is tuti jön - jövőre. Se7en, American History X., és még sok minden más jogi hercehurca miatt húzódik. Sopranos sem rajtunk múlik. Tervben van, de hogy mikor...?
0
2006. február 8., szerda 12:55
79
Miami Vice sorozat megjelenéséről lehet tudni valamit, bevállalja a Warner? Érdemes rá várni vagy szerezzem be külföldről?
0
2006. február 7., kedd 23:50
163
Jó nektek srácok. Én még mindig várok a My Fair Lady-re. :-((
0
2006. február 7., kedd 22:57
2975
csatlakozom, az enyémek is megjöttek
0
2006. február 7., kedd 19:56
2938
Fel oraja vettem at a kuponert jaro Philadelphia cimu filmet, ezennel feloldozom egy idore a warnert a bunei alol. :) Es Leon szavahihetosege melle voksot teszek, hiszen erre a hetre mondta. :)
0
2006. február 6., hétfő 22:57
248
Nagyon jó filmeket hoztak ki eddig is ebben a Kerülj Szinkronba! sorozatban.
Remélem a vágott, régi Seagal filmek(amelyeket élvezet nézni a mai napig,NICO-val az élen) is jönnek vágatlanul,klasszikus szinkronnal!
0
2006. február 6., hétfő 22:51
398
"Régi filmek szinkronhiánya? Erre született meg az a rengeteg Kerülj Szinkronba! kiadvány."
Réginek nálam nem az Idétlen időkig számít pl., vagy a Szerelem hullámhosszán, hanem a legalább 25-30 évvel ezelőtt készült filmek. Ezekből általában régiós (feliratos) kiadás jelenik meg nálunk. A szinkron hiánya szerintem kifejezetten nem "apróbb" hiba. Különösen akkor nem, ha annak idején minőségi hangokkal szinkronizálták, így aki a filmet korábbról ismeri, az egész biztosan hiányosnak fogja találni a feliratos változatot.