Keresés

Warner Home Video

2006. február 5., vasárnap 20:53
Egyébként sokat elárul a kiadóról, ha megnézzük, mit tett pl. a PÁNIKSZOBA c. film kiadásával, ami azért amellett, hogy baromi jó film, mégsem teremtett valami húdehajjde nagy kultuszt.

Kiadtak belőle egy egylemezes változatot alacsony áron a kisebb pénztárca-tartalmú vásárlóknak (azaz nekem:) emellett pedig egy háromlemezes szép extra változatot azoknak, akik imádják az extrákat, és szeretnek bekukkantást nyerni a kulisszák mögé. Nem tudom, ez utóbbi mennyire érte meg nekik, (pl. én a simát választottam), de szerintem ez a magatartás abszolút vásárlóbarát, és más kiadónál nem,  vagy csak igen kis mértékben tapasztalok ilyen vevőközpontúságot.

Emellett bevállaltak olyan kimondottan gyenge horrorfilmeket, mint A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér, vagy a Piranha II.; nem hiszem, hogy ezek megvételéből gazdagodna meg bárki is (de a lehetőségeikhez mérten próbálkoztak, mertek, és én ezt értékeltem a boltban, értékelem a polcomra sandítva is). Sőt, felismerték, hogy hiányzik a Péntek 13 első része a hazai boltokból, nosza, nyomjuk ki a gyűjtőknek és rajongóknak!

Nyilván elkövetnek apróbb hibákat, ez nyilvánvaló, de nem akkorákat, mint amivel más kiadók termékeinél találkoztam.
Szeretném, ha ez a cég minél tovább maradna piacvezető hazánkban (mert gondolom az:) .
0
2006. február 5., vasárnap 20:41
én inkább az xpress-szel vagyok. :)
0
2006. február 5., vasárnap 20:41
Már úgy értem, hogy Te az xpressnél vagy? (is nélkül:)
0
2006. február 5., vasárnap 20:40
Miért érzem, hogy little-alex a szívemből beszélt? Jaj nekünk, ha ez a cég is megszűnne!

Jamamura, Te is az xpressnél vagy?
0
2006. február 5., vasárnap 20:21
Én meg csak annyit tennék hozzá, hogy rohadtul hálás vagyok a Warnernek, hogy ilyen akciókat csinál, hogy ennyi filmet megjelentet, hogy sorra adja ki a szinkronos filmeket, a sorozatokat, és olyan alacsony áron, hogy annál kevesebbért lassan már egy hamburgert sültkrumplival sem lehet enni! Talán nem kéne minden kis sz*rsággal idegesíteni őket, hanem hálásnak kéne lenni nekik, hogy nem azt teszik, amit mondjuk az Universal! Ha valakinek értelmes kérdése van, tegye fel, más esetben meg inkább hallgasson.
0
2006. február 5., vasárnap 20:07
Mondom én nem értek hozzá,én csak egy vásárló vagyok. NEKTEK VAN IGAZATOK!!!!!
0
2006. február 5., vasárnap 20:02
olvasd el még1x a hírt, amit a dvdextrára írtunk:

"Az októberi árcsökkentést követően a Warner Home Video idéntől még olcsóbban adja a DVD-it. Az új árképzésnek köszönhetően a legtöbb új megjelenésű Warner Bros. és New Line film az európai áraknál jóval alacsonyabban lesznek hozzáférhetők."
0
2006. február 5., vasárnap 19:58
Hát ez szerintem nem egészen igy volt de nem vitatkozom. Biztos nektek van igazatok. Én nem értek hozzá,csak egy vásárló vagyok.
0
2006. február 5., vasárnap 19:54
Azért nem kellene túlzásokba esni. A Warner soha nem mondta, hogy mostantól minden kiadvány 3000 forint. Az új rendszerben vannak 1990-es, 2990-es és 3990-es filmek, szerintem teljesen érthető, és korrekt, ha az év egyik húzó-filmje egy ilyen kiadványon a legmagasabb árkategóriában jelenik meg, ami mellesleg pont 600 forinttal alacsonyabb, mint ugyanezen film amerikai kiadásának AMAZON-os, tehát 30% kedvezménnyel kínált ára, és 2500 forinttal kevesebb, mint az amerikai ajánlott fogy. ár!
0
2006. február 5., vasárnap 19:50
Legális a dolog, a Warner nekünk is ajánlotta az akciót, de mivel csak néhány napig tartott, és elég sok kavarodást okozott volna (a hagyományos sorozatok mellett külön fel kellett volna vinni a kínálatba egyesével az első három évad nyolc lemezét, amelyek szinte megkülönböztethetetlenek egymástól), ráadásul a készlet kifogyása után így külön már nem lehetett volna újra rendelni, ezért inkább nem kértük ezt az akciót.
0
2006. február 5., vasárnap 19:48
ez igen, ez nem félig üres pohát, hanem "hiányzik egy csöpp a poharamból, vazzeg" hozzáállás. senki nem mondta, hogy minden warner-kiadvány 3000 ft-ba fog kerülni. ha most elfelejtem az oldboy-dvd-t, akkor ár-érték viszonylatban 4000 ft-ért még mindig a warner kínálja a legtöbbet.
0
2006. február 5., vasárnap 19:01
Igen,de azok nem sorozatok voltak,hanem összecsomagolt 2 film pl.
0
2006. február 5., vasárnap 18:46
Én ebben nem vagyok biztos! Itt a fórumon is írták már néhányan, hogy más internetes cégeknél lévő akciós kiadványok - amelyet megrendeltek - elfogytak, és az adott cég úgy tudta nekik is eljuttatni a rendelést, hogy felbontottak egy-két díszdobozt. Szeretném tudni, hogy a Warner / Leon mit mond erről (az előző kérdéssel együtt), mert az általam említett boltról nehezen tudnám elhinni, hogy illegálisan forgalmaznak valamit.
0
2006. február 5., vasárnap 18:15
Leon!

A HP4-et miért kellett felemelni 1 ezressel?
0
2006. február 5., vasárnap 14:29
Hát az biztos hogy külön-külön nem lehet a lemezeket LEGÁLISAN árusitani,vagyis aki ezt tette az saját szakálára tette és igy nagyobb haszonra akart gondolm szert tenni bár nem tudom mennyiért adta öket. Szóval igy biztos nincs forgalomban.
0
2006. február 5., vasárnap 12:50
Tisztelt Warner!

Az egyik boltban láttam az Egy rém rendes család első három évadját. Egyrészt volt az itt is forgalmazott dobozos változat, viszont külön-külön is meg lehetett venni az évadok egyes lemezeit. Azt szeretném megtudni, hogy ez a többi évaddal is hasonlóan lesz majd, és hogy van-e valami különbség az együtt és külön kapható lemezek között?
0
2006. február 3., péntek 18:14
Tervben vannak, de ha idén lesznek, csak a második félévben.
0
2006. február 3., péntek 18:12
Néhány hónap múlva.
0
2006. február 3., péntek 17:49
A Piszkos tizenkettő már elég régi igéret.
0
2006. február 3., péntek 12:19
Leon: az idén lesz a Piszkos tizenkettő vagy a Szomszéd nője filmek?
Előre is köszi!
0
2006. február 3., péntek 11:50
Szia.

És a Bír-lak 2. évadról?

köszi.
0
2006. február 3., péntek 11:43
Sajnos nincs.
0
2006. február 2., csütörtök 21:23
LEON!

A Hazárd Megye Lordjai sorozatról nincs hired?????

Köszi
0
2006. február 1., szerda 21:27
oké.   köszi    :)
0
2006. február 1., szerda 20:57
Persze, hogy OK.
És a jövőben ha nem érsz el, hagyd meg a számod, és amint lehet visszahívlak.
0