Keresés

Warner Home Video

2006. február 1., szerda 16:44
Látom nagyon népszerű lettél a Warnernél :))))))))))))
0
2006. február 1., szerda 16:35
Végre valaki válaszol a kérdésekre.Becsüljük meg!
0
2006. január 31., kedd 22:36
Leon!

Ne haragudj de ebböl a párbeszédből Te mit következtetnél le:

ÉN: Jó napot! X Y-t keresném.
WB: Jó napot! Kapcsolom.
5 mp telik el.
WB: Szabad megtudnom ki keresi?
ÉN: Persze. X Y.
Egyböl rávágja.
WB: Sajnos nem tudom kapcsolni mert foglalt.Probálja késöbb. Viszlát.

Én még el sem tudtam köszöni mert le is tette a telefont.

Szóval én ezért,meghogy Te is beigérted,hogy "majd megtudod milyen az ha valaki leráz" kijelentésedből ezt vontam le következtetés kép.
Na mindegy. Hadjuk! Kössünk tűzszünetett! OKé?!
0
2006. január 31., kedd 21:17
Nem untam meg a PR munkát, mert nem is az a munkám. Nem tudom, mire adtam kitérő választ, igyekeztem megírni, amit tudok. Persze vannak olyanok, akiknek semmi sem jó...
Ha nincs válasz, az a baj, ha valaki megpróbál válaszolni, akkor meg a válaszokkal van a baj.
A Viktor, a Takarító név nem rossz, majd még gondolkodom rajta.:)
A szinkron hibák hidd el, minket is ugyanúgy bosszantanak, mint Titeket. Sőt, jobban, mert plusz munkával jár a kijavítása.
0
2006. január 31., kedd 21:11
Elöszőr is: nem tagadtattam le magam. Az persze meg sem fordul a fejedben, hogy beteg, esetleg dolga van? Ha nem elérhető, akkor ebből kizárólag az következik, hogy letagatattja magát??? (azért emlékezz vissza, hányszor beszéltünk, még a decemberi legnagyobb hajtásban is válaszoltam a kérdéseidre...).
Másodszor: nem ezen a területen dolgozom. Kizárólag a szabadidőmben válaszolok Nektek. Nem azért írom valamire azt, hogy nem tudom, mert ki akarok a válasz elől térni, hanem mert tényleg nem tudom.
Harmadszor: volt néhány személyi változás a vevőszolgálatnál, ezért előfordult (sajnos), hogy a régi ember nem adta át a folyamatban lévő dolgokat az utódnak.
Negyedszer: továbbra is azon leszek, hogy megpróbáljak választ adni a kérdéseitekre, és rákérdezzek a folyamatban lévő problémás dolgokra. A Kés alatt 2. cserelemezével kapcsolatban még mindig nem kaptunk kintről választ. Ha kapunk (legyen az pozitív vagy negatív) tudatom Veletek is.

Sajnos márciusig csak időnként tudom elolvasni a hozzászólásokat, ha jól tudom Jan-t már hívták a Rendőrakadémia cserelemezzel kapcsolatban.
Elméletileg a forrodrot-os e-mail cím működik, és megpróbálnak válaszolni a levelekre.
0
2006. január 31., kedd 17:45
Szoval ha a jovo heten sem lesz nalam a film, akkor van panik. Kivancsi vagyok.
0
2006. január 31., kedd 13:48
beszéltem a kiadóval az elmaradt nyeremény-dvdk ügyében, állítólag a héten postázzák a filmeket.
0
2006. január 31., kedd 12:10
Nem minden. Ami nem kell a postásnak, azt kihozza. Mit is kezdene például a számláimmal? :-))
De a tapasztalat az, hogy a posta morálja a béke ülepe alatt van. Annyi ember kezén megy át egy csomag, és annyira nem megfogható, hogy hol tünt el, hogy szinte véletlen, ha sértetlenül érkezik meg egy sima küldemény.
Persze, ha biztosított tűnik el, akkor már van vizsgálat. A legtöbb esetben eredménytelenül, hiszen az nem derül ki, hogy ki nyúlja le a dolgokat.
0
2006. január 31., kedd 10:58
bögrét én sem kaptam, de szerintem nem azért, mert ellopták volna, szerintem egyszerűen nem küldték még el. ostobaság azt hinni, hoyg minden csomag ellopásra kerül.
0
2006. január 31., kedd 10:49
Köszi Dömdödödm. Megpróbálok írni, de nem nagyon bízok a válaszban.

Törlőkendőt én is kaptam a kerülj szinkronba regisztrációért. Az is igaz, hogy regisztráltam vagy 5 filmet, de ajándékot csak egyért kaptam, pedig minden regisztrációkor megkérdezik, hogy mit kérek. Bögrét is kértem, azt persze nem küldtek. Bár, az is lehet, hogy a posta nyúlta le, szokása szerint. :(
Eddig, amikor telefonáltam, mindig felvették. Megfigyeltem, hogy minél később telefonálok, annál hamarabb veszik fel.
A kisasszony, aki felveszi, nem túl tájékozott. Először megkérdeztem, hogy mikor vannak nyitva, és hirtelen mondott vagy három időpontot. Legutóbb meg percekig vártam, amíg kiderítette, hogy telefonáljak egy hét múlva.
0
2006. január 31., kedd 9:53
:)))))

az én személyes tapasztalatom: emailre még egyszer sem válaszoltak, telefonra olyan 10%-os arányban. viszont kaptam tőlük DVD törlőkendőt (Kerülj szinkronba!), és ez plusz pontként könyveltem el.

az intercom-nál 3-ból 1x válaszoltak, de jött már vissza "olvasás nélkül törölve" levél is...
0
2006. január 31., kedd 9:47
Hali!

Igen én már beszéltem vele nem is egyszer személyesen a Leonnal.Egy normális,segitőkész embernek ismertem meg,de nem tudom miért egyszer csak már elkezdet melébeszélni,letagadtatja magát a telefonban,stb. Lehet hogy a fönökei mondják neki hogy igy viselkedjen mert ezzel a szimpatikus viselkedésel nem illik be a Warner "imádzsába" és vagy beáll a sorba vagy kirugják és ő kénytelen volt beállni a sorba ezek szerint.  :)

Az emailt a következö cimre ird: wbbudapest.reception@warnerbros.com és cimezd Horváth Ferenc névre.

Csak azt nem értem miért a recepciós kisasszonynak kell cimezni egy emailt,akinek fingja nincs a dvdkhez.Csak azért van odaültetve mert mutatos meg feltudja venni a telefont (már amikor feltudja venni ugye already????!!!!).Még az is lehet hogy az az 1-2 ember aki kapot választ azt töle kapta és nem is az illetékesektől.

0
2006. január 31., kedd 6:45
kitartás... :D ha sokáig próbálkozol, biztos megunják. vagy nem
0
2006. január 31., kedd 2:24
"2 hete nem méltatnak emailben arra se hogy válaszoljanak a Kés Alattra."

Én különböző ügyekben 1 éve e-mailezgetek nekik, SOHA nem jött válasz. Méghogy forródrót! Miért nem www.levagyszarva.hu???

"VISZONT hosszú távon nem jó ha nekiugrunk Leonnak mert legalább ő itt válaszolgat nekünk. " Miért, essünk hasra, hogy valaki méltóztatik - kitérő - válaszokat adni a vásárlói kérdésekre??? Leon biztos elunta a PR-munkát, mert nem voltunk vele elég udvariasak. Lehet, hogy egy év múlva - mondjuk Viktor, a Takarító néven - ismét válaszol 4 kérdésre.

Amúgy mi van a Hookkal??? Most olvasom, hogy a Közönséges bűnözők is problémás. Groteszk, de jellemző: a Kerülj szinkronba sorozat darabjai szinkronhibásak.
0
2006. január 31., kedd 1:07
Dömdödöm!

Mintha olyasmit írtál volna, hogy próbáltál személyesen kapcsolatba lépni Leon-nal.
Ezek szerint tudsz valami elérhetőséget.
Ha itt nem is, de emilben megírhatnád.

Köszi.
0
2006. január 31., kedd 0:30
En nem estem neki senkinek a kiadon kivul. Egyebkent nem erdekel ha nem kapok valaszt, az is a kiadot minositi ha nem birja a kritikat. De ha holnap sem tudok senkit elerni telefonon, akkor majd szemelyesen fognak meghallgatni. Es nem hiszem, hogy eljovok a nekem jaro Philadelphia dvd nelkul, amit a kuponert kapnek.
0
2006. január 30., hétfő 22:42
Ez idáig senki nem válszolt éveken át pedig megigérték anno. Most is csak azért mert fikáztuk öket. Egy pár napig válaszolt a Leon,de most megint egy pár évre eltüntek a válaszadásra. Ez van. Hiába is válaszolgatnak és igérgetnek igyis és úgyis le vagyunk szarva  (bocsi)!!!!!
0
2006. január 30., hétfő 22:35
2 hete nem méltatnak emailben arra se hogy válaszoljanak a Kés Alattra.

VISZONT hosszú távon nem jó ha nekiugrunk Leonnak mert legalább ő itt válaszolgat nekünk. Ha mindenki elkezdi szidni ő se jár ide és akkor tényleg le leszünk szarva.
0
2006. január 30., hétfő 22:22
"Nekiem nagyon úgy tűnik, hogy a Warnert csak addig érdekli a vevő, ameddig kifizeti a DVD árát. A hibás termék cseréjében nem jeleskednek."

EZ SZÓ SZERINT IGY VAN!!!!!!

Az októberben megjelent Kés/alatt 2.évadját sem cserélik még mindig.

Különben nem akarlak idegesiteni,de az egyik haverom ma ment fel Rendörakadémiát cserélni és neki ma egyből kicserélték az első részt.
0
2006. január 30., hétfő 20:17
Nekem ma 10-bol 10x nem vettek fel a telefonszamot, amit adtal. Azert meg probalkozom. A kuponert jaro dvd-met akarom...
0
2006. január 30., hétfő 17:04
"Ezt azért nem értem, mert van még cserelemez, ezért ki kellett volna cserélniük.
Írd meg privátban a számod, felhívlak, hogy megbeszéljük, hogyan juttassuk el hozzád."

Kedves Leon!

Most már biztos, hogy semmi nem lasz abból a cseréből.
Amint idéztem, szerinted van cserelemez. Nekem nem cserélték ki. Most (egy hét után) felhívtam őket, és azt közölték, hogy nincs cserelemez. Hivjam őket a jövő héten, akkor talán tudnak felvilágosítást adni.
Csak azt tudnám, akkor miért vették el a rossz csomagot. A többi lemez hibátlan, és a cserélendőnél is jobb egy hibás, mint a semmi.
Nem baj, ez volt a tanulópénz...

0
2006. január 30., hétfő 16:55
Kedves Leon!

Hát, úgy tűnik, nem jön össze ez a dolog.
A Warner nem hív, Te nem olvasod a hozzászólásokat, én meg csak várom a Rendőakadémia sorozat cseréjét.
És holnap lejár az akció az egyedi darabokra.
Nekiem nagyon úgy tűnik, hogy a Warnert csak addig érdekli a vevő, ameddig kifizeti a DVD árát. A hibás termék cseréjében nem jeleskednek.

Az az érzésem, hogy a Rendőrakadémia lesz az utolsó Warner DVD-m. Gyorsan visszamondom a Batmant is. Úgysem szállítják már több mint egy hónapja. És mi van, ha az is hibás? Akkor majd elkérik azt is, és nem kapok másikat helyette.

Hát, viszlát.
0
2006. január 30., hétfő 15:42
Igen, sőt délután 6-kor egészen hamar.
0
2006. január 30., hétfő 15:09
Es vettek mar fel ezt a telefont vajon?
0
2006. január 30., hétfő 11:55
Kedves Leon!

Itt többeket arra bíztattál, hogy a problémáikról írjanak levelet a forrodrot@warnervideo.com címre. Nos, én írtam már elég régen, de arra nem szoktk válaszolni.
Egyáltalán, olvassa valaki azokat a leveleket? És csak neveletlenségből nem válaszol? Vagy rödtön törlésre kerülnek, olvasatlanul?

Köszi a választ.
0