Tudja valaki a telefonszamot, ahol el lehet erni a warner home videot? Erdeklodnek naluk az ajandek filmem utan.
0
2006. január 30., hétfő 11:35
1158
"Ezt azért nem értem, mert van még cserelemez, ezért ki kellett volna cserélniük. Írd meg privátban a számod, felhívlak, hogy megbeszéljük, hogyan juttassuk el hozzád."
Kedves Leon!
Itt nincs privát üzenet, sajnos. A leadott Rendőrakadémia dobozban benne van a hiba leírása és a telefonszámom is. Egyébként személyesen voltam benn. Az ajtónál ülő ifjú hölgy vette el, és vitte be az egyik háta mögött lévő asztalhoz. Azt mondta, majd hívnak, ha mehetek a cseréért. Én sem értettem, de nem nagyon volt kedve kommunikálni. (Úgy is mondhatnám, hogy lerázott, de nem mondom.)
Ha ítt írsz, akkor újból bemegyek.
Köszi.
0
2006. január 30., hétfő 6:49
16458
a KErülj szinkronba kiadvány ellen én is tiltakoztam (kinézete miatt).
mikor megvettem 2-t, semmi kivetni valót nem találtam a külcsinben. nem szép, de nem is annyira rossz.
0
2006. január 30., hétfő 6:48
16458
:D nálam is "jelenleg foglalt" dumával jöttek. 15x hívtam őket, üzenetrögzítő. nem adtam fel, tovább hívtam őket, siker. vagy nem.
0
2006. január 30., hétfő 6:46
16458
a kétoldalas lemezt én sosem bocsátom meg, és nem is veszek ilyen kiadványt. miért? mert igénytelen, azért!
0
2006. január 30., hétfő 0:48
2975
akkor már legalább hárman vagyunk...
Leon, hol vannak az ajándékfilmjeink??!!
0
2006. január 29., vasárnap 23:43
163
Egy szóban forgó kupont én is visszaküldtem valamikor múlt ősszel. Azóta is várom a kért, és ígért ajándékfilmemet.
0
2006. január 29., vasárnap 23:30
2975
tény, hogy lenne mit javítani, ettől függetlenül önmagában az, hogy hozzájutunk, már örvendetes, azzal együtt, hogy maximálisan egyetértek az általad korábban leírtakkal (üzlet, örüljön ő, hogy megveszem, stb.). örvendetes azért, mert rengeteg sorozatot nyomnak ki elérhető áron, általában korrekt külalakkal, tartalommal, ami a többi kiadóra kurvára nem jellemző. ráadásul jópár olyat is, ami szinte teljesen ismeretlen nálunk, tehát üzleti szempontból lutri. az egyoldalas lemezeknek viszont én is jobban örülnék... a kuponos ajándékdvdkért pedig hisztizni fogok...
0
2006. január 29., vasárnap 21:34
13392
Érdekes dolog az áfacsökkentés, a nagy multiknál már mindenütt csökkentett árakkal számolnak, azonban az online-cégeknél egyelőre nincs semmi ezirányú változás. Hogy is van ez?
0
2006. január 29., vasárnap 21:32
19955
volt egyáltalán olyan sorozatuk ami nem vot hibás????
0
2006. január 29., vasárnap 21:29
2938
Egyebkent az arakrol annyit, hogy tokjo ha 7e egy sorozat, de a digipackos temak a mai napig 8500Ft (errol jut eszembe, afa csokkentes? :) ) es inkabb adnek 8900Ft-ot, ha nem dupla oldalas ocsmany megoldason lenne az anyag, hanem sima DL-en. Es ez a 400Ft senkit nem vagna foldhoz, viszont talan tobben vasarolnanak... Tobb embertol olvastam mar, hogy nem vesznek meg egy sorozatot, mert ketoldalas dvd-n van.
0
2006. január 29., vasárnap 21:26
2938
Ennek orulok. :) En is egyetertek azzal, amit irtal. Valoban vannak udvozito dolgai a kiadonak, de az altalam leirt hibak nagyon idegesitoek. Az pl. semmibe nem tartott volna, ha a kis fuzetekbe ugy irjak be az elnok emberei epizodokat, ahogy az valoban van. A DVD-ken ez van: 1. 4db-4db epizod, 2. 4db-3db, 3. 3-4db. Fuzet szerint: 1. 4-4db, 2. 4-4db., 3. 3-3db. Tehat az elso dvd utan mar nem stimmel a fuzet. Elsore a szivroham kerulgetett, amig be nem raktam az utolso lemezt es meg nem talaltam a masodikrol hianyzo epizodot...
A nyeremenyjatekban en is visszakuldtem egy kupont es azota sem kaptam, se filmet, se egy levelet. Szoval vicces, hogy nyertem, de nem adtak oda a nyeremenyt. Viszont annak a filmnek a blokkja naluk van, igy ha gondom lenne vele, nem tudnam visszavinni a vasarlas helyere, postara kellett mennem es feladnom a levelet. Cserebe nem kaptam meg a nyeremeny lemezt (amugy a Philadelphia cimu filmet valasztottam). Mar reg elfelejtettem a dolgot, de most, hogy irtad, ismet eszembe jutott. Ezert a huzasert vagyok a legduhosebb a warner-re....
Leon
Kuldtetek egyaltalan barkinek is ajandek dvd-t vagy csak kukaztatok a visszakuldott kuponokat? Ha nem akartok adni, akkor nem kell ajandek kuponokkal reklamozni, hogy milyen jofejek vagytok...
0
2006. január 29., vasárnap 21:11
13392
Egyetlen feltétel teljesülése mellett lehetne javulást elérni, ami természetesen lehetetlen:
ha bármely kiadóhoz kerülhetne a forgalmazás joga, akkor lenne igazi verseny! Ha az egyik egy szar kiadványt dobna piacra, a másik megérezvén ezt, felturbózná, kijavítaná a hibákat, és kidobná, talán hasonló áron. Melyiket választanád?
Akkor nem lenne probléma. Millió féle autót vehetsz, sőt, sokféle Opel-t vehetsz. De mittomén A CSONTEMBER dvd-t csak egyet. Nem tetszik? Tudod, mi a válasz.
0
2006. január 29., vasárnap 21:05
13392
Valóban felháborító, ha a telefonos ügyfélszolgálat ilyen lépéseket enged meg magának.
Mindazonáltal én pl. elégedett vagyok a Warnerrel, mi több, a második legigényesebb kiadónak tartom Mo-on. Az első sajna kivonult...
Az általatok is említett nagyobb problémák még tömegesebben jelentkeznek egy másik kiadónál, ott ki is fejtettem. Igen, i-vel kezdődik...
Egyébként a kiadók sajnos leplezetlenül azt a magatartást tanúsítják, hogy ők vannak a gyűjtőkért. Megveszek egy filmet, mely gyárilag szar. Nem tudok mit csinálni, mert a többi példány is ilyen, vagyis nem hibás, egyszerűen így lett gyártva. Inkább örülök neki, hogy így is megvan. Ki nyert? A kiadó. Siralmas, tudom.
0
2006. január 29., vasárnap 20:19
2975
lejjebb fog menni sztem. arra azért kíváncsi lennék, mennyire jött be nekik ez a ksz dolog, ugyanis a duma az volt, hogy ezt nem a gyűjtőknek, hanem a mezei dvd-vásárlóknak csinálták, és azért ilyen borítóval, hogy ők megtalálják... no comment.
0
2006. január 29., vasárnap 20:15
19955
Az utolsó bekezdésed igaz,de én már vettem mert nem tudtam a filmeknek ellenálni. :)
Azt viszont az új árakkal nem igazán értek egyet. Nagyon jó hogy igy levitték az új filmek árát,DE akkor mondjuk a KSZ sorozatott ezekután nem kéne lejebb vinni,mert azért röhejes hogy egy 2 lemezes Csárli és csokigyár ugyanannyi mint egy ezeréves 1 lemezes újra szinkronos? Ez érthetetlen.
0
2006. január 29., vasárnap 20:10
2975
maximálisan egyetértek veled (kivételesen:D), mindkét bekezdésben írtakkal, de azért néhány dolgot hozzátennék - pro és kontra egyaránt:
- üdvözlendő a wb árpolitikája, ill. az hogy ennyi sorozatot kiadnak - ezeket, és a kiadványok általános színvonalát figyelembe véve talán kijelenthető, hogy a wb a legjobb hazai kiadó azonban - volt tavaly ősszel egy nyereményjátékuk, amely keretében a dvd-kben elhelyeztek bónokat, amik visszaküldése esetén a bónon szereplő filmek közül lehetett ajándékba választani - nem tudom, kapott-e valaki ilyen ajándékfilmet, én visszaküldtem október végén vagy hármat, válasz egyelőre semmi...(Leon, erre azért reagálhatnál!) - a másik nagy sérelmem a kerülj szinkronba sorozat, aminek az alapkoncepciója abszolút jó, az árával sincs gond, viszont a külalakját sikerült olyanra megcsinálni, hogy én speciel még egy darabot sem vettem belőle - pedig jó néhány filmet szeretnék közülük a gyűjteményemben látni -, és nem is nagyon fogok, csak ha esetleg drasztikusan lemegy az ára (és így megéri beszerezni a normális borítóval is), ugyanis ezt a förmedvényt nem teszem ki a polcomra...
0
2006. január 29., vasárnap 19:46
19955
Én héten kerestem egy illetékest telefonon. Mondtam a hölgynek a telefonon hogy kit keresek. Erre ő azt mondta kapcsolom. 5 mp nem telt el és megint a hölgy volt a vonalban és azt kérdezte ki is keresi. Én megmondtam a hölgynek hogy ki vagyok,egyből rávágta nem tudom kapcsolni foglalt.Hivjam késöbb. Mi ez ha nem az illetö letagadása. Én megmondtam ki vagyok és a nevem halatán egyből letagadta az általam kereset személyt. ILYEN EZ A KIADÓ!!!!!!!!
0
2006. január 29., vasárnap 19:34
2938
Ha mar igy belejottem, akkor egy www.warnerhomevideo.hu vagy valami hasonlo jo lenne, plane egy nagy kiadotol. Aztan az is jo lenne ha vegre valaki valaszolna az e-mail-re, amit lassan egy hete irtam.
0
2006. január 29., vasárnap 19:29
2938
En vasarlo vagyok es nem fogom a foldhoz verni a seggem oromomben, mert valamit megvasarolhatok. Nem mondom van nehany jo huzasa a Warner-nak, de altalanossagban azt adjak ki, ami megeri. Szoval nem ok tesznek szivesseget, hanem en ha megveszem. En vagyok a vasarlo es jo lenne ha ezt mindenki eszben tartana ebben az orszagban. A szart nem kell megvenni es akkor majd lesz jo. Nagy kikivankozott belolem, mert nem keves warner kiadvanyt vasaroltam mar es nagyon unom, hogy megtisztelve kell magam ereznem, amiert vasarolok toluk, azaz eltartom az ott dolgozok csaladjat es profitot termelek a cegnek.
A rendorakademias temara pedig annyit, hogy velem nem flegmaskodott volna a kiados csaj, ha bemegyek szemelyesen. Panaszkonyv lett volna a nyitany... Es nyugodtan el lehet meselni az ilyen alkalmazottnak a fenti monologomat. Engem ket labbal rugnanak ki, ha igy allnek akar csak munkatarsamhoz, nem beszelve egy vevorol. Szoval flegmaskodjon a csaladjaval, ne a vevovel.
0
2006. január 29., vasárnap 19:15
19955
MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK VELED!!!!!!!!!!
Kiadó hallod!!!!!
Ezekszerint nem csak nekem vannak gondjaim ezzel a "kiváló" céggel és ennek örülök.
0
2006. január 29., vasárnap 19:11
2938
A ketoldalas dvd-t ne bocsassuk mar meg annyira konnyen.. Mennyi plusz koltseget jelentett volna ha nem 3 ketoldalas, hanem sima DL lemezen vannak a jobaratok kiadas? Semennyi, ugyanis 3db DL lemezre rafert volna. Meg a tizedik evad (ahol 3 hangsav van) is 3.8Gb/oldal alatt van. Tehat lazan rafert volna 3db rendes DL lemezre. Csak 8 epizod / lemez menu kellett volna hozza. Szoval ez nem koltsegkimeles, hanem igenytelenseg. Aztan igenytelenseg egy kiadotol az is, hogy idotlen idok ota igergetik a bonusz lemezt, de nem tortenik semmi. Aztan igenytelen, hogy a Friends 10.-ik evad speckoja ugyanaz, mint a tobbi evade, pedig tobb hang es felirat sav van rajta es emlitest sem tesz a borito az extrarol. Aztan igenytelenseg, hogy a West Wings (Elnok Emberei) mind a harom evadjanak el van rontva kis fuzetecskeje. Hibasan van leirva, hogy melyik epizod melyik lemezen van. Aztan ugyanitt igenytelenseg, hogy az elso evad bonusz lemeze ugy nez ki, mint a tobbi, a harmadik evade pedig szitazott (raadasul magyar felirat nelkuli extrak). Aztan ugye ott van a Sopranos ultra igenytelenul kiadott 3 evadja (osszecsomagolt muanyag tokok egy celofannal, doboz nelkul? Szinkron nelkul...) nagyon magas aron.
Szoval en azt gondolom ezeket is meg kell emliteni es meg lehetne hozni boseggel peldat. Reszemrol nem tartom megfelelonek a kiado munkajat. Nemely hiba kikuszobolese csak figyelmet kivant volna (minimalisat).
0
2006. január 29., vasárnap 14:25
304
Legalább jó csaj? :D
0
2006. január 29., vasárnap 13:29
19955
Az a csaj mindig olyan flegma. Csak nem tudom egy ilyen "nő"-t minek engedik ilyen helyen dolgozni ahol emberekel kell komunikálni.