Keresés

Warner Home Video

2006. január 29., vasárnap 2:54
"Ezt azért nem értem, mert van még cserelemez, ezért ki kellett volna cserélniük.
Írd meg privátban a számod, felhívlak, hogy megbeszéljük, hogyan juttassuk el hozzád."

Kedves Leon!

Itt nincs privát üzenet, sajnos. A leadott Rendőrakadémia dobozban benne van a hiba leírása és a telefonszámom is. Egyébként személyesen voltam benn. Az ajtónál ülő ifjú hölgy vette el, és vitte be az egyik háta mögött lévő asztalhoz. Azt mondta, majd hívnak, ha mehetek a cseréért. Én sem értettem, de nem nagyon volt kedve kommunikálni. (Úgy is mondhatnám, hogy lerázott, de nem mondom.)

Ha ítt írsz, akkor újból bemegyek.

Köszi.
0
2006. január 28., szombat 22:41
Mind1,örülök a megjelenésnek,mert régóta vártam!Digipack többet nyom a lantba,mint a 2oldalas lemez,hazudnék,ha felhőtlen lenne az örömöm,de a vásárlóbarát ár feledtet mindent!
Minél több sorozatot WHVM! ;)
Köszönjük!

kedves LEON!

Kemény Zsaruk(The Shield),Férjek gyöngye( The King of Queens), L (The L Word) sorozatok várható,h megjelennek a Warner gondozásában?
0
2006. január 28., szombat 21:36
Ennek nagyon örülök, jól sikerült a szinkronja a sorozatnak, és jó, hogy digipack lesz, mint a Vészhelyzet. Sokakkal (?) ellentétben én nekem semmi bajom, a két oldalas lemezekkel. Esetleg szélesvásznú lesz vagy 4:3-as a képarány? És az extrákra is rákérdeznék, bár maga a sorozat is extra : )
0
2006. január 28., szombat 21:30
Próbáld meg a Lengyel verziót megszerezni. Nem rég ott még lehetett eredetiben kapni. Nekem is az van meg. A lemez ugyan az mint itthon volt csak a borító van lengyelül. Mondjuk elég hülyén néz ki a többi között, hogy "Zielona Mila" :-)
0
2006. január 28., szombat 21:23
Szinkron + Felirat lesz rajta,Digipack (Lásd:Vészhelyzet) csomagolás lesz és DVD18-as lemezen.
0
2006. január 28., szombat 20:01
Hello!

Láttam a DVDextra oldalon, hogy márciusban kiadja a WHv a Harmadik műszakot (Third watch). A kérdésem a következő lenne: lesz rajta magyar szinkron és a többi WHV által kiadott sorozathoz hasonló áron fog megjelenni? A Warner eddig is káprázatos kiadásokkal örvendeztetett meg bennünket, de az, hogy kiadják ezt a sorozatot itthon, egyértelműen bizonyítja, hogy fontos számukra a magyar piac, a magyar vevők. Miért is mondom ezt? Egy rész mert igaz, másrészt eddig egyedül Japánban adták ki DVD-n a Harmadik műszakot. Még az USA-ban sem adták ki! Bár lehet, hogy ott is várható hamarosan. De le a kalappal a WHV előtt!
0
2006. január 28., szombat 19:29
A remény rabjai az más, de azt is Darabont rendezte.

A Green Milet a Warner stúdió készítette annó és a Flamex adta ki felíratosan valami brutális 9000-res áron árulták.

Leon jó lene ha tudnál valami biztatót
0
2006. január 28., szombat 19:22
Azt mar kiadtak, csak lejart a jog. Kivancsi vagyok kiadjak-e ujra...
0
2006. január 28., szombat 19:21
Köszi hóhér
0
2006. január 28., szombat 19:14
húsvétkor.
0
2006. január 28., szombat 19:02
Most néztem a dvdextrán a márciusi WHW megjelenéseket, és nem láttam a Harry Potter negyedik részét.... USA-ban március 7... nálunk mikor jön? Valakinek van infoja??? Előre is köszi.
0
2006. január 28., szombat 18:30
A remény rabjai?
Ha jól tudom a gyártó Castle Rock ma már a Warnerhez tartozik.
0
2006. január 28., szombat 17:56
Jaja
0
2006. január 28., szombat 17:38
Erre gondolsz? The Green Mile
0
2006. január 28., szombat 13:55
Leon mindenidők egyik legjobb filmjét a HALÁLSORON-t nem tervezitek kiadni???
0
2006. január 28., szombat 13:17
Leon

A dvdextra.hu-n nem latom a marciusi megjelenesek kozott az Elnok emberei negyedik evadot. Remelem csak azert mert februarrol csuszik at...
0
2006. január 28., szombat 12:12
Én is hányingert kapok a dvd-10 és dvd-18tól,hiába olcsóbb,egyszerűen igénytelen a 2oldalas dvd!

De,fő,h megjelenik!
0
2006. január 28., szombat 10:50
ok, értem. (én a nyugatiakat jobban terhelném, de a szegény magyarokat nem... (gonosz mosoly) ... :)))) )
0
2006. január 28., szombat 10:35
árakat=költségeket
0
2006. január 28., szombat 10:25
ebben teljesen igazad van, ez eléggé "vakrepülés" a Warnertől... bár, ami jó, azt igyekszem megvenni... :D
0
2006. január 28., szombat 10:25
Jamamura: ez addig ok, de a Full House-t is kihozták 5 DVD-n, slim tokkal. remélem nem akarják azt is 2 DVD-re rázsúfolni... ugye nem???

ha már a világpremiernél tartunk (Japán után): Igazságosztót is... naaaa! ;)
0
2006. január 28., szombat 10:23
valahogy mérsékelni kell az árakat, ha már a nyugati megjelenések töredékéért kínálják a dvd-ket.
0
2006. január 28., szombat 10:13
egy biztos: a Warner olyan megjelenéseket hoz be eszméletlen tempóban, ami odakint is újdonságnak számít. le a kalappal a Warner előtt... (de a kétoldalas lemezeket felejtsétek el, ok? :D)
0
2006. január 28., szombat 10:06
igen, jön a harmadik műszak, de én csak akkor leszek nyugodt, ha nem kétoldalas borzalomra teszik. ha ezen lesz -1 vevő... (egyáltalán nem bírom ezt a megoldást: igénytelen). bár, addig még sokat alszok erre... ;)
0
2006. január 28., szombat 0:53
Most láttam a DVDExtrán,hogy már márciusban jön!!!!!   Tök tutti!!!!!!!!!
0