Keresés

Warner Home Video

2006. január 23., hétfő 14:06
rákérdezek.
0
2006. január 23., hétfő 12:19
Szia Leon!
Meg tudnád mondani, hogy van-e esély az American Flyers (Hegyek pokla) című 1985-ben John Badham rendezésében készült Warner film európai, illetve magyarországi megjelenésére?
Sajnos eddig csak R1-es régióban jelent meg kb 6 éve!
A tv2-n ment valamikor 2000 környékén szinkronizáltan, tehát még szinkront sem kellene készíteni hozzá!
0
2006. január 23., hétfő 11:52
Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de nem várható valami akció az Omega ember-re meg a Zöld szójá-ra, mert elég borsos áruk van, és szerintem már kezdettől fogva ennyibe kerülnek. Ha nem lesz akció, akkor valszeg így is beruházok rá, csak nem akarok ráfázni.
0
2006. január 23., hétfő 10:54
Biztos!!! Ezt nézd meg:  Viktory
Csak azért érdeklődöm, mert akkor inkább az xpress-től venném meg!!
0
2006. január 23., hétfő 9:52
biztos vagy te ebben? én erről a filmről nem találtam infót.
0
2006. január 23., hétfő 9:35
Jamamura????
0
2006. január 22., vasárnap 6:57
Jamamura a Victory-ról van valami infod?
0
2006. január 21., szombat 16:48
Leon!

A Ben Hur díszdobozról nem tudsz valami biztatót?
Érdekelne még az Egy amerikai Párizsban extra változat és az Elnök emberei.

Köszönöm a választ.
0
2006. január 21., szombat 11:40
Kint kapható magyar felirattal a warner kiadásásban a VICTORY című film. Ez év január 11-én jelent meg. John Huston a rendezője.

Ezt majd lehet itthon is kapni?
0
2006. január 21., szombat 1:25
Leon!

Ha már szóba került itt a dvdextra.hu, tavaly dvdextra-ra be volt linkelve egy oldal, ahol a Warner által kiadott sorozatok évadjai, és azoknak a megjelenési dátumai voltak. Igaz néhány kiadás csúszott a feltüntetett dátumhoz képest... Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e az erre az évre betervezett sorozatok kiadási dátumait megjeleníteni?
Pl. Carnivale 2. évad, Kés/alatt 3. évad, Frédi és Béni, Egy rém rendes család, Az elnök emberei, Vészhelyzet következő évadjai, illetve az idén induló új sorozatok, mint a Bír-Lak és Szívek Szállodája.
Szerintem a megjelenések tervezett dátuma minden olyan gyűjtő számára érdekes lenne, aki egyszerre több sorozat évadjait vásárolja, így valamennyire tervezhetővé válna a sorozatokra szánt anyagi kiadás.
Nem kifejezetten sorozat téma, de volt róla szó korábban, hogy a másik 6 Tarzan film is kiadásra kerül valamikor, erről van már valamilyen infó?

0
2006. január 20., péntek 23:27
Modnom én hogy a legjobb kiadó a piacon a Warner. Csúcskirály hogy lesz Drót 3

Kés alatt csere lemez? :D
0
2006. január 20., péntek 23:06
Leon!

Ha már szóbakerült a Dddextra:
A "Kerülj szinkronba" sorozat januári filmjeiben is ott a regisztrációra felhívó cédula. De a regisztrációs oldalon (http://www.dvdextra.hu/keruljszinkronba) nem lehet ezeket a filmeket kiválasztani.
Aktuális még ez a dolog?
0
2006. január 20., péntek 22:55
Ha van egy olyan oldal, ami maximális hozzáállással profin tájékoztat (dvdextra.hu), akkor talán felesleges egy saját kiadói oldal, hogy ugyanazokat leírja. A Warner oldalán szerintem semmivel sem lenne több info, mint a dvdextra-n. A németeknél, cseheknél biztos nincs ilyen átfogó weboldal :), ezért kell a saját honlap.
0
2006. január 20., péntek 22:47
Leon!

Tényleg, miért nincs a Warnernek magyar oldala?
Német, cseh van, angliai verzió is, francia is.
A magyar (www.warnerbros.hu) át van irányítva a dvdextra.hu-ra.
Miért?
0
2006. január 20., péntek 22:46
Hát végleges nemet még nem mondanék. A remény hal meg utoljára...
0
2006. január 20., péntek 22:45
A Szívek szállodájának és az Angyalok Amerikában kiadásának nagyon örülök : ))) Köszi a választ!
0
2006. január 20., péntek 22:43
Bír-lak, Szívek szálodája biztos. Folytatódik a Rém rendes, Kés/alatt, Elnök emberei, Vészhelyzet, Félig üres. Drót, Batman Animated Series, Smallville, Flinstones.
Tervben Angyalok Amerikában. Amint a többi is publikus (van még néhány), megírom.
0
2006. január 20., péntek 22:39
Az IMDB-n 20th Fox a distributor, így ebben nem tudok segíteni.
0
2006. január 20., péntek 22:35
Óz idén tervben van, Elfújta a szél szinkronizáltan biztos lesz, a kiszerelést még nem tudom.
0
2006. január 20., péntek 17:25
A 4 lemezes BEN-HUR engem is már jó ideje érdekel. Várható-e a közeljövőben?
0
2006. január 20., péntek 17:25
Köszi Leon!

Sajnos a forrodrot@warnerbros.com címre írt levélre késlekedik a válasz, viszont a telefont még 5 órakor is felveszik. Sőt, kedvező választ is adtak. Be kell küldeni/vinni a lemezt, és cserélik. (Rendőrakadémia)
0
2006. január 20., péntek 17:11
meg fog jelenni, előre láthatólag még az első félévben.
0
2006. január 20., péntek 17:06
Érdekelne, hogy a DOG DAY AFTERNOON-os Al Pacino film kétlemezese verziója megjelenik-e idehaza is vmikor?
0
2006. január 20., péntek 16:57
A 4 lemezes Ben Hur mikor várható?Egyébként ahogy nézem a kérdéseket rengeteg extra változat és díszdoboz hiányzik.

Köszönöm a választ.
0
2006. január 20., péntek 16:55
Szerintem a Warner es a tobbi kiado sem hulye. Ha veszteseges volna, nem adnak ki a sorozatokat. Remelem a Maffiozok is hamarosan ujra kiadasra kerul, normalis tokban (digipack) vagy dobozban muanyag tokokban (ennek kevesbe orulnek) es szinkronnal. Bar az ara borsos a mostaninak, de bizom benne, hogy ha a Smallville szinkronos ara le tudott menni, akkor ezzel sem lesz gond. Ez esetben en vevo vagyok. Ahogy a Jobaratok osszes evadra, az eddig megjelent es a jovoben megjeleno Elnok emberei evadokra is.
0