Keresés

Warner Home Video

2006. január 17., kedd 12:28
Leon

Ha mar ugyis itt vagy. Van mar idopont az Elnok emberei negyedik evad megjelenesere? (februar 21.-et rebezsgetnek)
0
2006. január 17., kedd 12:26
Milyen e-mail cimen lehet irni a warner-nak?
0
2006. január 16., hétfő 21:08
Leon!

Voltam fent. A Magyar Warner bemutató termében is akadozik,befagy,szétesik a kép.Ők ki is küldték a problémával a lemezt,de azt a választ kapták,hogy náluk tökéletesen müködik. Szóval náluk a hiba nem jelentkezik. Kérdeztem ezek után mi lesz és azt a választ kaptam nem tudják.Pedig itthon is a magyar Warner teszt szobájában is jelentkezet a hiba. Ennyi. Megint le vagyunk szarva.
2005.11.12

Ez sem igy volt?
0
2006. január 16., hétfő 20:58
azért ez egy picit vihar a biliben szvsz. nekem is megvan a kés/alatt 2. évad, és nekem is szétesik a kép egy helyen, a második lemezen, de ez ugye a hétszázvalahány percből kb. fél percet érint. nem azt mondom, hogy nekem nincs igényem egy hibátlan példányra, de azért még egy darabig tudok élni ezzel a hibával. remélem azért a warner hamar megoldja a problémát, de ekkora ügyet keríteni a dologból felesleges.
0
2006. január 16., hétfő 20:57
LEON !?
0
2006. január 16., hétfő 20:46
Viszont mit csináljak, ha az otthoni LG lejátszó lejátsza a szóban forgó "hibás" részt? És ugyanezt tapasztalták kint is. Így elég nehéz érvelni... (megjegyzem, hogy az értékesítést figyelembe véve néhány százalék jelezte csak a problémát).

Pedig Te is láttad bent amikor veled megnéztük a Bemutató termetekben ott is befagyott. Vagy nem igy volt?
0
2006. január 16., hétfő 20:45
Ha szerinted az 5-6 perces beszélgetés lerázásnak számít, akkor valóban leráztalak. Viszont mit csináljak, ha az otthoni LG lejátszó lejátsza a szóban forgó "hibás" részt? És ugyanezt tapasztalták kint is. Így elég nehéz érvelni... (megjegyzem, hogy az értékesítést figyelembe véve néhány százalék jelezte csak a problémát).

Azt hiszem elég hálátlan dolog azt mondani, hogy leráztalak, amikor pl. novemberben, szezon időszakban, a legnagyobb forgalom idején, naponta 12-14 óra munka közepette készségesen válaszoltam a kérdéseidre. Ha gondolod, legközelebb megmutatom, milyen az, ha valakit lerázok.
HF
0
2006. január 16., hétfő 20:41
Emlékez vissza ugyanez volt a GY.U. E.V.-vel is. Csak bizonyos lejátszókba volt probléma. Ott mégis gyorsan,hatékonyan tudtatok intézkedni,pedig az is év végén jelent meg.
0
2006. január 16., hétfő 20:36
Ha szerinted az 5-6 perces beszélgetés lerázásnak számít, akkor valóban leráztalak. Viszont mit csináljak, ha az otthoni LG lejátszó lejátsza a szóban forgó "hibás" részt? És ugyanezt tapasztalták kint is. Így elég nehéz érvelni... (megjegyzem, hogy az értékesítést figyelembe véve néhány százalék jelezte csak a problémát).

Azt hiszem elég hálátlan dolog azt mondani, hogy leráztalak, amikor pl. novemberben, szezon időszakban, a legnagyobb forgalom idején, naponta 12-14 óra munka közepette készségesen válaszoltam a kérdéseidre. Ha gondolod, legközelebb megmutatom, milyen az, ha valakit lerázok.
HF
0
2006. január 16., hétfő 20:27
A Pápa filmeket közvetlenül a halála után nem a Warner adta ki, az ő "Pápás" filmjük csak tavaly év végén jelent meg.
Ami pedig a Kés alatt-ot érinti, valószínűleg az év végi hajtás miatt nem reagált rá a gyár időben.
Ha megnézzük, hogy havonta mennyi DVD-t ad ki a Warner, elenyésző a hibaszázalék (vannak kiadók, ahol ez "picit" magasabb...:) )
0
2006. január 16., hétfő 19:41
Szerintem ez megint csak időhúzás semmi más.
0
2006. január 16., hétfő 19:38
Teljesen korrekt levél. Ők a forgalmazó, tehát tényleg marhaság rajtuk számon kérni az újra-gyártást...
0
2006. január 16., hétfő 19:32
Na Képzeljétek ma kaptam választ a Warnertől.
A lényege a levélnek: Nesze neked semmi,fogd meg jól! Ja és le vagytok szarva (mármint a vásárlók) !!!

A pontos levél:

Kedves Zoltán,

Minden beérkezett reklamációra megpróbálunk rövid határidőn belül válaszolni, illetve kielégítő megoldást találni. Tudomásunk van arról, hogy sajnos többek közt az Ön példánya is nálunk van már lég hosszú ideje, valószínűleg egy adminisztrációs hiba következtében  nem küldtünk további információkat arra vonatkozóan, hogy mikorra várható a hiba orvoslása.  
A hiba korrekciója folyamatban van, a mi részünkről megtettük a szükséges lépéseket, a többi a gyártón múlik, de sajnos még mi sem kaptunk vissza konkrtétumokat, előrelátható beérkezési dátumokat.

Sajnos a globális, egész készletre vonatkozó hibák (Hook, Vészhelyzet, Tango és Cash) orvoslása egy nagyon hosszú és több ember munkáját igéynbevevő folyamat, ami sok esetben eltarthat akár több hétig, hónapig is. Tudnunk kell bizonyítani a gyártó felé, hogy valóban az összes termék tévesen érkezett be, ez önmagában nálunk is egy hosszabb folyamat, mindezt jóvá kell hagyatni a külföldiekkel és csak utána kezdődhet a tényleges probléma elhárítása., ami a legtöbb esetben már nem rajtuk múlik és csak kismértékben tudjuk befolyásolni azt.
Amint pontos infórmációink lesznek, minden érintettet értesíteni fogunk, addig is még egy kis türlemét kérjük.

Megértését köszönjük.

Üdvözlettel,
WHV

Sent: 2006. január 16. 8:22
To: Hotline, Feedback
Subject: FW: Spam: Kés/alatt

Csak azért még mindig nem értem,hogy 4 hónap alatt miért nem tudtak már intézni semmit,de bezzeg amikor a Pápa meghalt (Isten nyugosztalja!) 2 hét alatt már polcokon voltak róla a dvdk. Ez az undoritó!
0
2006. január 15., vasárnap 23:56
Steve Guttenberget Görög László szinkronizálja, de ez nem jelent semmit, mert a régi szinkronban is ő volt a magyarhangja!
0
2006. január 15., vasárnap 23:42
Légyszi,akkor vki írjon be pár szinkronhangot,akinek megvan a Rendőrakadémia 1.dvd.
Főszereplők magyar hangja is megteszi.
Köszi!
0
2006. január 15., vasárnap 23:25
Egyébként a régi szinkronnal nem hiszem, hogy valaha is meg fog jelenni. Aki szereti a filmet, annak szerintem érdemes megvenni így is. Ezért az árért simán megéri. Én sem bántam meg, és amúgy újabban egyre szimpatikusabb a Warner a szinkronos kiadványai miatt meg az olcsóbb árak miatt is.
0
2006. január 15., vasárnap 23:07
Nem az van rajta, de higgyétek el, hogy talán még annál is rosszabb!!!
0
2006. január 15., vasárnap 22:09
NEM AZ RTL-ES SZINKRON VAN A RENDÖRAKADÉMIÁN TÉNYLEG
0
2006. január 15., vasárnap 21:09
Lehet hogy ez a szinron is gagyi de mégegyszer mondom hogy ez nem az RTLs
0
2006. január 15., vasárnap 20:03
Ettől függetlenül egyébként én is megvettem, és örülök neki. Azt leszámítva, hogy ez a gagyi új szinkron van rajta.
0
2006. január 15., vasárnap 19:51
Nem fogyasztható vele!!! Hasonlítsd össze a régi szinkronnal. Nem csak szimplán arról van szó, hogy szarul, humortalanul fordítottak, és a színészek a legkevésbé sem élik bele magukat a szerepükbe, hanem például az eredeti hangsáv zenéit is kicserélték valami egészen másra, ami rohadtul nem Rendőrakadémia, és ami rohadtul nem illik bele a filmbe! Megvenni csak az vegye meg, aki hozzám hasonlóan tud csinálni egy régi szinkronos másolatot is!
0
2006. január 15., vasárnap 19:10
Rendőrakadámián nem az ultragagyi RTL s szinkron van. Viszont nem is a régi klasszikus. De ezzel még bőven fogyasztható.

Kés alattal tényleg beszhatna valamit a Warner, mert most már kibaszottul pipa vagyok
0
2006. január 15., vasárnap 17:22
smallville további évadai mikor jönnek?
0
2006. január 15., vasárnap 17:04
GO adatlap és kapcs. fórum,ott írják.
0
2006. január 15., vasárnap 17:02
Jamamura: melyik hónapban folytatódik a Rém rendes család kiadása? van valami hír a Bír-lak megjelenésekről? (a további évadok is egyoldalas lemezen lesznek, ugye?)

köszi.
0