Keresés

Warner Home Video

2005. december 28., szerda 2:21
Mivan.  Mostmár a Columbia-ás filmek is 3690 Ft-ba kerülnek? Nem is rossz. Úgy tényleg nem rossz, ha lehagynak dolgokat.  Gondolok példáúl a jelenetválasztópapírra, ami nekem nagyon hiányzik. Ezek után már biztos, hogy nem lesz.
0
2005. december 28., szerda 0:44
Első körben próbálkozz a Warnernél, ha a vásárlás helyén elhajtottak. Nekem jók a tapasztalataim velük, igaz, nem ennyire durva szituban, de egy próbát megér. Van egy olyan érzésem, ha nem Te vagy a 78-adik hasonló panaszos (így miért ne tudnák lenyelni a békát, miszerint eltűnt lemezt kell pótolniuk), vagy nem 10-edjére próbálkozol hasonló "trükkel" (miért tennéd?), szerintem segíteni fognak.
Sok sikert és ne hagyd annyiban. :-)
0
2005. december 28., szerda 0:25
Karácsony előtt vettem egy olyan DVD-t, amiben nem volt lemez. A film címe: Az eltűntek. Az üzlet persze nem cseréli be, mert bizonyítsam be,hogy nem volt benne a lemez. Undorító, hogy kifizetjük a sok pénzt a semmiért, aki meg letölti vagy másolja meg tizedannyiért jól szórakozik.Hogy akarnak ilyen minőséggel, vagy ilyen hozzáállással versenyben maradni. Kétszer meg fogom gondolni hogy még egyszer Warner Home Video kiadványt vegyek.Lehet, még a fogyasztóvédelemhez is elmegyek,nem a pár ezer forintom miatt, hanem mert szar érzés, mikor örömmel adsz egy ajándékot Karácsony este, és csak a csalódottságot látod a másik arcán:hogy ez meg mi,ez egy üres dvd.Ennyi.
0
2005. december 27., kedd 19:01
továbbra is él a kérdésem: az elkezdett sorozatok (Rém rendes, Er, Elnök emberei stb. ) 2006-ban hogy / mikor jelennek meg? Az új sorozatok milyen "gyakran" jönnek majd? Milyen új sorozatok várhatóak (Full House, Smallville - ezeken kívül)?

köszi!
0
2005. december 26., hétfő 21:03
És az, hogy a DVD adta lehetőségeket ki nem használva silány kiadványt kapok jó sok pénzért!?!? Az nem merít ki valamilyen cikkejt?? Erkölcsit biztosan!
0
2005. december 26., hétfő 17:52
azért az is érdekes, hogy a különböző "építő jellegű" műsorok (valóságshowk, erőszakos filmek, sorozatok) meg nyugodtan képernyőn lehetnek.  :(
0
2005. december 26., hétfő 17:48
:D
0
2005. december 26., hétfő 17:47
én annyit tudok, hogy "cancel"-elte az ABC...

ha betiltották, akkor nagyon szomorú vagyok, mert akkor esély sincs arra, hogy megjelenjen. de semmi durva (erőszak, belezés, vér) nem volt benne...
0
2005. december 26., hétfő 17:24
Sajna a Frédinek is elveszteték a szinkronjait és ezért adott ki anno a Warner "körözvényt".

Az Igazságosztót a legjobb tudomásom szerint betiltották amerikában és ezért állitották le a további gyártását. Én igy tudom.
0
2005. december 26., hétfő 17:18
Rendezett raktárhelységben? Magyarországon? Mit képzelsz?!
0
2005. december 26., hétfő 17:12
lehet, hogy nem az én eszemhez való: de hogy lehet elhagyni egy szinkront??? ezek nem egy rendezett raktárhelységben vannak tekercsenként?

Dömdödöm: az én kérdésemre nem tudod a választ? ez a sorozat csak 1 évados (16 rész), és az RTL adta...
0
2005. december 26., hétfő 16:47
Dolgoznak rajta,de lehet hogy az a gebasz áll fenn mint a Frédi és Béninél,hogy az MTV "elvesztette" a jó kis szinkront és lehet hogy e miatt nem lesz kiadva.
0
2005. december 26., hétfő 16:07
ill. megéri nyaggatni a magyar / amerikai Warnert a "Vengeance Unlimited" (Igazságosztó) című sorozat kiadásáért?
0
2005. december 26., hétfő 16:01
Lehet valamit tudni a Rém rendes ill. a többi Warner sorozat 2006-os megjelenéséről ill. áráról?

Milyen új sorozatokkal lepi meg a Warner a sorozatrajongókat (Smallville-n, Full House-on kívül)?

köszi.
0
2005. december 24., szombat 21:50
Tényleg így van a kalóz verziónak szebb a képe és jobb a hangja.
0
2005. december 24., szombat 19:36
"Jah és még vegyek eredeti DVD-t mi???? A kalózkiadvány jobb minőségű!!! "

Viszont illegális. Lopott Trabantot se veszel csak azért, mert szereltek bele légkondit, nem?
0
2005. december 24., szombat 17:36
Az utolso elotti helyes cime: The One Before The Last One
0
2005. december 24., szombat 14:26
Kedves Warner Home Video!

Adjatok ki a Jobaratok bonusz kiadvanyt. Egyreszt az amerikaban megjelent extra kiadvanyon van egy ilyen cucc: The Stuff You ve Never Seen, ami egy riport a bakikrol. Ezen kivul az amerikai finale ugy nezett ki, hogy eloszor egy visszatekinto dupla epizod es utana az utolso dupla. Namarmost ez az utolso elotti visszatekinto dupla egy picit lemaradt a magyar kiadasrol, tehat nem a teljes tizedik evad, ahogy az irva vagyon (egyebkent is ugy szar a specifikacio ahogy van, hiszen nincs rairva a dobozra, hogy van rajta egy szinfalak moge tekinto extra illetve a francia hangsav es tobb nyelvu felirat) mert ez hianyzik es a tizedik evad resze: The One With All The Other Ones. Ezt is felpakolhatjatok az extra cuccra. Eleg hozzajuk a magyar felirat, meg nehany extra esetleg, ami az amerikai evadokon szerepel, de a magyarrol szepen lehagytatok es maris elkeszult a bonusz lemez. Ezt egy szep digipackba berakjatok es mar mehet is a boltokba. A diszdoboz is hulyen nez ki a jelenlegi formajaban - ures a bonusz helye - es sokan varjuk ezt a kiadvanyt. Szerintem ennyit megerdemel a magyar dvd vasarlo, amiert megvette a 10 evadot es valoszinuleg uzletileg is bejonne.
0
2005. december 21., szerda 14:11
Kedves kiadó!

Erdeti vs. Kalóz:

Valami ami aztán tényleg kihozott sodromból!!

Én indítottam a "Miért szeretnék szenn szinkronos borítót" topikot és néhány kedves kötöszködő kevésbé igényes(?) user társ belém kötött, hogy minek is akarok szebb szinkronos borítót?!

Hát megkaptam a Ravasz, agy-at és a Blöff-öt.

Menjen a kiadó a grafikusaival a jó fenébe! A blöff borítója pixeles. Az hogy egy bazi nagy gyászkeretben elfordítva, aljából lecsippnetve kapom az erdeti borító elejét, de még PIXELES is!!!!! Mintha egy szaros 200x300 pixeles szkennelt borítót letöltenék valamelyik online shop oldaláról, felnagyítanám és kinyomtatám!! FÉRCMUNKA!!!! És akkor kérdezem Én?!?!?! Milyen munka volt ezzel a szinkronos kiadvánnyal?? Szinkron már kész volt szárrándban, kép új, javítani nem kell, angol menürendszer átvéve, magyar vásárló itt is leszarva(!), a jelentválasztás ráadásul kaotukisan összevissza, rákatt a jelentre és nem az jön be!!!

Akkor? kérdem Én, mit dolgoztak ezen a kiadónál ?? Semmit!!!

Jah és még vegyek eredeti DVD-t mi???? A kalózkiadvány jobb minőségű!!! Jah és az már évek óta szinkronos!!!

Felháborító!!!!
0
2005. november 29., kedd 21:36
Kedves Warnerosok!
Szeretném kérdezni, hogy mint videotékás januártól lehet e az új akciójukhoz csatlakozni(300,-ért a premierfilmeket kölcsönözni), mert az én számomra előírtak , miszerint mennyit kell vásárolnom hogy ne szegjek szerződést, mert különben irgumburgum, jelenleg roppant előnytelen és nem tudtam vállalni, úgy hogy decemberben lássuk be csak a Lopokodótól várhatjuk hogy sikere lesz a tékákban. Válaszukat köszönöm.
0
2005. november 26., szombat 16:29
írd be az összes topikba, akkor biztos kiadják mindet! :]]]
0
2005. november 26., szombat 16:28
Öregem!

Te sem vagy 100-as... Kezeltesd magad.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 26., szombat 16:21
Nagyon várnánk már további Louis de Funes filmeket DVD-n, az eddigiek zseniálisak!
0
2005. november 24., csütörtök 20:35
Igen. Jövö év elsö félévében.
0
2005. november 24., csütörtök 11:38
lásd DVDExtra, ott sok infó van a Smallville-ről...
0