Keresés

Warner Home Video

2005. június 12., vasárnap 16:46
Vajon a Rendőrakadémia 1. lemezéből lesz valamikor cserelemez?
És a Jóbarátok lemezeiről lespórolt rengeteg extrát mennyi időbe telik összeszedni arra a "+" lemezre? 1 év? 2 év?
0
2005. június 12., vasárnap 15:08
köszi. Majd várom akkor a válaszod.
0
2005. június 12., vasárnap 14:33
nem tudom, de megkérdezem.
0
2005. június 12., vasárnap 14:02
Ha már ennyire képben vagy a W.B.-nál. Mit tusz arról,hogy a Hazárdmegye lordjait és a Szivek szállodáját nem tervezik-e kiadni,mert Ausztráliában már kiadta a Warner.Szóval?
0
2005. június 12., vasárnap 13:30
a jóbarátok + lemezzel kapcsolatban nem mondtak időpontot: lesz majd valami, de még nem tudni, hogy mi és mikor. lehet, megint félreértettél valami a HP3 kapcsán: a megszűnés vonatkozhatott csupán  kétlemezes filmek digipakk csomagolására is, nem? igen, a piszkos 12 sokat csúszik, de lentebb olvashattad a magyarázatot rá.
0
2005. június 12., vasárnap 12:55
Én nem azt irtam,hogy a Jóbarátok nem kapható,hanem a beigért "+" (extra lemez/lemezek) nincs még mindig és ki tudja mikor lesz.
Nekem a Warnernél azt mondták a Marketingesek és a Gyártásnál lévő emberke is ezt megerősitette,hogy TELJESEN MEG SZÜNIK A DIGIPACK csomagolás a Warner és CTHV filmeknél.
A piszkos 12 meg 2 évet csúszik!?!? Na ez a nem semmi!!!!!!!
0
2005. június 12., vasárnap 11:37
a lemezek csomagolása külföldön történik, ezért nem hibáztathatod a hazai kiadót, s ez a probléma nem csak a warnerre jellemző, nem tudnék olyan kiadót említeni, ahol ne fordult volna már elő hasonló probléma, s a csere is megtörtént, nem igaz? a jóbarátok nem kapható, de ez szintén nem egyedi példa: mikor láttál utoljára ET-t vagy magnóliát, vagy stb-stb. nem a digipakkos forgalmazást szűntették meg, hanem a HP3 digipakkos forgalmazását: illetve azt el sem kezdték. a piszkos 12 azért késik, mert két másik háborús filmmel együtt fog kijönni valamikor jövő tavasszal (mindhárom szinkronos lesz!).
0
2005. június 12., vasárnap 11:00
Jamamura!

Az lehet hogy tényleg ők jelentetik meg a legtöbb sorozatott,de hogy?! Összecserélik a lemezeket,a Smallille 3. évadból 100 db-ot hoznak be az országba,a Jóbarátok "+" már vagy fél éve nincs és kitudj mikor lesz,a Rendörakadémiáknak az 1 lemeze az összes hibás volt és még lehetne sorolni.
Milyen kiadó az olyan aki arra hivatkozik,hogy a HP 3 azért nem jelenik meg digipackban mert megszüntetik a digipackek forgalmazását,erre 3 hónap múlva a Carnivale, 6 hónapra meg rá a Vészhelyzet,Elnök emberei,Drót meg  megjelenik digipackban.Saját magukat hazutolják meg.Vagy beszéljünk a Piszkos 12-ről már 1 éve "csúsztatják" a megjelenést!!!!!!!!
Én nekem másfél hónapomba tellet hogy kicseréljék a MIB 1-2 diszdobozomat 2 külön 2 lemezes változatra.Elismerték a hibájukat,de sajna nem áll modukban kicserélni.Én meg közöltem velük,hogy akkor megyek a Fogyasztóvédlemhez erre hirtelen olyan kezségesen 30 perc alatt kicserélték az álltalam kért változatra.

Szóval milyen kiadó is az ilyen?????????????????
0
2005. június 11., szombat 21:21
...de lehet, hogy ez egy másik topikba jobban illett volna, úgyhogy bocs!
0
2005. június 11., szombat 21:20
Ha már mindenki kérdez, én is idevetném az általam két legjobbnak tartott sorozatot (természetesen a még meg nem jelentek közül): Szóval, mikor lesz (ha egyáltalán) "Ally McBeal", és "Mire Megvénülünk"?
0
2005. június 11., szombat 21:06
A vevőkkel nem is, csak mondjuk a rajngókkal. Esetünkben pl: Angyalok amerikában -nincs rajongó tábora, mégis az egyik legjobb mini sorozat. és én pl azért töröltem le videóról, mert nyáron megjelenik és megvehetem. Hbo-s sorozat és kicsi érdeklődésre számít6, de mégis meg akarják jelentetni. Ezt tisztelni kell.  
Vagy vegyük a Maffiózókat. van rajongó tábora, mégis késik. Szóval, a vásárlókkal nem csesznek ki.
Én mondjuk megtudom várni és talán egy kicsit a pénztárcám is felléleghezhet nyárra. majd meglátjuk talán ősszel...
0
2005. június 11., szombat 20:57
már ez a két dolog, amit említettél nem fillérek kérdése. technikai probléma pedig lehet ezerféle, de valószínűleg egyike sem olyan lebilincselő, hogy a vásárlókkal megosszák. azt kéne felfogni, hogy a kiadók nem azért halogatnak megjelenéseket, hogy ezzel jól kicsesszenek a vevővel.
0
2005. június 11., szombat 20:54
jamamura, az igaz h ők jelentetik meg a legtöbb sorozatot és szinkronnal (amiért örök hálám!:)))) ) még az áruk is elfogad6ó (bőven), de nem ez az első sorozat amit későbbre halasztanak. én csak kiváncsi vok milyen technikai problémák vagy bármi más halasztáshoz vezető dolog merülhet föl.
Milyen beharangozásról beszélsz? én a dvdextra oldalán és a cinemás naptáron kívül nem tok másról.:( Egyébként a Frédi és Bénit megtudom érteni eddig ez volt a kiadó legjobb halasztása. Nincs jobb mint az eredeti szinkorn ahhoz a sorozathoz... Gyerekkorom legjobb szinkronja...
Mindentől függetlenül, nekem a Warner továbbra is a kedvenc kiadó - gyártó és forgalmazóm.  Mindezek mellett pedig a legjobbak:) ők a no.1. :))))
0
2005. június 11., szombat 20:46
azért álljon meg a menet! a warner valószínűleg nem úri kedvéből halasztotta el azt a megjelenést, amit már előre bejelentett, s nem kevés pénzt elköltött a beharangozásra. másrészt elég nagy ostobsaság leszarozni azt a kiadót, amely egymaga több tévésorozatot jelentet meg, mitn az összes többi kiadó együttvéve. sokkal többet. úgyhogy jó lenne, ha egy kicsit gondolkodnánk, mielőtt mondvacsinált bélyegeket tapasztgatunk mindenfelé.
0
2005. június 11., szombat 20:27
Ezt kérdezd meg tőlük.Annyit mondanak hogy technikai problémák,ennyit mondhat többet nem. Egyre szarabb ez a kiadó!!!!!!!!!
0
2005. június 11., szombat 15:43
Milyen technikai problémák? Talán nem játsza le az asztali dvd-jük? Na mind1. A Kés/alatt második évada csak jövő tavasszal fog megjelenni?
0
2005. június 10., péntek 15:24
A szokásos kifogás:  Technikai problémák vannak a filmel!!!

Tudod ezt a legkönnyebb nekik mondani.
0
2005. június 10., péntek 14:39
miért nem jelentetik meg? Nagyon jó mini sorozat, megéri a 8490 HUFot.
0
2005. június 10., péntek 0:11
Nincs és csak öszel lesz ha lesz állitólag.
0
2005. június 9., csütörtök 15:53
Az Angyalok Amerikábannal mivan? mikor már ki és hol lehet olvasni róla?
0
2005. június 9., csütörtök 12:41
Tudtommal megvannak a cserelemezek, szerintem ha írsz egy e-mailt a DVD hátulján található e-mail címre (vagy felhívod őket), esetleg elküldöd postán a hibás lemezt a Warner címére, megkapod postán a jó lemezt. Ú címük van (XI. Bocskai út 134-146). Ráadásul az már szitázott, nem pedig csupasz (mintha két oldalas lenne).
0
2005. június 9., csütörtök 0:02
Maffiózók csak összel vagy még késöbb lesz és ha jól tudom a bolti ára 8500 ft lesz.
0
2005. június 8., szerda 20:19
Hello! Én csak azt szeretném megtudni, hogy mi van a május végére beharangozott Maffiózók 1. évad dvd-vel? Mikor lesz, mennyiért? Köszi
0
2005. június 8., szerda 20:18
Joey05!

Sajna nincs internet oldaluk pedig már 3 éve igérik.Az emailokra ugyse válszolnak én is irtam már nekik de szarnak az ember fejére.
A Szivek szállodája és a Narancs vidék állitólag tényleg jönni fog szinkronnal,de valószinüleg csak jövöre.
A Jóbarátok EXTRA lemeze csak Nov.-Dec.-ben lesz állitásuk szerint.És állitólag ők sem tudják mi lesz még rajta,bár a www.ezydvd.com.au-n mintha az lenne már fent de nem 100 % hogy az.
A Smallville-t biztos hogy nem fogják kiadni újra mert nem érné meg szerintük.Csak a Maffiózókat és a Sirhantműveket adják ki újra majd szinkronnal.
0
2005. június 8., szerda 16:44
Először kiváncsi lennék rá, hogy eme istenkirályság kiadónak van-e jelenleg internet oldala (ahonnan meg lehet tudni, h miket tervez a kiadó), és h mi a közönségszolgálatának mail címe.
A Szívek szállodája remélem szinkronnal jön majd ki és lehet azt már tudni, h mikor? Én halottam, olyan (!) pletykákat (!), h tervbe van véve a Narancsvidék teljes első vada is, erről tud valaki valamit?
Engem is érdekelne, h a Jóbarátok agyon eXtrázott + korongja mikor kerül forgalomba és h milyen extrák lesznek rajta.
továbbá az is érdekelne, h Smallville évadjainak szinkronos kiadását tervbe vették-e már?
0