Keresés

Warner Home Video

2005. június 7., kedd 18:13
Üdv!
érdeklődnék hogy eme ISTEN kiadó - és ezt komolyan mondom, mert neki köszönthetően megvan nagyon sok olyan filmem van már meg amit kerestem - !
Szal, az iránt zsreetnék érdeklődni hogy vaklamikor is tervezi e a Jóbarátok mind a 10 évad kiadását, diszdobozban vagy valamilyen formában lesz e olyan hogy egyszerre mind a tiz évad megrendelhető, ugy mint a Tom & Jerry esetében, hogy egyben lehet kapni mindet?
ha igen, akkor lehetne azt itt jelezni, vagy kérni egy mailt ide: fogika@index.hu
elöre is köszi...
fgk
0
2005. május 26., csütörtök 12:26
Hello

Én most vettem nemrég 2000 ft-ért az újságárusoknál és azzal nem volt semmilyen probléma. Kicsit féltem is az itt mondottak miatt ezért elötte felhívtam a Warnert és ott azt mondták hogy nem tudnak semmilyen problémáról! Érdekes!!! Viszont mint jeleztem megvettem és azzal nem volt semmilyen probléma.
0
2005. május 26., csütörtök 12:12
Cseréltek már valakinek Rendőrakadémia 1-et?

Múlt karácsonyra kaptam a díszdobozt, és nem sokkal utána vettem észre, hogy az első lemezről hiányzik a borítón is beharangozott audiókommentár, és a film kb. harmada után megszűnik a feliratozás is.
Januárban jeleztem a szituációt a kiadónak, akik azt válaszolták, legyek türelemmel, 2-3 hét után érkeznek a cserelemezek, majd emaileznek. 5 hét után rákérdeztem, elnézést kértek, közölték, hogy technikai problémák miatt a lemezt újból újra kell gyártatniuk, és _tényleg_ szólni fognak, ha meglesznek.
Ma május 25. van, és még nem jelentkeztek...
0
2005. május 23., hétfő 0:49
Talán lett volna ennél jobb hely is a kérdésemnek, csak nem találtam:
Mi a helyzet a Jóbarik dobozából hiányzó lemezzel?? (+1)
0
2005. május 16., hétfő 20:35
Nem jó hír ez az asztalcsapkodás.

A Sírhant művek 3. évad első lemeze helyett a negyedik lemez érkezett meg, így abból kettő van, elsőből meg egy sem. A probléma nem csak engem érint (lásd a fórum). Mit tegyek Xpress, menjünk egyesével asztaltcsapkodni, vagy tesztek valamit központilag :) ?

Minden esetre szerintem ellenőrízzétek a kiszállítás előtt a díszdobozokat - sajnos ki kell bontani az első lemez tokját, mert csak belül rontották el (a DVDt), kívül jónak látszik...
0
2005. május 13., péntek 9:49
Ezt akartam tudni köszönöm: Szóval lehetséges elintézni, hogy azonnal kicseréljék...
Csak vinnem kell megammal valakit aki akár az asztalra csap!?
Miért van ezekre szükség?
0
2005. május 13., péntek 3:50
Ugyanez a probléma előfordult nálam is! Lehet, hogy a kétméteres magasságom volt a döntő érv, de elég gyorsan elintéztem a dolgot. Kaptam egy papírt, amivel átautóztam a hegyen a Warnertől a Hangtárig a Hűvösvölgyi útra, ott pedig azonnal megkaptam az immár kétlemezes verziót!
most posts by TM
0
2005. május 13., péntek 1:08
Haboo!

Amióta elment a Molnár Monika és átköltöztek arra a sznob helyre azóta mindenki megkergült és a hülyébnél hülyébb dolgaikkal jönnek. Szóval: SÜLLYEDNEK LEFELE!!!!!!
0
2005. május 12., csütörtök 16:10
Valaki?
0
2005. május 12., csütörtök 13:24
Egy kérdésem azokhoz akik már cseréltek filmet a Warnernál...

A Mátrix egyhez nem adták hozzá a második lemezt, azt mondták kicserélik, de csak úgy ha a recepción hagyom , és miután megérkezett a film majd hívnak és átvehetem... ez a "szokványos" eljárás náluk?
Szerintetek?
0
2005. május 11., szerda 18:30
Gondolom nayg rajongója filmnek :-))) Vagy... vagy a dedikálást szervezők között van és feladata minél több embert beszervezni :-)))
0
2005. május 11., szerda 18:28
Ezt csinálja a DVDEXTRÁ-n is.
0
2005. május 11., szerda 18:22
Balián, ezt mi a fenéért csinálod?
0
2005. május 11., szerda 17:17
Az Amerikai Taxi című film dvd megjelenésének alkalmából rendezett rendhagyó dedikálás résztvevői lesznek: Görög Zita és Epres Panni topmodellek, akik a film magyar szinkronhanjai.
Az esemény helyszíne és időpontja: 2005. május 12. 17:00 óra, Westend City Center, Media Markt üzlet
0
2005. április 11., hétfő 17:37
Warner Home Video:

1113 Bocskai út 134-146., C1-3 épület (Dorottya udvar)

Tel.: 391-1550

0
2005. április 11., hétfő 17:26
Ha minden igaz, a kp-i számuk a 06-1-391-1500!
Ha mégsem, na akkor jöhet a 198! :-))
0
2005. április 11., hétfő 14:15
Szia köszi a választ, és látom, Te már gyakorlottabb vagy nálam :)
A telcsi számuk szerepel itt valahol a honlapon, vagy inkább marad a 198 ?
0
2005. április 11., hétfő 13:57
Háj!

Mér nem hívod fel őket és kérdezed meg telefonon? Annál tutibb forrás úgysincs.
Amúgy a szinkronos Ghostbustersek nálam is ott vannak Most Wanted DVD-k között!! Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmjei voltak, főleg az első rész!!
0
2005. április 11., hétfő 12:35
Hello,
aki tud nagyon kérem válaszoljon, mert ahogy elnéztem a Warner már régen nem járt erre.

1. A Warner-nek van egyáltalán magyarországi honlapja? Az eredeti oldalon a "chosse your country" alatt Hungary sehol de sem sincsen!!! Mi nem számítunk?
2. A Szellemírtók a Warnerhez tartozik-e? Ha igen kérdésem: mikor jelenik meg mindkét rész SZINKRONOSAN?

Előre is köszönöm
0
2005. március 23., szerda 16:49
Nagyon új vagyok, bocsi !
Hallott valaki valamit arról, hogy a Warner nyáron tervezi összegyűjtve kiadni
Charles Bronson filmjeit ?
Megszállott rajongó vagyok, nagyon szeretném minél több filmjét megvenni.
0
2005. március 12., szombat 10:42
Én beszéltem a kiadóval.Elöször azt mondták,hogy junius környéke,aztán egy hét múlva elkeseritettek,hogy HA LESZ IS IDÉN akkor is csak az év utolsó két hónapban lehetséges csak.
0
2005. március 10., csütörtök 16:33
Tisztelt Warner!

Engem az érdekelne, hogy mikor jelenik meg a "+" lemez a Jóbarátokhoz. A sorozat már 4 hónapja megjelent, de a ?bónusz? / ?extra? lemezről még semmi hír! Vagy csak én maradtam le esetleg valamiről?

Előre is köszönöm a választ!

Steve
0
2005. március 3., csütörtök 22:40
Talán inkább érdeklődj az Intercom-nál.
0
2005. március 3., csütörtök 21:52
köszike
0
2005. március 3., csütörtök 21:52
kik a magyarországi képviseletek?
0