e két sorozat közül egyiket sem a warner forgalmazza - sem világszerte, sem hazánkban.
0
2005. március 3., csütörtök 20:54
6
Tisztelt Warner!
Valamit magyarázzanak el nekem.KÉREM!!!!!!!! Nagyon király hogy, kiállnak és kijelentik ez az év a Warnernél a sorozatok éve lesz de avassanak be egy titokba: ki dönti el hogy, milyen sorozatok fognak megjelenni kis hazánkban? Mert annak kib*******l fingja sincs a dolgokról.Aláírom van egy két igazán jó sorozat ami megjelenik DE az olyan sorozatokat elvetni mint: -Stargate,Star Trek maga a bűn. A Stargate-nek akkor magyarországi rajongótábora van ami tényleg példa értékű.Csak fejből tudnék három olyan internetes oldalt is mondani ami a csillagkapuval foglalkozik.Nem kevés számú regisztrált taggal. Még egy dolog: Hazánkban vannak kereskedelmi csatornák amik "harcban" állnak egymással a nézőkért, namost ha az egyik csatorna már hatodik évadot adja akkor kell hogy, egy pár ember szeresse az adott műsort. A másik dolog a szinkron VS felirat.Mi alapján lesz eldöntve melyik sorozat kap szinkron, melyik feliratot? Az még megértem hogy egyesek jobban kedvelik a szinkront, és egyesek a feliratot, de ez lenne a DVD lényege!Úgy nézzem ahogy akarom. Főleg ha az adott sorozat futott a televizióban!!!!!Én speciel úgy vártam a Smallville sorozatot mint a messiást azonban amikor megláttam hogy, csak felirat van rajta inkább nem vettem meg.(Engem nem érdekel melyik a jobb) Remélem változni fog, ez de nem hiszem:(
0
2005. január 21., péntek 12:01
2
Március - májusban jön.
Üdv.: Ubul
0
2005. január 20., csütörtök 13:10
2682
ja igaz. Ráadásul a klasszikus magyar szinkronnal.
0
2005. január 20., csütörtök 11:46
3
A Dark City-vel kapcsolatos információ engem is érdekelne.
0
2005. január 16., vasárnap 22:48
6
Azt csiripelték a madarak, hogy Warner bácsiék tervezik itthon kiadni a Rém Rendes család sorozatot. Ennek van valóság alapja? Nagyon jó lenne, főleg mert ismerősi körben elég sokan vevők lennénk rá :)
0
2005. január 1., szombat 15:47
41
Én az után érdeklődnék, amit pár éve már egyszer megkérdeztem, hogy a régebbi New Line Cinema filmek, amik akkor még nem szerepeltek a Warner magyarországi tervei között, azóta felkerültek-e a megjelentetni kívánt filmek listájára? Gondolok itt olyan filmekre, mint a Pleasantville, a Dark City, vagy akár a Mortal Kombat - és folytathatnánk a sort.
Bárki válaszát szívesen fogadom, aki tud valamit hozzászólni a témához. Köszönöm.
0
2004. november 21., vasárnap 2:21
26
warner... nem kell attol felned hogy valaszolnak :D
de olvassak, abban biztos lehetsz
0
2004. november 20., szombat 14:07
57
Nem kell besz@rni, ide hivatalos válasz évek óta nem érkezett, fórumtársak meg máshol is válaszolnak, ha tudnak.
0
2004. november 20., szombat 11:11
316
Ide is beírom, hátha itt hamarabb kapok választ...
Warner/Xpress: lehet már tudni valamit a Rendőrakadémia tokozásáról, hogyan lesz egybecsomagolva ez az 1 db szitázott DVD9 lemez + a 3 db kétoldalas? Mindenesetre így szépen sikerült lespórolni a filmek boritóit, vagy esetleg erre van már valamilyen ötlet/megoldás?
0
2004. november 14., vasárnap 21:00
450
Ja, azt nem tudom! Egyébként mostanában kell majd kijönnie, mindig hónap közepén "jelentik be". Gondolom most is a DVD Mániás címek közül akcióznak le egy párat (mostanában ezt csinálják).
0
2004. november 14., vasárnap 17:56
813
A Decemberire gondoltam. :)
0
2004. november 14., vasárnap 16:26
450
Gerike drága!
A főoldalon nézd végig az akciós filmek menüpontot, és a kék színű a Bombaár! Ajánlom figyelmedbe az alatta szereplő feliratot! :)
0
2004. november 14., vasárnap 13:39
813
Nem tudja valaki, hogy mi lesz az új Warner akcióban(BOMBAÁR)? Xpress ti sem tudtok semmit?
0
2004. október 19., kedd 20:07
7271
Mekkora barom vagyok: természetesen a Trójára gondoltam!!!! K. kopipászt!!! :(
0
2004. október 19., kedd 20:04
7271
Köszönet a Warnernek az (ismét) igényes kivitelezésért!!! Így kell ezt!! :)
0
2004. október 18., hétfő 16:05
Moderátor
7449
Angliában is kapható, de én várnék a magyar kiadásra. Az angol kiadás ugyanis sokkal gyengébb, mint az amerikai - egyes évadoknál a képarány nem megfelelő, illetve extrák tekintetében is jelentősen elmarad az amerikai kiadástól, valószínűleg éppen azért, mert jóval korábban jelennek meg Angliában az egyes évadok, mint Amerikában. Ha megjelenik nálunk is, akkor valamikor a jövő év közepén várható - talán.
0
2004. október 18., hétfő 15:56
4
Köszönöm a gyors választ. A tv sorozatra gondoltam. Hol lehet megvásárolni jelenleg -mert csak egy ausztrál online boltban találtam rá- illetve mikor van esély arra, hogy nálunk is megjelenjen?
0
2004. október 13., szerda 17:28
Moderátor
7449
Elképzelhető, hogy lesz nálunk is Az elnök emberei, ha a TV-sorozatra gondolsz. A sorozat első négy évadja egyébként létezik R2-es kiadásban is, pontosabban a 4. évad csak R2-ben létezik - Amerikában még nem jelent meg. Ha a Redford-féle Elnök embereire gondolsz, ennek az új kiadására is van esély, lévén egyike volt az első DVD-megjelenéseknek, és meglehetősen "kísérleti" minősége van az amerikai és angol kiadásoknak. Magyar felirat arr nem került.
0
2004. október 13., szerda 17:25
4
Lesz valamikor elnök emberei Magyarországon (akár angolul is és magyar felirattal) vagy csak angolul de nem 1-es régió kóddal?
0
2004. szeptember 18., szombat 22:04
813
Köszi Arnold! Most nagyon boldog vagyok! Jövőre tán újra Peggy kiabálást fogom hallgatni! ULTRA SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. szeptember 18., szombat 21:02
2178
Gerike, elovasd el ezt: Sorozatmánia - A szavazás eredménye