Keresés

Warner Home Video

2004. szeptember 18., szombat 20:17
Gerike: 2011-ben, ha lesz időgép visszajövök és megmondom.

Na...

Vagy nincs időgép, vagy elfelejtettem :)
0
2004. szeptember 18., szombat 19:58
2.  Gerike   9/4/2004 10:58:14 PM  

Kedves Warner Home Video és Xpress!!
Én még az"egy rémrendes család" Magyarországi megjelenéséről szeretnék érdeklődni? KB. mikor várható! 2004.....2005.......2011?
Ha jön lesz-e rajta magyar szinkron?
A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
2004. szeptember 18., szombat 19:51
Helló.

A buffy tv sorozat várható- e esetleg.
a választ előre is köszi.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 0:58
Kedves Warner Home Video és Xpress!!
Én még az"egy rémrendes család" Magyarországi megjelenéséről szeretnék érdeklődni? KB. mikor várható! 2004.....2005.......2011?
Ha jön lesz-e rajta magyar szinkron?
A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. szeptember 4., szombat 23:59
Kedves Warner Home Video És XPress!!
Én A "night mare on elm street" - Rémálom az Elm Utcában című filmek után érdklődnék, hogy kb. mikor lehetséges a megjelenés? Bármilyen információnak nagyon örülnék!!!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
0
2004. szeptember 2., csütörtök 13:29
Üdv!

Csupán érdeklödöm, hogy a Dawson és a haverok (Dawson's Creek) megjelenése várható-e VHS vagy DVD formátumban a hazai piacon az elkövetkező 1-2 évben?

Köszi a tájékoztatást!

0
2004. július 20., kedd 14:14
Most akciós a Halálos fegyver 1-2. Várható, hogy a közeljövőben a 3-4. rész is megvásárolható lesz ilyen akcióban?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2004. május 25., kedd 0:40
Most olvastam egy régi Cinemában, hogy létezik a Leonnak egy 25 percel bovített rendezoi változata is. Megtudná írni valaki, hogy az áhított korong tartalmazni fogja e eme verziót, ugyanis azt olvastam, hogy jót tett a filmnek?
Elore is köszi !
0
2004. május 12., szerda 19:08
Ja innen az info: http://www.ultimatedallas.com/dvd/
0
2004. május 12., szerda 14:37
November 8-án elvileg megjelenik a DALLAS TV-sorozat első két seasonja Európában is (Amerikában Aug 24.) a Warner Home gondozásában. Lehet-e tudni, hogy nálunk kapható lesz-e és hogy lesz-e rajta szinkron?
0
2004. május 4., kedd 12:56
Köszönöm a gyors reagálást! Addig már féllábon is kibírom, ha eddig megvoltam nélküle.
0
2004. május 4., kedd 12:49
A Leon várható, de a cikk téved. Sem májusban, sem júniusban nem jön a Leon. Legkorábban júliusban várható.
0
2004. május 4., kedd 12:25
Xpress,

Egy cikkben olvastam, hogy a Leon, a profi megjelenik május 31-én kölcsönzői verzióban, a Warner gondozásában.  Kérdésem, hogy utána várható-e lakosságiban és milyen paraméterekkel?

Köszi!

Kisspeti
0
2004. május 3., hétfő 21:07
Az nem baj, csak már jöjjön!
0
2004. május 3., hétfő 11:06
Nem igazán szeret(?) a warner szinkront rakni az Eastwood-filmekre. Ha jól emlékszem, a Véres munka az egyetlen, amire rakott szinkront a kiadó. Ha tartják magukat ehhez a "szokásukhoz", akkor csak feliratos lesz a Kelly hősei is.
0
2004. május 3., hétfő 10:18
Erre én is nagyon kiváncsi lennék!
Xpress, ha van valami információd, legalább Te válaszólj!
0
2004. május 2., vasárnap 21:09
Sziasztok!

Kelly's Heroes mikor jelenik meg itthon DVD-n? (magyar szinkronnal... már annyit láttam, hogy az eredeti angol hang lehet, hogy nem tetszene.)

Előre is köszi a választ!
ÜdV:MethosX
0
2004. május 1., szombat 9:49
Csak hogy idézzek a hangmérnöktől, milyen súlyos a helyzet:

"Tudomásom szerint egyszerűen nincs kifizetve a 2. bővített szinkronja. Mivel egy tucat video áráért ezt nem lehet elkészíteni, az ár természetesen - elsősorban a színészek kvalitása miatt - magasabb. Ez a vita tárgya: az ár. De miért, kérdem én, miért? Hogyan lehet ezt a munkát egy tucat video szintjén tárgyalni? Sokkal több és minőségibb munkát igényelt mindenkitől és akkor a kivitelezőnek ráfizetést okoz? Hát hogy lehet ez? Milliárd dollárnál a magyar kivitelező mínuszban? Mi ez? Európa? Vagy az Isten háta mögött?"
0
2004. május 1., szombat 9:47
Különben a szinkron miatt azért is kellene kiállni, mert ez nemcsak a Gyűrűk Ura szinkronjáról szól, hanem arról is, hogy a stúdió TUDATOSAN rontja a szinkronok színvonalát...
0
2004. április 30., péntek 23:47
Mindenki figyelem!
Veszélyben a bővített verzió magyar szinkronja!!!!
Bővebb infókért látogassátok meg a mozinet.hu fórumai közt a "GYU magyar szinkron" topicot, amit a hangmérnök indított!!!
Ha nem lépünk valamit időben, veszélyben lehet a minőség a magyar Warner miatt!!!

Ehhez annyit még, hogy ahol lehet, terjesszétek, mert ugyan vannak, akik elvből tiltakoznak a magyar szinkron miatt, de valószínűleg mégis emiatt tudható be a nagy hazai siker is. Ezért ne hagyjuk, hogy a Warner csak úgy átlépjen a filmen!!!!!!!!! Nem adják ki mégegyszer!!! Csak max. ugyanezt más csomagolásban!!! Ezért lényeges a jó szinkron elkészítése!!! (Akik a szinkron ellen vannak, azoknak ott az angol sáv, most nem erről akarok vitázni. Arról, akiktől azt is el akarják venni, ami eddig is volt, ráadásul a minőséget!)
0
2004. április 30., péntek 18:29
Ajánlom hogy minőségi munka legyen! Hiszen télleg mindenhol vezeti az eladási toplistákat.
0
2004. április 29., csütörtök 21:44
Egy csak videón megjelenő filmhez akarnak négyórás mozi-minőségű szinkront. Ez gondolom nem olcsó, ugyanakkor ez a kiadvány a Warner zászlóshajója, az első két bővített változat vezeti az xpress all-time listáját. Kérdés, hogy így is megéri-e?

Részemről valószínűleg lesz egy eladó bővített FOTR és egy bővíett TTT, és megrendelem az amerikai kiadást.
0
2004. április 29., csütörtök 19:08
sebaj, majd eredeti hanggal nézzük ;)
0
2004. április 29., csütörtök 15:53
A következő információt A Gyűrűk Ura - A király visszatér bővített változatának szinkronjával kapcsolatban, a munkálatokról eddig gondoskodó cég egyik embere adta közre egy fórumon:

"Mai tudásom szerint a Warner Home Video és a Mafilm Audio Kft között ebben a témakörben nagyon komoly nézetkülönbségek vannak. A Warner képviselői ezt a bővített verzió készítést egy egyszerű, tucat-videós munkának fogják fel, és így akarják honorálni. Tudomásom szerint a második rész bővített verziója a mai napig nincsen lerendezve. Így minőségi munkát nem lehet végezni."
0
2004. április 29., csütörtök 2:49
Ezek a forgalmazóhoz szóló topic-ok nem jöttek ne. 1-2 válasz az elején, azóta már csak az Xpress szorgoskodik...
0