Keresés

Warner Home Video

2004. február 25., szerda 12:19
Nem... :)
Az érdemi infót a megjelenésről.
0
2004. február 17., kedd 0:25
Mármint mit? Ha a Megye megtisztítására gondolsz, az csak óhaj volt részemről, sajnos...
0
2004. február 16., hétfő 12:21
Pompás, remek, honnan tudod?
0
2004. február 12., csütörtök 23:31
Ja! :o) Heselypítek: 4 óra 10 perc. Én azért végignézném 410 percesen is. Pláne ha a fennmaradó időben a Megye megtisztítását nézhetném...
0
2004. február 12., csütörtök 22:42
Ha olyan hosszú lenne, még én sem nézném végig. Jó lesz az 250 percesen is :)
0
2004. február 12., csütörtök 20:52
Most már biztos: kétlemezes május, négylemezes szeptember. És télleg 410 perces lesz! Jesszum Pepi!
0
2004. február 10., kedd 10:47
T. Warner!

Van rá esély, hogy a Starsky & Hutch sorozat első évadja, minálunk is valamilyen formában (felírat/szinkron) forgalomba kerülhessen?
0
2004. február 10., kedd 8:57
Tel. szám: 391-1570
Cím: II. ker., Hűvösvölgyi út 54. 6. épület

Már annyiszor leírtam, hogy átmegyek inkább tudakozóba. Azért remélem, segítettem. :)

Ja, és bármely Warneres DVD hátulján megtalálható minden elérhetőség. :)
0
2004. február 6., péntek 17:08
De pöpec, most olvastam, hogy márciusban jön a Zűr az űrben szinkronos változata :DD
Már naaaaaaaagyon régóta várok rá :D
0
2004. február 6., péntek 14:48
Valaki segítsen, hogy tudoknék kapcsolatba lépni a WH magyarországi képviseletével/kiadójával? Ugyanis 2 paipirtokom műanyag lemez tartója eltörött, jó lenne vhogy kicserélni.
0
2004. február 6., péntek 14:47
Vakllaki segyítsen, hogy tudok kapcsolatba lépni a WH magyarországi képviseletével, kiadójával? Ugyanis 2 paiirtokom műanyag lemez tartója eltörött, jó lenne vhogy kicserélni
0
2004. február 4., szerda 12:36
Betépve(BLOW) mikor lesz ujra kapható?
Már nagyon régóta szeretném megvenni, de semmi.
Kölcsönzőkbe persze van, a végén még arra kényszerülök, hogy kivegyem és átírjam...
Pedig szívesen látnám a polcomon eredetiben.
0
2004. február 1., vasárnap 22:20
A próféta szóljon Belőled...
Köszi!
0
2004. január 31., szombat 15:58
Igen, a kérdés korai, és nem, még nem lehet tudni mikor jelenik meg A király visszatér bővített változata. A moziváltozat állítólag május-június táján fog megjelenni, így valószínűsíthető, hogy a bővített változat is novembernél előbb jön. Annyit viszont tudni lehet, hogy Jackson már el is készítette az új vágást (az effekteken még biztosan dolgoznak), ami 4 óra 10 perces lett. Én szeptemberre tippelek, de ez csak megérzés.
0
2004. január 31., szombat 15:52
Azért mert a románok nem kapnak szinkront, a többiek viszont szinkronos kiadást fognak kapni. Majd egyszer valamikor.
0
2004. január 31., szombat 11:44
Tudom, kicsit korai a kérdés, de lehet azt már tudni, vajon mikortájt jelenik meg A Király visszatér bővített, négylemezes változata (még több felirattal...)?
0
2004. január 24., szombat 19:52
Holu: Itt a válasz a kérdésedre:

Vészhelyzet
a Warnernél
0
2004. január 24., szombat 18:44
T. Warner Home!

Egyrészt érdekelne az, hogy az R2-es kiadásaik nagy részét, miért csak tőlönk nyugatabbra szánják - bár mondjuk ez még vmennyire érthető.
De az már kevésbé, hogy a sok nyugati nyelv mellett miért pont a román lett kiemelve? Még csak EU tagok sem lesznek fél éven belül.

példa
http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000086401

0
2004. január 9., péntek 15:30
A Warner nálunk is kicseréli a 2. hibás lemezeket. Egyik ismerősőm most cseréltette ki. Én most intézem.
0
2004. január 9., péntek 10:52
Kedves Warner!

A kiadó miért adja a nevét olyan igénytelen kiadásokhoz(a legfájóbb a 4:3 csonkolt kép) ,mint a Gilbert Grape,A temetés,Promenád a gyönyörbe,stb. Tudom,hogy Oliza film a gyártó,de hát migiscsak a Warner neve alatt kerül megjelenésre.

Válaszukat előre is köszönöm.
0
2003. december 27., szombat 19:32
Így jártam én is,mire ide ért a DVD a lemeztartó pöckök fele kitört,most a műanyag hátlapra vadászok,hátha külön is be lehet szerezni!
0
2003. december 18., csütörtök 8:55
Csak azért írtam, hogy kartondobozos rettenet, mert ha bárhol megveszed, még nem tudod, hogy milyen sérülést szenvedett a szállításnál. De amikor otthon kibontod, kiderül, hogy össze lett lapítva, és így nem illeszkedik a papír vége a pattenthoz (vagy mihez), vagy esetleg e lemeztartó pöcök össze van törve, úgyhogy nagyon sérülékeny, és örülök, hogy a Warner áttért a műanyag dobozra.
0
2003. december 17., szerda 20:59
a "kartondobozos rettenet" a legszebb dvd csomagolás. nehogy már megmagyarázza nekem valaki, hogy ez a gusztustalan műanyag tok szebb??

kényesnek kényes.. vigyázni kell rá. ennyi.
0
2003. december 17., szerda 9:16
Na, igen. A széttört tok nem újdonság a Warnernél. Amikor még a Warner Bros. (a Columbia és New Line filmeket nem) által készített produkciókat abba a kartondobozos rettenetbe csomagolták, bizony én is találkoztam törésekkel. Sajna így van meg a Bonnie és Clyde, valamint az Összeomlás is. De hál' Istennek, leszoktak erről a dobozról.

A menüvel kapcsolatosan igazad van, megnéztem, tényleg angol A gyűrű szövetségénél is. Nyilván a kétlemezes A két torony miatt emlékeztem magyarra.
0
2003. december 16., kedd 20:39
Nekem az kisebb bánat volt, hogy milyenre szitázzák (magyar vagy angol) a korongokat. (Bár azért kis figyelmet fordíthatnának rá, hogy ne változzon évről évre.)
A nagyobb bajom, hogy mindezt egy olyan tokba prezentálták ami szét van törve és ennek következtében az 1. korong szereti elhagyni a helyét... :-(
Egyébként az Gyűrű szövetsége 4 lemezes változatánál is angol volt a menü! Magyar menü csak a kétlemezes (nem bővített) változatokon van...
0