Keresés

Warner Home Video

2002. november 1., péntek 23:28
Hello!
Mikor lesz már honlapotok?
0
2002. október 29., kedd 16:59
Hi!

Nem-e nálatok vannak a

Shaker run (Rázós futam)- New line home video
Készült:1985
Rendezte: Bruce Morrison
Fsz.:Cliff Robertson, Leif Garett, Liza Harrow, Shane Briant
megjelentetéséhez szükséges jogok? Ha igen, kiadjátok-e dvd-n, vagy valamin?
Mo.-on 1988-ban jelent meg.

Üdv.: TkinG
0
2002. október 27., vasárnap 15:32
Dante a Maffiózókat  tegnap (10,27) még láttam az Árkád MM-ben. Legalább is az elsö két évadot.
0
2002. október 27., vasárnap 13:15
Én a Maffiozók eddig megjelent három évadjára vadászok, ahogy megjelentek, kapni őket nem lehet... érdekelne, hogy lesz belőle utánpótlás??
0
2002. október 27., vasárnap 13:13
a nyerő páros az pont megjelent már egy jó ideje;)
0
2002. október 27., vasárnap 11:37
Hello
én arra lennék kiváncsi lesznek e Van damme
Filmekn a közel jövöben PL : Nyerő páros?
0
2002. október 25., péntek 3:38
Warner: A hamarosan megjelenő 4-lemezes A gyűrű szövetségével kapcsolatban: van-e bármilyen olyan extra az amerikai kiadásról, ami nálunk nem szerepel (leszámítva a dts hangsávot)? A menük ugyanazok lesznek? (nagyon szépek az amerikain) Esetleg magyarra fordítva, de ugyanaz a design?
0
2002. október 25., péntek 0:40
Szeretném megkérdezni hogy elképzelhetö hogy a Halálsoron c. film újra kapható lesz? Amíg nem tudom biztosan nem akarom "használtan" megvenni.
0
2002. október 24., csütörtök 21:41
Kösz a tippet, ha Bp-n járok, beugrok.
0
2002. október 24., csütörtök 21:36
Music Shop, Westend, aluljáró szint, Niagara tér 44. Nem látok semmilyen okot arra, hogy a magyar megjelenésre kelljen várni.
0
2002. október 24., csütörtök 18:26
Kösz, de R2-es verziót itthon, hivatalos helyen még nem láttam - csencselni meg nem akarok. Azért vagyok kiváncsi a kiadók válaszára, mert kintről csak akkor rendelném meg, ha azt mondják, hogy idehaza semmi remény rá.
0
2002. október 24., csütörtök 18:20
Közben a Spielberg-féle "A nap birodalma" c. filmmel kapcsolatos kérdésemre a Warner már levélben válaszolt.

Csak azok kedvéért, akik rajtam kívül érdeklődnek még a film után: pontos megjelenést még nem tudnak. Egyébként a film hangjával voltak problémák, Spielberg nem volt elégedett, ezért csúszik a megjelenés.
0
2002. október 24., csütörtök 13:55
Helló mindenki!

Valahol olvastam, hogy a Múmia c. film első része állítólagosan megjelent hazánkban magyar szinkronnal is limitált példányban.
Szeretném megtudni, hogy ez igaz-e, s ha valóban így van melyik kiadó adta ki és hogy lehet felvenni velük a kapcsolatot?
Ugyanis, ha lehet szeretném ezt a változatot is megvenni!

Segítségeteket előre is köszönöm
0
2002. október 23., szerda 14:07
Medve: az angol importot egy csomó helyen árulják itt is, de te is megrendelheted kintről, hiszen tényleg nem kell rá szinkron vagy felirat. Még a németeknél is azt árulják.
0
2002. október 23., szerda 13:47
Hali Warner!

Még egy utolsó kérdés:

A nap birodalma

c. Spielberg film mikor jelenik meg?
0
2002. október 23., szerda 13:34
Hali!

Nem tudom melyik kiadó illetékes, ezért mindenhol megkérdezem, mert láttam, hogy másokat is érdekel a kérdés.

Baraka - Világok arca

Ki és mikor akarja itthon is kiadni végre? Még szinkronizálni sem kell, sőt, feliratozni sem... hiszen nincs mit.
0
2002. október 19., szombat 23:57
Íme egy példa: Sivatagi Show! :/
0
2002. október 19., szombat 22:19
Én csak "méltattam" ennek a filmnek a szinkronját. Egyébként egyáltalán jelent meg olyan DVD amin eredeti hang nem volt? Persze lehet hogy tévedek, de szerintem nem. Szóval én is azt mondom hogy legyen felirat+szinkron minden lemezen. Bár nekem nem kell a szinkron, de így mindenkinek megvan a "választás szabadsága."
0
2002. október 19., szombat 20:05
Értelmezd az "is" szót, nem azt írtam, hogy csak szinkron kell, szeretem (általában jobban) eredeti nyelvükön IS a filmet.
0
2002. október 19., szombat 19:27
Bár a DVD pont arról szól(na) hogy lehet válsztani a szinkront/feliratot , meg ez a téma tényleg lerágott csont, de szerintem az AP filmeket vétek szinkronnal nézni. Bár Józsa Imre tényleg mindent beleadott, de Mayers (föleg Dr. Evil-ként) verhetetlen.
0
2002. október 19., szombat 1:27
Hello Warner Hungary!

Az Austin Powers trilógiát valamikor a jövőben ki fogjátok adni DVD-n (...szinkron is kellene rá;)?
0
2002. október 15., kedd 18:48
Engem is érdekelne! Gyűlik a sor...
0
2002. október 15., kedd 18:47
Itt a 3-ik. Szinkront plz. :)
0
2002. október 15., kedd 18:21
beszállok másodiknak a Jóbarátok tuti megvásárlói közé. De ha lehet (anyám! nem ismerek magamra!) akkor szinkron is kellene hozzá. :))
0
2002. október 15., kedd 1:00
Elöször is fogadjátok gratulációmat azért amit a Gyürük urával "müveltetek". Tényleg nem mindennapi kiadás mindhárom. (Bár bevallom én "csak" a hipermega kiadást rendeltem megy a szobrokkal) Szóval legyen ez példa minden kiadó számára.

A kérdés: Nem tervezitek véletlenül a Maverick újrakiadását? Az eredeti elég régen jött ki, és valószínüleg pont emiatt elég "gyenkécske".

u.i.: Remélem a Jóbarátok kiadással nem vicceltek, mert egy TUTI vevö már biztos van a teljes sorozatra. Kerül amibe kerül. :)
0