Keresés

Warner Home Video

2009. augusztus 28., péntek 12:08
Ez a hozzászólás sajnálatos módon hűen tükrözi az ebben az országban élők hozzáállását, akik miatt az igényes filmbarátok, gyűjtők sz*pnak mostanában...

Úgyhogy a következő időkben asszem csak Warner-filmeket fogok venni, szép fokozatosan, köszönhetően nekik... :(((
0
2009. augusztus 28., péntek 12:07
Xpress! Amit írtál,igen van benne valami :),csak sajnos ők biztos nem tudnák értékelni az ilyet!Minek költsünk ha letölthető..Annak idején én is szereztem nem legálisan filmeket,de meguntam hogy ezzel a DVD lejátszóim kb 1.évet ha bírtak
Meghát tegyük hozzá Eredeti filmnek jobb az "illata"(Feeling)Persze nem a Bevásárló központos 990FT-osra gondolok,aminek a külső minősége hát gyenge!
0
2009. augusztus 28., péntek 12:04
Nézz be néhány 10 milla feletti kocsi ablakán, ha egy parkolóban jársz, és számold meg, hogy hány eredeti CD-t látsz az ülésen heverni és hány másolt lemezt. Aztán szorozd meg az eredeti CD-k számát hárommal, hogy jóindulatúak legyünk, és feltételezzük, hogy akad néhány akkurátus gyűjtő, aki otthon tartja az eredeti korongot és a kocsiban csak másoltat tart. Ha így eléred az 10%-ot száz kocsinál, vendégem vagy egy sörre.
0
2009. augusztus 28., péntek 12:03
A gond az, hogy a warnernak (FHE-nek) megérte a lemezenként 1000 Ft-os költségű selejtezés, minthogy adja ennyiért a filmet. Valóban az xpress-nél a haszon 200,- Ft, de pl. egy "Hülye nem vagyok" bolt azért ennél jóval többet tesz rá...
0
2009. augusztus 28., péntek 12:00
Nem lehet teljes mértékben kizárni, amit pl. Electrify mond, vagyis hogy számos vásárlónak, aki sokkal szívesebben áldozna a jelenleginél többet is, maga a pénztelenség okoz gondot a vásárlásban.
Emellett úgy gondolom, ha elárasztana mindenkit a tőke, az eladások akkor sem emelkednének drasztikusan a többszörösükre, hisz jelenleg is meglehetősen sokan élnek az országban, akik bőven megengedhetnék maguknak a heti több premierfilm megvásárlását, mégis a hetven forintos prinkó pörög a lejátszóban.

Plusz pénz csak félmegoldás lenne (bár véleményem szerint még annyi sem), szemléletváltásra lenne szükség, az a valódi megoldás.
0
2009. augusztus 28., péntek 11:59
Végre, ki lett mondva a varázssző:NINCS PÉNZÜK AZ EMBEREKNEK!
0
2009. augusztus 28., péntek 11:58
Erre csak azt szoktam mondani, hogy minden magyarnak (beleértve a ma született csecsemőket) van mobiltelefonja, a tízéves kölykök többet költenek SMS-re, mint amennyibe egy film kerül, fogy a cigi, a pia, tehát senkit nem vágna földhöz, ha havonta 1-2 filmet venne akciósan, vagy teljes áron, vagy akár kölcsönözne legálisan. De nálunk a törvény betűi szerint lopni ér a filmet/zenét, ráadásul nem is menő olyanért fizetni, amit ingyér is le lehet tölteni a netről.
0
2009. augusztus 28., péntek 11:52
Nem az baj hogy nálunk legolcsóbb a film...Hanem hogy mai fiataloknak/meg az új dolgozóknak elég kevés az a pénz amit ráforgathatnak a filmekre! Így meg kevés film fogy! Majd ha olyanok leszünk mint mondjuk Amerikai,vagy  nálunk jobb ország akkor Szívesen megveszem egyből azt a filmet ami 3990ft Premier film,plusz mellé ezt meg azt! Jelenleg várom hogy olcsóbb legyen és úgy veszem meg!
0
2009. augusztus 28., péntek 11:40
20 000 Ft.? :))))
0
2009. augusztus 28., péntek 11:26
Csak egy nullát tévedett :)
0
2009. augusztus 28., péntek 11:23
A kiskereskedők haszna 2000.- Ft? Biztos vagy ebben?

Árat csökkenteni? Amikor az egész régióban nálunk a legalacsonyabbak a premierfilmek árai (is)?
0
2009. augusztus 28., péntek 11:20
Sajnos a hónapok óta előre megjósolt jelenség bekövetkezett. A Warner úgy döntött, hogy mivel nem mennek a filmjei (nincs nagyobb nyeresége), ezért nem forgalmaztat tovább. A válság miatt ez előre látható volt, nem költenek az emberek DVD-re, másrészt megjelentek a 999,- Ft-os és oólcsobb sz@rok, és azt viszik inkább...
Meg a régen kifutott termékeket nem kellene erőltetni, mint pl. mátrix vagy frédi-béni...
Mondjuk a fejeseknek rá kellene jönniük, hogy ha árat csökkentenének (egy lemez előállítási ktg-e max ~300 Ft + a kiadói jogdíj ~500,- Ft és erre rájön a kiskereskedők haszna ~+2000 Ft) akkor talán menne az üzlet...
Így most semmi hasznuk sem lesz...
Már csak egy kérdés? Nem lehetett volna megvárni az éves értékelést? A téli szezon mindig jobban megy, mint a nyári uborkaszezon. Másrészt a nagyfilmek többségét nálunk nyáron mutatják  be és őszre ill. télre jönnek ki DVD-n...
Remélem valaki azért utánagondol a dolgoknak.
0
2009. augusztus 28., péntek 10:43
Komolyan mondom sokkolt a hír. Nem tudom most mi lesz. Egyszerűen irtózom a turkálós és újságmelléklet osztályú kiadásoktól. Most ez azt jelenti, hogy a jövőben egyre több ilyen lesz? Mert az nagyon lehangoló lenne. Így is sok film megjelenése előtt izgulni kell, hogy normális kiadásban jusson hozzá a magyar.
Mondja meg valaki, hogy azért van még remény arra, hogy az FHE mint forgalmazó megmaradjon? Vagy ez egyértelműen az ő sorsukat is megpecsételi?
0
2009. augusztus 28., péntek 9:59
Már csak az a kérdés, hogy mit lehet így reklámozni, és ki jár jól azzal, ha két hónappal a karácsonyi szezon előtt nincs forgalmazója (vagy nem tud senki róla) a legnagyobb filmes archívummal rendelkező, legjelentősebb hollywoodi stúdiónak :)
0
2009. augusztus 28., péntek 9:56
Nem mernék itt fogadásokat kötni,  de reklámfogás-szaga van az egésznek....
0
2009. augusztus 28., péntek 2:56
a berlini fal leomlott, nincs olyan, hogy EGY raktár :o) kapitalizmus van.
sajnálom, mert 2-4 díszdobozos gengsztergyűjtemény már tuti nem fog megjeleni, pedig reménykedtem. marad 20 dollárért az usa. Ők kényszerítettek, hogy megtegyem :o)
0
2009. augusztus 28., péntek 2:45
Én is pont ezt kérdeztem... És ha lejár, a lejárat előtt mér nem lehet elkezdeni megújítani a szerződést? Akár a régi céggel, akár egy újjal. Úgy, h a vásárlók észre se vegyenek semmit... Bár tudom, ez Hungria, itt mindenki leszar mindent (tapasztalat)

És amit nem értek, ezeket a forgalmazási jogokat mér országra adják, mér nem régióra, és csak 1 (azaz EGY) cégnek, aki 1 raktárból 4-5 országban forgalmazná a filmeket. Ezért nem tudnak a kiadások versenyezni a letöltésekkel, ott nincs jogi probléma és sosem lesz!!! Vegyék már észre, h ezzel csak még jobban elássák magukat.

Nah asszem nálam eljött az ideje, h szétnézzek az északi szomszédainknál... Annyira nem is érdekel a magyar a szinkron, a csehet jobban megértem, mint az angolt ;) (de azt is jól megértem) Bár ahogy elnézem, nagyon sok kiadványon (BD) rajta van magyar szinkron is. Azokkal a BD-kel most mi lesz? Magyarországon nem jelennek meg? Bukta a kiadó?
0
2009. augusztus 28., péntek 2:20
Valószínű - legalábbis egy ideig
0
2009. augusztus 28., péntek 2:17
ÁÁÁÁ !! Akkor a Gyűrűk ura BD-nek kampec?? ( New Line)
0
2009. augusztus 28., péntek 1:25
hát ez a hír fogad 15 óra munka után? hihetetlen. a végén ki fog kiadni? és miket? a wb-nek páratlan filmjei vannak, én legalábbis az ő gyűjteményüket taksálom a legtöbbre (a jazzénekest és a nagy vörös egyest a biztonság kedvéért be is rendeltem), de hogy már az a kis esély is inog, ami eddig volt...
remélem nem azok a hibásak, akik a bomba árra vártak.
és akkor mostan ki veheti át őket? valami fapados kiadványokban lavírozó cég? nem tenne jót a morálnak. spázoljunk amit lehet, azt mondom.
0
2009. augusztus 27., csütörtök 23:59
Szerintem menj át a dühöngőbe egy kicsit olvasgatni... ;-)
0
2009. augusztus 27., csütörtök 23:50
Én ezt nem értem. Mi az hogy a Warner-filmek forgalmazási joga szept. 1-től lejár(t)..? Akkor hogyhogy bejelentették a szeptemberi megjelenéseket? Elnézték a naptárt? Elfelejtették, hogy lejárnak a jogaik..? Wtf?
0
2009. július 20., hétfő 15:16
Huncutkodott.:)
0
2009. július 20., hétfő 15:14
csak :D
0
2009. július 20., hétfő 15:09
téged meg miért töröltek?
0