Keresés

Warner Home Video

2011. január 17., hétfő 18:49
goonies és a két national lampoon vakáció film jön itthon?
0
2011. január 17., hétfő 18:48
Eastwood klasszikusok (tűzróka, kötéltánc, fakó lovas, kémek a sasfészekben, piszkos harry) jönnek itthon bd-n 2011?
0
2010. október 28., csütörtök 18:08
Tisztelt Pro Video!

Várható nálatok még hogy esetleg folytasátok Tini Titánok, Igazság ligája, Batman régi és új sorozatainka a kiadásat is DVD én.

Köszi Laci.
0
2010. október 12., kedd 19:33
Tiffany,egész pontosan...:)
0
2010. október 12., kedd 19:32
A Tiffaní Paramount,így a Seect adhatja ki,ha az InterComnak 10 év alatt nem sikerült.
0
2010. október 12., kedd 12:57
Tisztelt Pro Video!

Engem is érdekelne, hogy várhatóak e olyan klasszikus új ill. újra megjelenések, mint pl. A máltai sólyom, Egyszer lenn, egyszer fenn, Szahara, A Sierra Madre kincse, Mocskos arcú angyalok, Hosszú álom, Álom luxuskivitelben, Hét menyasszony, hét fivérnek... és még sorolhatnám.

A magyar weboldaluk sajnos még mindig készülőben, ezért megnéztem a román oldalt is, ahol a felsorolt filmek közül már jó pár megjelent. Remélem mi is számíthatunk hasonló megjelenésekre.

Köszönettel: K.G.
0
2010. október 8., péntek 20:28
T. Pro Video!
Szeretném tisztázni, hogy akkor esetleg Boogie Nights, Hetedik, vagy Blade Runner várható itthon bd-n?
Köszönöm.
Üdv!
0
2010. október 1., péntek 23:38
Ja, most nézem a dátumot. :)
0
2010. október 1., péntek 23:37
Az ördögűző DVD/BD
0
2010. október 1., péntek 23:36
Ez szép.. :-)

Remélem ezt az is olvassa, aki egyszer belénkveszett emiatt..  :-D
0
2010. október 1., péntek 23:29
Úgy néz ki, van egy kis utóélete az e-mail-emnek, mert Koloszár Péter nem felejtett el értesíteni az alábbiakról:

"Remélem, hogy a következő hírrel némi örömet okozok: a Warner bejelentette, hogy a fogyasztói visszajelzések miatt az eddigi helyett újfajta környezetbarát tokra tér át: a kivágások eltűnnek, és a tok azáltal lesz környezetbarát, hogy kevesebb műanyagot használnak hozzá, ugyanakkor minden egyéb tekintetben gyakorlatilag megkülönböztethetetlen lesz a „hagyományos” toktól. Ha minden igaz, a novemberi megjelenéseinket már ilyen csomagolásban veheti kézhez."

Gondoltam, veletek is megosztom, ha már egyszer úgyis közösen rühelljük az eddigi környezetbarát tokokat. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 6., hétfő 23:53
hogy még bővítsük, jöhetne még Az ördögűző és a Hetedik is.
0
2010. szeptember 6., hétfő 23:26
+ thx 1138 és forbidden planet blu ray... :)
0
2010. szeptember 6., hétfő 23:09
T. Pro Video!
Nálunk várható a Máltai sólyom, a Sierra Madre kincse és a Lázadás a Bountyn című filmek blu ray kiadása?
Köszönöm a válaszukat.
Üdv!
0
2010. augusztus 31., kedd 21:23
üdvözlet!

az volna a tisztelet teljes kérdésem, hogy 2007-ben megjelent Studio 60 on the sunset strip sorozatot tervezik -e valamilyen módon hozzáférhetővé tenni az elkövetkező időkben?
A jelenleg piacon kapható anyagok árai nem nem igazán korrektek.

köszönettel

pow
0
2010. augusztus 14., szombat 15:04
Sajnos az általad leírt jelenség létezik, de az ígéret megvan, hogy igyekezni fognak és figyelni fognak erre.

Nem állítottam volna senkit sem példának, hirtelen sajnos nem tudnék egy kiadót se dobogóra állítani. Elég soknak vannak jó "húzásai" amit aztán sikerül is lenullázni egy-egy "jó" kiadással.
0
2010. augusztus 14., szombat 14:46
Nem tudom, neked mik voltak a tapasztalataid, de az utólagos matricákat leszámítva (ami ugye a PRO Videonál is előfordul), én javarészt elégedett voltam az FHE ténykedésével. Talán két alkalommal jártam az irodájukban is, és nagyon készségesen megoldották a problémámat. Ezzel szemben a PRO Video jelenleg tele van hullámos borítós kiadványokkal mind a DVD-k, mind a BD-k terén. Ha láttál a boltok polcain új Baman és Mátrix BD-ket, talán tudod, miről írok, ha nem, akkor legközelebb nézd meg őket hátulról is! Én tehát csak a saját tapasztalataim alapján nyilatkoztam. Mindettől függetlenül szép és korrekt választ kaptam a kiadótól, de egyelőre még nem látom bizonyítottnak, hogy jobbak lennének az FHE-nél.

Egyébként te kit állítottál volna példának? Az InterComot?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. augusztus 14., szombat 12:34
Korrekt levél és korrekt válasz. Kár, hogy a speckók terén nagyon minimális beleszólásuk van, és ezért minden alkalommal - megjegyzem jogosan, mert miért kapjunk mi selejtebb kiadást drágábban mint a többiek kint olcsóbban - megy is a morgolódás.

Ezen még mindig röhögök, de ez legyen az én problémám, szerintem inkább ne kövessék őket: "Kérem, kövessék az FHE példáját, ők ugyanis mindig igyekeztek minőségi termékeket eljuttatni a boltok polcaira."

0
2010. augusztus 14., szombat 6:46
tényleg korrekt a válasz de ezen a részen jót röhögtem:

"Tisztában vagyunk vele, hogy a környezetbarát tokokat sokan nem szeretik, és én magam sem tartom a legszerencsésebbnek ezt a fajta csomagolást, ám a Warner gyakorlatilag elvárja, hogy minden forgalmazó ezeket a tokokat használja. Ugyanígy – környezetvédelmi okokból – a sorozatok vékony tokokban (slimekben) való kiadását sem támogatja már a stúdió: az új sorozatokat szabványos méretű, ám több lemez befogadására képes tokokban kell kiadni. Van, akinek tetszik ez a megoldás, van, akinek kevésbé."

úgy látszik a warner lett az új greenpeace! :)
0
2010. augusztus 13., péntek 9:56
az,h a második rétegen eltünik a magyar felirat.
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:54
Csak nem kiadják végre vágatlanul? Vagy mi a kiadvány problémája?
0
2010. augusztus 12., csütörtök 19:14
Igen,így kell egy vásárlói problémához hozzáállni.

És nem"figyelj öreg,örülj,hogy megjelent",vagy "mikor ígértük mi,hogy rendesen fogunk csomagolni" módon...
0
2010. augusztus 12., csütörtök 16:25
Tisztelt Fórumtársak,
Egy barátom nemrég megvette a Tűzparancs DVD-t, ami a mai napig nem lett javítva.
A ProVideo képviseletében Koloszár Péter válaszában a kiadvány hibájának kijívítására tett ígéretet tett.
Kiváncsian várjuk a fejleményeket, szerintem ;)
0
2010. augusztus 11., szerda 19:37
Koloszár Péter egy nagyon korrekt és segítőkész embernek ismertem én is meg.
Csak jókat tudok mondani róla!
0
2010. augusztus 11., szerda 19:34
Teljesen korrekt.
0