Keresés

Warner Home Video

2009. április 22., szerda 11:10
ők kiadók (voltak), miattuk (is) szívnak a most még talpon lévő kiadók.
0
2009. április 22., szerda 11:10
Most már nagyon kedvező áron hirdetik a hályogleszedő beavatkozásokat, nevezz be egyre! :)
most posts by TM
0
2009. április 22., szerda 11:08
Jut eszembe, a vaskonténerbélelő világszabadalom zászlóscége, bizonyos IPH nevű cég ugyan hová tűnt? Vagy a sztárplakátos FF Film, esetleg a kartonborítékos 99 Ft-os, háztartások nívós filmszolgáltatója vállalkozás mivé lett? Nem jött be a buli? Pedig az olcsó moslékot ők keverték a disznóvá silányított egyszeri egyszerű vevőknek. Ezek a mocskos többiek pedig még mindig itt vannak, s naiv módon még kínlódnak a filmek kiadásával - egy darabig.
Ezek a végkiárusítások azonban már az utolsó ítélet előszelei.
most posts by TM
0
2009. április 22., szerda 11:04
nem feltétlen.
0
2009. április 22., szerda 10:59
Akkor még véletlenül sem a "mindenen nyerészkedni kell" génekkel születő, s azt még az anyatejjel is magábaszívó magyar emberekről van szó.
most posts by TM
0
2009. április 22., szerda 10:56
A gazdasági helyzet miatt ahol tudják csökkentik a raktárkészletet, hogy a kieső forgalmat valamelyest pótolni tudják. Ez a folyamat a mi gombaerős dvd piacunkat is érinti. Ezzel párhuzamosan borítékolható, hogy bizonyos új címek darabszáma is kisebb lesz, egy-egy termék rövidebb ideig lesz jelen a kínálatban.

Ehhez kapcsolódó Robinak szóló, OFF, hogy a kifutófélbe hajló filmek adatlapjára jó lenne egy visszaszámláló, vagy lehetne egy rendszeresen frissített külön rovat azokról a kiadványokról, melyekből már csak néhány példány kóricál a raktárban. Gyűjtők számára értékes információk lennének ezek.
most posts by TM
0
2009. április 22., szerda 10:49
nem mindenért, csak ezért.
0
2009. április 22., szerda 10:42
hát igen, nálad még mindig csak a kiadók hibásak mindenért
most posts by TM
0
2009. április 22., szerda 10:18
hát igen, az elcseszett marketing, és a vevők bizalmának az elvesztése - elsősorban NEM az fhe-ról beszélek!!!
0
2009. április 22., szerda 9:12
Ha meg valaki csak ír, de nem mond semmit, akkor az - ilyen az élet. :)
0
2009. április 22., szerda 1:37
Ha túl drága a lemez, az a baj
ha túl olcsó, akkor meg az a baj
0
2009. április 22., szerda 0:48
Miután elküldtem a hozzászólásomat, akkor jelentek meg a különböző reklámcsíkok, köztük a végkiárusítás is erről a kiadványról. Nem vagyok még hozzászokva, hogy FHE-kiadványok is kifutnak a piacról. :(

Én az 1990.- Ft-os akcióban vettem meg ugyan, de elég szörnyű végignézni, ahogy gyakorlatilag semmilyen kiadvány nem tudja tartani az árát, mert mindenki a leárazásra vár, a kiadó pedig inkább kiszórja és nem foglalkozik a filmmel tovább. Úgy látom, nemsokára nem az lesz a kérdés, "mikor lesz már 990.-?", hanem hogy "két hónap múlva találok-e még belőle a boltban?"...
0
2009. április 22., szerda 0:23
Az a helyzet, hogy ez nem akció, hanem végkiárusítás. Nem kellett a TAXISOFŐR 2-lemezes extra változata szinkronnal 2.990 Ft-ért, vagyis kevesebb, mint fele annyiért, mint amennyibe 2000-ben a fapados, feliratos változat került (amiből még így is több fogyott), nem kellett 1.990-es akcióban sem, úgyhogy a maradék néhány száz darabtól így szabadul meg a kiadó. Más akcióktól eltérően ebben az esetben nem várható, hogy erre a piacra még egyszer rendeljen ebből a teljes kiadványból a kiadó, mert a vevők ítéletet mondtak a minőségi filmek minőségi kiadásaira.
0
2009. április 22., szerda 0:19
Az oké (nem az - a szerk.), hogy az FHE is egyre erőteljesebben képviselteti magát a 990.-es turkálókban, de hogy olyan teljesértékű kiadványokkal teszi most ezt, mint pl. a Taxisofőr duplalemezes szinkronizált változata, az egy kicsit durva.

Biztos, hogy egy ilyen nívós kiadvány ebbe az árkategóriába való?

(Félreértés ne essék, én is egyetértettem azzal, aki azt állította, hogy pont ők az egyik legmegbízhatóbb kiadó az árpolitikát tekintve - nos, a jelenlegi akciós listát elnézve ezt igen nehéz továbbra is így gondolnom.)
0
2009. április 16., csütörtök 19:27
de. ezt en is eszrevettem. az uj paramount, warner, fox filmekre egyaltalan nem kapunk magyar feliratot sem.
0
2009. április 16., csütörtök 17:48
Az itthon gyártott filmekre minden további nélkül lehet szinkront rakni,a külföldön készülteknél ki vagyunk szolgáltatva.
Egyébként most már feliratot sem kapunk a Paramount,Fox,Warner stb. katalógus-filmekre.
Az oka könnyen kitalálható...
A felirat is jobb a semminél nem?
0
2009. április 15., szerda 20:03
En nagyon szivesen nezek filmeket feliratosan. Nekem csak az a bajom, hogy nem adjak meg a lehetoseget, hogy a filmet magyarul nezzem. A kiadok azok, akik tehetnenek erte, hogy a pazar Pannonias es MTV s, HBO s magyar szinkronok ne rohadjanak el az archivumban, illetve a kukaban. Egyebkent angol a billentyuzetem es magyarhoz vagyok szokva. A munkahelyemen viszont csak angol van. Sajna. Az ebbol eredo helyesirasi hibakat nincs kedvem kijavitani. Nagyon szar angol billentyuzeten a magyar karakterek utan kutatni. :-)
0
2009. április 15., szerda 19:46
A formával vannak bajok, de a lényegre azonban oda figyelhetünk: abszolút elvárható hogy magyarországon kiadott filmeken legyen meg a magyar szinkron lehetősége. Nem vagyok szinkronpárti, DE tudom, hogy rengeteg ember képes nem megnézni egy filmet ha olvasni kell. Ezzel lehet egyetérteni, vagy nem, de ez sajnos tény. Épp ezért örömmel látom, hogy a megjelenő blu-rayek mindegyike tartalmaz magyar szinkront, és mostmár a dvdk nagyrésze is.
0
2009. április 15., szerda 19:46
Nahát, miket nem mondasz? Akkor lehet, hogy a cölis mondás a "rá se ránts"? :)
most posts by TM
0
2009. április 15., szerda 19:19
tetszik a gondolkodásod, viszont ezzel nem leszel népszerű :)
0
2009. április 15., szerda 19:10
En meg leszarom a piacot. Azt pedig ne mondja nekem senki, hogy a feliratos filmek tomeges vasarlasaval kellett volna bebizonyitanunk, hogy a szinkronosakat erdemes kiadni. Ekkora faszsagot meg az eletben nem hallottam. Nem 7000 ft ert kellett volna adni egy dvd-t es rogton mas lett volna a helyzet. 4500 ert nem szivesen, de megveszem. Ennyi penzert viszont kovetelem, hogy legyen rajta a magyar szinkron. Semmibe nem kerul ratenni. Akkora jogdij nincsen, ami ezt megakadalyozna. Itt semmi masrol nincs szo, csak arrol, hogy rengeteg k csog kiado ul a seggen es kezet dorzsolve varja, hogy a rengeteg hulye magyar eszeveszetten menjen tobb tizezer forintot az asztalra tenni. KAPITALIZMUS. UNDORITO. Doljon a penz, az ugyfel meg le van szarva. EZEK A KIADOK. Megvan a velemenyem arrol, aki abbol akar megelni, hogy 75000 szer eladja a halott Jack Lemmon filmjeit eszmeletlen aron. Ez csak egy pelda. Adja el 2500 ert, de ne csodalkozzon, ha 4-5-6 ezer forintert nem veszik a cuccot, raadasul, ha meg a sajat anyanyelvem jol ismert hangjait sem tartalmazza. DUPLA TRIPLA EXTRAPROFIT KELL. Engem kimeljenek. Nincs igazatok. akarmit mondtok. en nem fekszek le ennek a rablo tarsasagnak. Ha 4500 at kernek a kiadok egy dvd ert, abba belefer a szinkron jogdija. Ez teny . Teccik vagy sem. :-) Ez van.
0
2009. április 15., szerda 18:27
Pont fordítva!
Akkor jönne minden,ha a feliratos filmek jól fogytak volna.
Senki sem szinkronellenes,csak tudomásul veszi,hogy egy ekkora piac csak a filmek egy részére kaphat szinkront.
Ill..az emberek többsége nem vette tudomásul,és ez láthatjuk hova vezetett.
0
2009. április 15., szerda 18:25
a tények elferdíthetők, ahogy ezt régen a danubius kapucccccsinóban is mondták :D
0
2009. április 15., szerda 18:01
Neeem, csak tények vs.tények.:)
0
2009. április 15., szerda 17:56
újabb pasik vs csajok meccs? :)
0