Keresés

Warner Home Video

2009. január 6., kedd 17:59
A Flintstonest szeretem, de annyira nem, hogy a polcra tegyem. Meg ugye nem mindegyik részhez készült el a klasszikus szinkron, Rímhányó Romhányi meg utánozhatatlan, és felesleges minden próbálkozás. Lyukas gyűjtemény meg nem kell.
0
2009. január 6., kedd 17:56
A Flinstones 6-ot  a remek rímekkel sajnos nem lehet megrendelni Hollandiából vagy Ausztráliából, angolul meg a kutyának se.
Szerintem bőven vannak ott tervek, csak még nem véglegesek, az előrejelzésekkel meg eddig sem volt szerencséje a cégnek, ezért nem akarnak méjbizni.
most posts by TM
0
2009. január 6., kedd 17:48
Engem igazából nem érdekel az FHE, csak röhej, hogy ennyire nincs semmi tervük. Ami kellene tőlük azt beszerzem külföldről. Ennyi, meg egy bambi :)

Csak azt nem fogom fel a buta fejemmel, hogy ami megjelent külföldön magyar vonatkozással, azt miért olyan nehéz behozni.

0
2009. január 6., kedd 17:40
Na, azért nem kell ezt spilázni. A BuFi annyira nagyon szerette volna folytatni a Helyszínelőket, hogy közben még azt sem tudta, hogy kinél vannak a jogok. Az FHE legalább tudja, az más tészta, hogy még nincs hozzá ütemterve, feltéve, ha ez nem csak elbocsájtó szép üzenet volt a részükről.
Amúgy meg tökmindegy, ha dátumot adnak, az a baj, ha nem mondanak biztosat az a baj.
Irigylem azokat a gyűjtőket, akik a "mi fog megjelenni" problematikájával foglalkoznak a nagy kényelmükben, miközben nekem még van több száz film a palettán, amit egyszerúen képtelen vagyok besúvasztani a polcomra, részben idő, részben anyagiak miatt. Most például annak örülnék a legjobban, ha egy évig semmi nem jelenne meg.
most posts by TM
0
2009. január 6., kedd 17:34
Röhej. Egy kiadó, ami nem tudja, hogy mit fog kiadni. Gyerekek, így kell ezt csinálni!
0
2009. január 6., kedd 17:27
Ha összehozod a dolgot, áll az ajánlatom! :)
most posts by TM
0
2009. január 6., kedd 14:49
szánalma banda (FHE) !!!!!!

:)
0
2009. január 6., kedd 13:28
Nem értetted a poént .... attól tartok.
0
2009. január 6., kedd 13:25
szerintem inkább árusíts homokot a szaharában, abban nagyobb jövőt látok. :)
0
2009. január 6., kedd 13:08
Gondolkodom, talán alapítanom kellene egy kiadót.
0
2009. január 6., kedd 12:58
kb. ennyit vártam tőlük... :(
0
2009. január 6., kedd 12:57
Annak a kiadónak benyalnék.
most posts by TM
0
2009. január 6., kedd 12:46
Nos, felkerestem a Warnert és az Odaát 2. évadával kapcsolatban ezt a választ kaptam:
"Sajnos nem tudunk pontos választ adni, mindenképpen ki szeretnénk adni a második évadot is, de hogy mikor sikerül ezt megvalósítani, azt nem tudjuk."
0
2008. december 23., kedd 20:56
Valamelyik kiadó kiadja valaha nálunk a Hanna-Barbera gyűjtemény darabjait egszer? Flintstones 6, Top Cat, Yogi Bear, Wacky Races, Scooby-Doo........
0
2008. november 30., vasárnap 18:21
:D :D
0
2008. november 30., vasárnap 17:14
Buzsi Szidóniát keresd és a 391-15-70.

Ne hagyd magad lerázni!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2008. november 30., vasárnap 16:53
Ehhez az kellene,hogy beszéljél velük,de a recepciósnál tovább sohasem jutsz.Még személyesen sem.
A telefonszám minden filmjük hátoldalán ott van.
0
2008. november 30., vasárnap 16:47
Valaki tudna nekem mondani egy Warner-es telo számot vagy egy email címet (magyart de lehet angolt is) ahol esetleg én magam tudnák szóra bírni egy két embert,hogy az általam keresett sorozatot mikorra adják már ki?
0
2008. október 29., szerda 16:34
Haj! Van az itt is, csak rendeld meg! Azért mert nem 1-5 napos a státusza, még nem azt jelenti, hogy sosetöbbet nem lesz. :)
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 9:48
Tudna nekem valaki segíteni?
Mi a helyzet a Warneres kiadványokkal? Én pl. a Superman visszatér-t keresem, de nem találom sehol sem. Kapható lesz az még valamikor?
0
2008. október 28., kedd 19:33
Ezt kérdeztem én is!!!! Őszre ígérték de abból lassan tél lesz!!! Az 1. évad szeptemberben már megjelent!!!!
0
2008. október 28., kedd 0:17
A kérdés jogos...
0
2008. október 28., kedd 0:13
Sziasztok!

Lehet tudni, hogy mikor lesz kiadva az Odaát 2. évadja?
0
2008. október 27., hétfő 22:51
Hát, én leginkább az eredeti hangra lennék kíváncsi, dehát eddig nem vettem meg Nico-t, mert a nálunk kapható DVD igencsak vágott volt... USÁ-n kívül csak 2006-ban jelent meg a full verzió a németeknél.

Az Intervideós szinkronja meg ahogy szól... inkább hagyjuk. Szakácsi szokás szerint hibátlan, de a keverése valami iszonyatos. Nekem egy másik szinkronnal van meg, amit az MTV gyártatott hozzá, az legalább jól szól.
0
2008. október 27., hétfő 21:44
Én láttam a Nicot az Rtl Klubon, nagyon jó volt. Ugye Szakácsi Sándor hangján fog Seagal mester megszólalni.
0