Keresés

Warner Home Video

2008. március 9., vasárnap 21:01
Édes álom.:)
0
2008. március 9., vasárnap 19:38
Én az eredetit is szívesen megnézném. Esetleg egy dobozban a kettőt? Álom, álom .... :)
0
2008. március 9., vasárnap 16:16
A MESTERDETEKTÍV megjelenése mikorra várható?
0
2008. március 8., szombat 11:30
Érdeklődnék, hogy a Mesék a kriptából című sorozatot nem tervezik kiadni?
0
2008. március 6., csütörtök 19:02
Milyen jól informált vagy!  :)
0
2008. március 6., csütörtök 18:16
Bár a BuFitól már átkerültek a New Line jogok az FHE-hez...
0
2008. március 6., csütörtök 18:06
Ez a közeljövőben kiderül...
0
2008. március 6., csütörtök 18:03
a Warner bekebelezte a New Line Cinema-t
            http://www.mozinet.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=13&hid=5161
most már az FHE reméljük kiadja a régi NLC filmeket
0
2008. március 3., hétfő 21:34
Mikor és milyen sorrendben jönnek a régi JÓ Seagal Pista szinkronos újrák??
0
2008. február 4., hétfő 19:15

Hiánypótló Uuniversal film:Babe:)
Némi információ azért jól jönne,hogy ne álljon már át mindenki a másolásra és a letõltésre.Hogy egyáltalán megtudják,érdemes várni.
Egyébként a piacunknak nem ártana egy 200 filmes MGM csomag sem.Mik lehetnének benne!
0
2008. február 4., hétfő 17:50
Ez is igaz. Ugyanakkor mégis van valami a serpenyő másik felében is. Valamelyik nap végigpörgettem az IC fórumot, csak úgy ötletszerűen. Ha jól láttam, tavaly május óta ott sem válaszol semki a kérdésekre, a válaszok közül meg nem egy bizonyult kacsának, hogy mást ne mondjak, a tavaly őszre ígért Prison Break már igencsak csúszik, ahogy azt sem vettem észre, hogy 2007 második felében hiánypótló Universal-filmekkel árasztották volna el a piacot. "Szívügyükként" kezelik A dolog és ha jól emlékszem az American Werewolf filmeket, amiből annyi igaz, hogy valóban jól vigyáznak rá, nehogy véletlenül megjelenjenek. :) A LK filmek folytatását is ígérték már egy évvel ezelőtt is, abból se lett semmi. Szóval az ilyen kérdésekre adott feleletek mindig kétélűek, mert az oké, hogy mondanak valamit, de a rajongók hajlamosak mindent egyből készpénznek venni, holott sokszor egy kiadvány 2-3 héttel a megjelenés előtt áll igazából össze. Ha meg mégis valami közbejön, akkor meg számonkérik, mert hogy "megígérték".
A magam részéről nem is érdekelnek az ilyen prognózisok, bőven kielégít a már megjelent filmek sora, inkább azon szoktam izgulni, hogy ne tűnjön el a boltokból, vagy ne butítsanak le olyan filmeket, melyeket majd szeretnék megvenni magamnak. Onnantól kezdve izgat egy film, ha már valóban kiadták.
A megjelent filmek minőségi problémája már más tészta, arra tényleg jó lenne valami életképes kontakt, ám azt veszem észre, hogy a nyilvános "bizonyítvány magyarázásában" egyaránt gyenge minden kiadó, élen a Caesar Filmmel, akik már egy második esélyt is arcátlanul eljátszottak.
most posts by TM
0
2008. február 4., hétfő 17:34
Én is a kétlemezeseket várom, nincs szükségem hat lemeznyi extrára, amit sose nézek meg.
0
2008. február 4., hétfő 17:26
Mindez nagyon szép és jó,főképpen hasznos is.De a hírek nem helyettesítik a válaszokat a kérdésekre és problémákra.
0
2008. február 4., hétfő 11:03
Szerintem jobban jársz, ha berendeled, nekem is ezek vannak meg (bár még megjelenéskor vettem őket, 10 rugger / darabért)...
0
2008. február 4., hétfő 10:09
Hát ha a GYU akció végéig nem jelenik meg, akkor berendelem a 4lemezeseket!
0
2008. február 4., hétfő 9:55
Szerintem soha. Előbb lesz 5-lemezes Blade Runnerünk...
0
2008. február 4., hétfő 9:45
Látom megint akciózzák a 4lemezes GYU-kat, én viszont azt szeretném tudni, hogy mikor jön már a beígért 2lemezes limitált digipack kiadás?
0
2008. február 4., hétfő 9:22
Ahogy látszik, se spanyol, se német, se brit, se francia földön nem jelent meg ez a produkció, pedig ők bizonyára gazdagabbak, mint a lehetséges magyar kiadó. Mindez azt jelenti, hogy a dolog komplikáltabb annál, hogy feltárcsázzuk L.A-t azzal, hogy gyere Joey, hamm kiadlak.
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 21:14

Se komolyan, se komolytananul nem írtam olyat, hogy nálunk nagyobb kereslet lenne a Joey 2-re, mint a világ többi részén. Én azt írtam, hogy ha az US & A-ben nem adják ki, attól még más országokban kiadhatnák. Remélem érzékeled a különbséget :)
0
2008. február 3., vasárnap 18:16
A Harmadik műszak egy kis fecske, nem kéne ezt precedens értékűnek tekinteni.
Azt meg gondolom te sem komolyan írtad, hogy nálunk nagyobb kereslet lenne egy Joey 2-re, mint a világ egész többi részén, ahol ugyancsak nem jelent meg, rajongói klubok, meg mittomén még mi ellenére sem? :)
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 18:13
Éppen CSI-t néztem, így úgy fogalmaznék, hogy csupán helyszínelőképp ugrottam be ide, talán sikerül megfejteni a felvetett problémát.
Szimplán a hozzászólások dátumaiból kiindulva visszakereshető, hogy mikor is indultak ezek a kiadói rovatok. Az elején minden kiadó topikjában nagy interaktivitás folyt, ami időközben alábbhagyott. A Warner filmek esetében ezt azzal lehet magyarázni, hogy a Warner Home Video Magyarország létrehozott egy teljesen csak filmes hírekkel foglalkozó weboldalt, a DVD Extrát, melyet azóta is ellát hírekkel. Így ennek a topiknak a sorsával talán már nem törődtek úgy, mint azelőtt, viszont mivel a két weblap között elég sűrű az átjárás, ezért ez egyáltalán nem számított problémának, aki szerette volna, az a korábbinál jobban értesülhetett megjelenésekről, ráadásul nemcsak Warner filmek esetében, hanem bármelyik más kiadó lemezeivel kapcsolatosan is. S ez azóta sem változott.
A fórumozási színvonal sajnos igen, de az egy másik téma.
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 18:06

Az, hogy Amerikában nincs kiadva a Joey S2, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor máshol sem kell kiadni, ahol lenne rá kereselet (náluk le sem adták tv-ben az utolsó pár részt, de más országokban, ahol a nézők "vevők" voltak rá, végig lement a sorozat). A Harmadik műszak is nálunk hamarabb jelent meg DVD-n, mint odakint, miért ne lehetne ez így a Joey 2. évad esetében is? Még azt is megbocsátanám nekik, ha nem lenne digipack, de ha az lenne, akkor sem tudnék haragudni a kiadóra :)
0
2008. február 3., vasárnap 17:27
Valamire azért használni kellene ezt a fórumot!Legfeljebb odaírnák,hogy esetleg,talán,van rá remény stb.
0
2008. február 3., vasárnap 17:22
Erre nincs kapacitásuk!
0
2008. február 3., vasárnap 17:22
A fórumra írt tájékoztató sem lenne több máshol megjelent tájékoztatóknál, Arra az egyre jó lenne, hogy ha nem jönnek be az itt is közölt tervek, akkor egyesek felháborodása után több lenne a felkiáltójel.
0