Keresés

Warner Home Video

2007. szeptember 6., csütörtök 18:43
Persze...kiküldte másnak...HAHAHA
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:31
tegnapi dolog miatt leszedte a polcról az összeset és visszaküldte sz FHE-nek.

szerinted azokkal a lemezekkel mi lett? megkapta a T üzlet? :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:31
Nem vitakoztam vele, csak próbáltam ráébreszteni őt, hogy az ő dühe nem az a düh, amiről itt szó volt, azt tessék máshol kiengedni! :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:29
Az a tok amibe mostanság teszik a dupla filmeket(pl.Ivo Jima, Harry Potter) szépen ledobálja a korongokat a szállítás során...nagyon alázza  a dvd-ket ez a kiadó...
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:24
Amikor tavaly karácsonykor a 4. vagy az 5. Elit alakulat dobozt nyitattam ki a mindegy hogy hol és még rám néztek furcsán nem volt egy jó élmény. Ha hiszitek ha nem a végén 4, vagy 5 dobozból tudtam összerakni egy tisztességes példányt.
A pozitív csalódás pedig az volt, amikor kettőt bontattam a Carnivale 2.évadból. Mindkettőben az 1. lemez olyan volt, mintha smirglizték volna és otthagytam. Következő nap megyek ( már türelmesebben, felkészülve, hogy fél órát tölthetek megint egy jó példány összerakásával ) és a srác azt mondta, hogy a tegnapi dolog miatt leszedte a polcról az összeset és visszaküldte sz FHE-nek. Ilyenre is van példa.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:15
azért a karcosság dühítő, de ritka. nekem eddig egy ilyen volt, azt is cserélték.

a karcosságot itt most nem 3 miniatűr karcra értsétek, hanem a lemez úgy nézett ki, mintha súrolóval mentek volna végig a lemezen. ja, és bufi volt, szóval hiba mindenhol megesik. a cserepéldány természetesen már makulátlan volt, mint ahogy a többi lmezeük is, szóval a kivétel meg a szabály erősítése.

multikban meg rendszeresen pántolják a kiadványokat, szóval érthető, hogy drágább kiadást az ember így nem szeretne megvenni.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:15
nem vitatkozunk tovább. spongyát rá :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:10
Most ti komolyan vitatkoztok Spongyával, amiért nem tetszik neki, ha karcos filmet vesz??Hát, az nekem sem tetszik pedig.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:10
a vadiúj megjelenések az Xpress megjelenési dátumához képest már napokkal korábban elérhetők a neten. hogyan?
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:06
Ahogy írod:Legyen ingyen,nem láttam még(az,hogy gagyi,nem baj,)és persze a szinkron.Ezt veszik nálunk.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:02
Az Xpress korrekt és tényleg mindent kicserél, nem is velük van a baj.

A lényeg, hogy ha én karcolom össze, vagy kölcsön adom és karcosan kapom vissza ( ezért nem adok kölcsön :) azért csak magamat okolhatom, de ha úgy veszem az a kiadó felelőssége. Ennyi.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:01
Ezért kell leellenőrizni a vásárláskor. Ha annyira szőrözős vagy, nem érhet ilyen baj. Ennyi! Következő kérdés?
most posts by TM
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:54
Én azért megértem.

Az xpress sem véletlenül veszi vissza a terméket, ha kiderül, hogy karcos (vagy "hallatszik", hogy az).

Az viszont fura, hogy volt már kölcsön DVD-m (szigorúan múlt időben...), és nem lepődtem meg, amikor az egyik ismerőstől visszakaptam plusz 5 karccal, ugyanakkor azon sem, amikor egy másik embertől pontosan ugyanabban az állapotban, ahogy adtam.
(Ezt nem tudom jobban megmagyarázni.)

Ezt igazolhatja azt is, hogy ha valaki akar, akkor vigyáz rá, és ez látszik is, és van, aki leszarja, ám sajnos az is látszik.
(Na jó, nem leszarja, csak véletlenül megkarcolja:)

Van olyan karcos, használtan vett DVD-m (kettő is), melyet ha vásárlás előtt valaki megnézne, 10 emberből 9 otthagyna (ha el akarnám adni, de nem adom). Mindkettőt megnéztem már, és az égvilágon semmilyen lejátszási probléma nem jelentkezett.
Én is sikoltoztam, amikor azt éreztem, hogy klattyog a lemez a tokban, de ma már nem ez az elsődleges probléma.
Sőt, megnyomódott kartontokom is van, melyet úgy vettem, hogy láttam, mi a hibája. Ettől nem gondolom magam igénytelennek, ugyanakkor tökéletesen megértem, ha valakinek csakis makulátlan kell, és helyette 10 Ft-ért sem kell hibás).

Az én heppem az eredeti hang nélküli DVD. Olyanom nincs, és nem is lesz.
(A magyar felirat hiányával voltam még eképp, de olyan jó filmek jelentek már így meg, hogy beadtam a derekam.)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:53
En nem szeretnek egy kiadot se ajnarozni meg foldbetaposni, de egy dolog biztos. En rengeteg dvd-t vettem a warner-tol is meg az fhe-tol is es most a kovetkezo a problemam. Az egyik digipack belso boritoja megserult, az angol warner 3 oran belul (!) reagalt a keresemre es megigerte, hogy elkuldi a boritotervet, amit kinyomtathatok es lecserelhetem a serultet. Annyit kert, hogy az fhe-n keresztul menjen a dolog, mert felnek a kalozkodastol. Ezen belul is beertek volna egy e-mail masolattal, amelyben az fhe biztosit az egyeterteserol. Erre ket es fel honapja varok, rengeteg elkuldott e-mail, attelefonalt perc es elhangzott igeret utan. Ezt semmilyen dvd piaccal es hasonlokkal nem lehet magyarazni. Ez egysueruen annyi, hogy leszajak a vasarlot. Ettol meg persze lehet, hogy ok tapostak ki az utat, de ez engem most nem boldogit :(
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:45
Ez ÍGY VAN. :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:40
Nem mondom, hogy ez mindenkit ennyire érdekel mint engem, de ettól nem érzem magam betegnek, inkább igényes gyűjtőnek nevezném magam. :)
Azonban az is más tészta, ha én a saját hibámból véletlenül összekarcolom és más, ha úgy veszed meg újként, fóliában.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:40
Kissé elragadtattam magm...:)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:39
Kezded túllihegni a karcbulit, ám ennek akkor sincs semmi köze ahhoz, hogy mi és milyen kiszerelésben jelenik meg, vagy nem jelenik meg, van-e digi, szinkron, extra blablabla.
most posts by TM
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:38
A filmet gyűjtöd ami audiovizuál termék , vagy a kűlső borítás miatt??? Ne mondd nekem, hogy ha esetleg sérül évek altt nem ér semmit a dolog. Nekem akkor is magas elvárni olyat amit nem Te irányítasz, hanem az élet. Nem tudhatod mikor sérül meg teljesen akaratodon kívül a lemez v. a borító. Persze, nem kell megtaposni de ennyire betegesen remegni valamin amit a végén ráadásul nem viszel a sírba szerintem vicc. Az élmény a látott-hallott dolgokban van nem a külsőségben. Hozzá tartozik, de nem lételem.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:38
Annyit azért ér, mint egy karcos A Passió DVD. :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:35
Mondjuk esetleg a tálcán lévő apró porszemtől és mondjuk a macskátóla mi átrohan melleted a szobában és elejted a lemezt. MERT EMBER VAGY ÉS HIBÁZHATUNK. Ne legyünk már ennyire betegek. Én is gyűjtőként élek, mégse remegek ha esetleg ÚRISTEN KARC-os a lemez. HA pl. a Biblia egy lapja meggyűrődött már nem ér a tartalma semmit??????!!!!!!!!!
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:34
körében.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:33
Elhiszed, hogy van több olyan 7 éves DVD-m ami olyan mintha új lenne? És elhiszed, hogy vettem már mástól is ilyet? Ez nem olyan ritka mint gondolod a gyűjtők köré
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:31
Az én gyűjteményemben max az karcos amit úgy is vettem. Mi a fenétől karcolódna, ha csak kiveszem a tokból, lejátszom aztán vissza?
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:31
Ha esetleg pl. később el szeretnéd adni, vagy elcserélni, akkor mi a másik fél első kérdése?

Erre szeretnék még röviden reagálni. Sokszor olvastam régi ritkaságok keresésénél, hogy csakis eredeti csomagolásban, karcmentesen...stb kell csakis és kizárólag a dvd. Ez NORMÁLIS feltevés egy mondjuk 6-7 éves termék esetében? Szerintem inkább beteges...
0