Én azért megértem.
Az xpress sem véletlenül veszi vissza a terméket, ha kiderül, hogy karcos (vagy "hallatszik", hogy az).
Az viszont fura, hogy volt már kölcsön DVD-m (szigorúan múlt időben...), és nem lepődtem meg, amikor az egyik ismerőstől visszakaptam plusz 5 karccal, ugyanakkor azon sem, amikor egy másik embertől pontosan ugyanabban az állapotban, ahogy adtam.
(Ezt nem tudom jobban megmagyarázni.)
Ezt igazolhatja azt is, hogy ha valaki akar, akkor vigyáz rá, és ez látszik is, és van, aki leszarja, ám sajnos az is látszik.
(Na jó, nem leszarja, csak véletlenül megkarcolja:)
Van olyan karcos, használtan vett DVD-m (kettő is), melyet ha vásárlás előtt valaki megnézne, 10 emberből 9 otthagyna (ha el akarnám adni, de nem adom). Mindkettőt megnéztem már, és az égvilágon semmilyen lejátszási probléma nem jelentkezett.
Én is sikoltoztam, amikor azt éreztem, hogy klattyog a lemez a tokban, de ma már nem ez az elsődleges probléma.
Sőt, megnyomódott kartontokom is van, melyet úgy vettem, hogy láttam, mi a hibája. Ettől nem gondolom magam igénytelennek, ugyanakkor tökéletesen megértem, ha valakinek csakis makulátlan kell, és helyette 10 Ft-ért sem kell hibás).
Az én heppem az eredeti hang nélküli DVD. Olyanom nincs, és nem is lesz.
(A magyar felirat hiányával voltam még eképp, de olyan jó filmek jelentek már így meg, hogy beadtam a derekam.)