Keresés

Warner Home Video

2007. július 23., hétfő 16:42
Kés/Alatt 2. évad 2. lemez
0
2007. július 23., hétfő 16:37
Sziasztok!
Nem tudom, kérdezték e már(rendszeresen olvasom a fórumot, még nem akadtam rá), de Szívek szállodája 5.évadról lehet vmit tudni? Mikor jön, jön-e? :S Vagy csak csúszik a megjelenés?
Köszi, anna
0
2007. július 23., hétfő 16:18
Mit cseréltél?
0
2007. július 23., hétfő 16:09
semmi közöm hozzá. :)
0
2007. július 23., hétfő 14:22
megjött a cserelemez, ezt úgy gondolom, hogy azért beírom, ha már itt jártattam a számat (Jama, ha a Te közbenjárásod miatt küldték, akkor köszi). egy kis noszogatás, és küldik. ezt köszönöm szépen.
0
2007. július 23., hétfő 2:16
A telefont felveszik, csak kitartás!
most posts by TM
0
2007. július 23., hétfő 2:06
Honlap nincs, de telefonszamot talalsz a dvd-k hatuljan es a @fhe.hu vegu e-mailcimek is mukodnek. Mondjuk sokat ne varj. Nekem az angol Warner husz perc alatt valaszolt, ha akartam valamit, az FHE meg soha :)
0
2007. július 23., hétfő 0:02
Hali mindenkinek!

Van a Warner Home -nak magyar honlapja, vagy vamamilyen magyar e-mail elérhetősége?

Előre is kösz!

Üdv:
NickRivers
0
2007. július 22., vasárnap 9:46
2008 Február 31-én jön a javított kiadás. :-)
0
2007. július 22., vasárnap 7:38
Próbálom kitalálni, ki lehet TM seggnyalója....(ha két g, akkor ly is?....)Úgy emlékszem, a Krisszgyerek mondta: "Tm, én nagyon bírlak, nagyon jók a hozzászólásaid...".
Emellett én továbbra is a Krisszgyereket támogatom. Egyrészt, mert erősen rászorul, másrészt az utóbbi évtizedekben még senki nem kedveskedett nekem az "öcsi" megszólítással...így tegnap rendkívül jó napom volt.Hej, ha még meleg is volna!...
0
2007. július 22., vasárnap 4:37
Ha ez így működne, akkor sosem kéne aggódnom a jóságom miatt. :-)
most posts by TM
0
2007. július 22., vasárnap 4:17
TM csak egyre szomorúbban konstatálja, hogy hiába próbált téged nevelni, öntözni, te egy menthetetlen gyökér vagy. Nem tudom, hogy mi köze ennek a melegséghez, gyanítom, hogy te se. Csak megint írtál valamit, hogy tovább népszerűsítsd magad.
Majd ha kihypóztad a szádat, nézd meg a topik címét is, hátha sikerül a dvd kiadványokra szorítkozva közérdekű hozzászólást produkálnod. Ha nem megy, az se baj, rengeteg vidám dolog van még a fórumozáson kívül, amiben még akár tehetséges is lehetsz. Nem kell feltétlen csak ezt az egyet erőltetned.
most posts by TM
0
2007. július 22., vasárnap 4:07
Máris igazoltad a korábban írt észrevételemet.
Legalább a nevedet tudnád hibátlanul leírni - a segg az két "g". :-)
most posts by TM
0
2007. július 22., vasárnap 0:28
Nem mondtam, hogy az lenne! Csak leszállhatna rólam!
0
2007. július 21., szombat 23:07
ha a továbbiakban esetleg vmi kérdésed adódna, fordulj bizalommal a google-hoz.
0
2007. július 21., szombat 22:29
miért, ha meleg lenne, akkor rossz ember lenne?
0
2007. július 21., szombat 22:14
Én abbahagyom már!
De TM mindig kitalál valami f.szságot amivel belémkössön! Remélem nem lett meleg a meleg hatására!
0
2007. július 21., szombat 22:12
Nevetséges dolog amikor egy BÜBÁJOS és egy LILA FÜLES vitatkozik.
gyerekek nyugi van!!! Meg rohadt meleg. bocs de nem mehettem el hülyeségetek mellet szó nélkül.-))
0
2007. július 21., szombat 22:01
Te úgy oda vagy magadért TM! És a kérdéseimre meg nem tudsz válaszolni! Csak belémkötni tudsz!
Mostantól nem érdeklenek a hülye szövegeid, ja meg a segnyalódé se, meg az egész FHE-s fórum se!
Tőlem írhatsz még ide, de már nemfogom olvasni a hülyeségeidet!
Inkább a kérdéseimre válaszolj öcsém!
0
2007. július 21., szombat 21:58
Te mi a f.szért kötsz belém, ha ugyanúgy nem tetszik a szar minőségű FHE-s film?
0
2007. július 21., szombat 18:29
Ahhoz intelligencia is kéne. Krissznek meg mintha mostanában elfogyott volna, bár lehet, hogy ez még a haverja utóhatása. Remélem, nem kívánja átvenni a megüresedett szerepkört, akkor már inkább mindketten küldözgessenek leveleket.
Ha kell, adok hozzá baglyot is! :-)
most posts by TM
0
2007. július 21., szombat 17:23
Felebarátom!
Megmondom én neked, mi van a Tango és Cash javított szinkronú kiadásával:  le van szarva.A silány minőségű kiadások nem tetszenek, még kevésbé az az ifjú vásárlói nullszéria, amit te képviselsz.üdv: nagyapó
0
2007. július 21., szombat 17:21
én sem vagyok FHE fan, de felesleges hergelned magad. írj nekik levelet - ne anyázósat -, küldd el nekik naponta, amíg nem válaszolnak. vagy hívd telefonon őket (itt se üvöltsd le szegény telefonos fejét :) ). előbb-utóbb csak válaszolnak a kérdéseidre.
0
2007. július 21., szombat 17:18
Bocsi vape!

Én többet nem írok, de, ha mindig belémköt valaki a hülyeségével! Azt se tudja miről van szó csak beleugat! Na mind1!
0
2007. július 21., szombat 17:16
srácok, tudom, hogy meleg van meg minden, de tényleg muszáj ezt így?
0