Keresés

Warner Home Video

2007. július 21., szombat 17:13
Öreg!

Te ne kavard itt a dolgokat! Ne azt mondjad nekem, hogy írjak Stallonenak, hanem azt, hogy mivan a TANGO ÉS CASH javított szinkronú kiadásával!

NA MIVAN VELE ÖREG??? NE UGGASS ÖCSI, MONDJAD, HOGY MIKOR LESZ JAVíTVA!

Védjed te is a sz.ros FHE-t, de nem tudom miért!  Lehet, hogy neked tetszenek a szar minőségű kiadások! Ha igen, akkor gratulálok!
0
2007. július 21., szombat 17:03
Miért nem írsz Stallone-nak?! Szerintem jól megértenétek egymást. Ő is "nagyon ALAP" , mint te, itt a fórum összes topikjában.
0
2007. július 21., szombat 14:24
A TANGO ÉS CASH ügyben már elfogyott a tudományod mi?
0
2007. július 21., szombat 13:08
Praktikus tulajdonság, ha látod, mikor válsz unalmassá. Gyakorold! :-)
most posts by TM
0
2007. július 21., szombat 1:52
A TANGO ÉS CASH miatt, hogy véditek meg az FHE-t? Ők mindent megtesznek a javítás érdekében címszóval?
0
2007. július 21., szombat 1:50
A TANGO ÉS CASH-t csak január óta ígérik, hogy javítva lesz! Sz.rnak bele magasról!
0
2007. július 21., szombat 1:43
Már legalább egy hónapja átvehető náluk, hívd fel őket!
most posts by TM
0
2007. július 21., szombat 0:45
Tényleg csak egy részét! Mert a TANGO ÉS CASH-re sz.rnak rá!
0
2007. július 21., szombat 0:20
FHEnél vannak bajok, de általában a hibák egyrészét javítják, és a filmek élvezetét általában a hiba nem érinti. A Monty Python kiadása miatt főleg mellettük állok, van ugyan egy apró hanghiba (amit rajtam kívül úgy néz ki senki nem szúrt ki túlzottan...) kivételével kb referenciaértékű a kiadvány, _nagyon_ jólsikerült szinkronnal (iszonyatos munka lehetett benne, most ezt vesd össze bármelyik japán horror szinkronjával), remekül élvezhető kiadványként.

a KSZ alapjában véve el van rontva (techmániás szemszögből), de a kiadó részéről érthető, az emberek nagyrészének nincs otthon rendes kijelzője, hogy felhördüljön, vhsnél meg jobb minőségűek, és általában valamennyire a hangsávot is kipofozzák (régi angol filmeknél is agyonhalkitják többek között, hogy ne lehessen a zörejt kiszúrni). új transzfer meg érthető módon nem készül. ha nem tetszik, lehet feliratosat venni (én ezt szoktam).

vannak hibái a kiadónak, de általában ez nem értini a film élvezhetőségét, a kép és hangminőségük a régi és legújabb warneres kiadások kivételével jók, a hangkeverésük is dícséretes.

voltak kicsit elszúrt kiadványok, de általában lehet tőlük vásárolni a fórum intenzív bújása nélkül is...
0
2007. július 21., szombat 0:07
nekem is felírták... szerintem menj be érte.
0
2007. július 20., péntek 20:34
És most tényleg azt hiszed, ez a megfelelő megoldás?
Eljön még az idő, amikor azt mondod magadban, "bazzeg de hülye voltam, amikor úgy reagáltam, hogy a fórumtársak körberöhögtek, pedig most szívesen írnék néhány építő jellegű gondolatot ezzel meg azzal kapcsolatban, de nem tehetem, mert elég primitív és kicsinyes módon elástam magam ezen az oldalon".

Amit én megtanultam ilyen helyzetekből, hogy nem árt elgondolkozni a történteken, hisz lehet, hogy nem a másik embertömeg a hülye (még ha nekem meggyőződésem is), hanem előfordulhat, én csinálok valamit rosszul.

Azok alapján, amit az utóbbi hetekben-hónapokban olvastam Tőled itt, nem tudok nem egyet érteni Jamával, azonban ez a véleményem bármikor megváltozhat, és az pedig csak Rajtad áll!
0
2007. július 20., péntek 20:14
0
2007. július 20., péntek 20:13
0
2007. július 20., péntek 19:29

Én nagyjából három hete vittem el.Vagyis ne várj telefonra...Nem vagy egy kicsit naív?Az FHE magyar cég,miért hívnának vissza.
0
2007. július 20., péntek 18:39
A Monty Python gyűjtődobozzal kapcsolatban van már valami friss infó? A 2. évad megjelenésekor felirták a telefonszámomat, hogy következő héten kész lesz, és majd hívnak, azóta már eltelt 2 hónap is...
0
2007. július 20., péntek 15:52
Németországban (nyolcszoros piac, de fizetőerejében is magasabb szintű), teljesen mindennaposak a hibás lemezek, az utánajárás, a visszacsere-berék. Egyszerűen a piac méretéhez igazodtak a raktárkészletek is, ezért lehet gyorsabb minden reklamáció elsimítása. Emellett tőkeerősek a cégek, azt is megtehetik, hogy bocsánatkérésként elengedik az árát a reklamált áru helyett küldött terméknek. De ez nem automatizmus, ez gesztus.Ott is vannak multik, tetvek, és kérészéletű, tisztességtelen vállalkozások. Túl sokat voltál Disneyland-ben, azt tudni illene, hogy az nem a valóság volt.Ígéretedet nem feledni!Hiányozni fog a helyesírásod...vagy valami ahhoz hasonló.
0
2007. július 20., péntek 14:52
nekem nagyon tetszett, igaz, Hugh Grantet alapból bírom :))))

a zenei anyaga király a filmnek. nálam most ez a favorit, tehát óvatosan a kritikával ;)
0
2007. július 20., péntek 14:34
Megkaptam az iwiw-es leveled, örülök, hogy bejött a film neked is!
Hétvégén kizzadom magamból a kritikát is, csak meg kell ahhoz néznem english-ül is. )))
0
2007. július 20., péntek 14:26
Szálljon arra... izé... szajonara! ;)
0
2007. július 20., péntek 14:22
Látom a kánikula mindenkiből kihoz valami kedves, szívhezszóló hozzászólást. :)
0
2007. július 20., péntek 14:02
1. nekem nem fogsz hiányozni.
2. az általad említett példa viszonteladó/vevő dolog. ha az xpress csinálna vmi bakit, akkor nem a kiadót kellne kurvaanyázni. az xpress is mindent megetsz azért, hogy a vevő elégedett legyen.
3. kint is rengeteg hibás termék van, csak mivel nem beszélsz idegen nyelveket, fogalmad sincs, hogy mi folyik odakinn.
4. nem tudom, mi van a vape által visszaküldött lemezek hátterében, de nem hinném, hogy a FHE-nél megvinták a vállukat vagy gonoszul vigyorogva összedörgölték volna a tenyerüket azon, hogy most jól kibasznak a vevővel és nem küldenek neki cserelemezt, pedig tele van vele a csokigyár.
0
2007. július 20., péntek 13:31
Dömi, ne csináld már.
0
2007. július 20., péntek 13:30
Piros betüs ünnepnap lesz ez még :)
0
2007. július 20., péntek 13:28
hát ez az hogy miért neked kelljen küzdened a saját,hibátlan lemezedért amiért már egyszer kiadtál ezreket. ha ezt kint külföldön megtennék,már rég lehúzhaták volna a rólót.
erre jó pálda,hogy valaki mesélte hogy rendelt kintről filmet és nem volt rajta a lemezen magyar nyelv pedig az adatlapjukon az szerepel. az illető megreklamált és annélkül hogy visszakérték volna a terméket visszautalták a pénzt és ők kértek még elnézést. na ez egy helyes hozzállás.
kint miért nincs annyi hibás termék,pedig sokkal nagyobb mennyiségben gyártanak/árusitanak dvd-ket.(állandoan erre hivatkoztok)  
ez volt az utolsó hozzászólásom itt az Xpressen!!!!!  nem vagyok többett hajlandó irni semmit!!!!
viszlát!
0
2007. július 20., péntek 13:24
TM, átéltem, eddig pozitív tapasztalatom volt.

Riói lány: kockásodik a kép. Email BuFinak, nem tapasztalták, küldjem vissza. Visszaküldöm, 1 héten belül csere. Az is kockásodik. Email. Visszaírnak, hogy nincs több példányuk, de küldenek egy plusz kiadványt, így kaptam egy ajándék filmet. Na, őket érdeklik a vásárlók, és azok visszajelzései. a BuFiban eddig még sosem csalódtam. az ex-Warnerben sem.
0