Keresés

Warner Home Video

2007. július 20., péntek 13:19
Ebben igazad van, nyüstöld őket, ami jár az jár!
De ezt sajnos más kiadóknál is átélhetted volna, mégha ez, gondolom, nem vígasztal cseppet sem. Idehaza szinte egyik kiadónak sem erőssége a vevőkkel való kapcsolattartás, a tájékoztatás, ezért muszáj rámenősnek lenni, de ennek igazán ott van értelme, ahol célt is el lehet vele érni.
Drukkolok neked! :-)
most posts by TM
0
2007. július 20., péntek 13:18
a minap én is megnéztem számítógépen. nekem nem tűnt jobbnak/rosszabbnak (ok, a számítógép nem házimozi, de számítógépen nem látszott rossznak a kép).
0
2007. július 20., péntek 13:12
TM, igazad van, tényleg fárasztó a negatív kampány, részemről ez az egész lezárva.

de még egy megjegyzés: 3 hete elküldtem a Kés/alatt lemezemet, és azóta sem jött meg a csere. múlt hét pénteken azt igérték, hogy a héten küldik. szerintem arra már keresztet vethetek! piszkosul feldühít, mikor hülyének nézik és megvezetik a vásárlót.
0
2007. július 20., péntek 12:53
Nekem az FHE nem okozott csalódást, sok-sok kiadványuknak nagyon örülök, és eddig a minőséggel sem voltak problémák.
(mondjuk én eleve rétegfilmeket veszek elsősorban, így a nagyobb érdeklődésre számot tartó kiadványok többsége elkerül)
Ráadásul nagyon tetszik, hogy kevésbé ismert horrorfilmeket is bevállalnak újra és újra, és szerencsére azért mindegyik nézhető.
0
2007. július 20., péntek 12:27
Na ja, kiváló példa a Zene és szöveg képminőségének gyalázása részéről. Pedig azért annyira nem szar... :)))
0
2007. július 20., péntek 11:43
Néha úgy tűnik, mintha Dömdödöm csak gyártaná a hozzászólásokat, de a másokét nem olvasná, hiszen amit írsz, az már kismilliószor meg lett magyarázva.
Iszonyat fárasztó ez a folyamatos negatív kampány, melybe egy-egy nyeretlen kétévest sikerül belerángatnia!
Magam részéről én még mindig az FHE mellett teszem le a voksot százszor is, mert őket minden hibájuk mellett lehet élvezni is...
most posts by TM
0
2007. július 20., péntek 2:32
látom, ismét pirítasz közgázból. nem, jogdíjat nem kell ám fizetni, amiért felveszed a kínálatba, darabszámot nem kell ám berendelni - minimum 3-5.000 darabot, különben kiröhögnek -, készletbe nem kell ám venni, tárolni sem kell, kilogisztikázni sem kell, hogy eljusson a vevőhöz, akinek meg kurvára nem kell, mert nem érdekli.
gondolom, te úgy képzeled el a dvd-gyártást, mint a csokigyárat, ahol mágikus módon letermelődnek a lemezek, és a kiadók csak bemennek és felmarnak pár száz darabot, mert hát úgy is minden le van gyártva.
0
2007. július 20., péntek 2:28
és ezt honnan a rákból tudják előre? ha mindig mindenki mindent tudna előre, akkor kurvára nem működne a világ.
0
2007. július 20., péntek 2:27
beszereznék külföldről.
az előző példád inkább úgy helyes, hogy a vacsora felénél elveszik az ételt. mindezt azért, mert nem fizettél érte. (te, mint a magyar piac.) de nem maradsz éhen, hisz sok minden más van a menüben, amiért fizetni is hajlandó vagy... egy keveset...
0
2007. július 20., péntek 2:24
40-50 darab fogy belőlük, de ez más tészta. presztizs, melyet a sony támogat. egy darabig. valszeg az FHE-nek minimális az ehhez kapcsolódó költsége, de abban is biztos lehetsz, hogy a bevétele is.
0
2007. július 20., péntek 2:21
kipróbáltak valamit, nem jött be, abbahagyták. buktak rajta pár százezret, talán milliót is. nem akartak töbebt bukni. ennyi. kurvára nem azon múlik, hogy most korrekt vagy nem korrekt hozzáállás, egy filmkiadó nem jótékonysági intézmény.
0
2007. július 20., péntek 1:06
tényleg jobb lett volna, ha el sem kezdik kiadni!?
nem.
0
2007. július 20., péntek 0:27
Dömi, nem tudhatták, hogy nem lesz siker. egy olyan terméket, amit nem vesznek, te sem árusítanál, nem?
0
2007. július 20., péntek 0:00
a többi hozzászólásodra meg nem reagálok, mert nem szeretnék egyszemélyes kisestet adni, pláne itt az FHE-topikban. ha megküldik a cserelemezemet, onnantól kezdve engem nem érdekel, hogy ki mit minek és hogyan ad ki. ennyi.
0
2007. július 19., csütörtök 23:56
én nem kötelezem a kiadót, ha nem hozza ki, megveszem külföldről, ennyi. csak ez mondjuk nem fair, de az üzleti élet nem a fair-ségről szól.

de ilyenkor értem meg azon embereket, akik a "download" feliratot nyomják.
0
2007. július 19., csütörtök 23:55
Húha, akkor valami nagyon kimaradt nekem :)
0
2007. július 19., csütörtök 22:26

Most nézem, Döm és vape egyaránt beszerezte az Invasion 1. évadát. Pedig hát az a sorozat speciel nincs befejezve. Befejezetlen sorozatot megvesztek, de ha egy kiadó x. sorozat első 3 évatát kiadja, a többit nem, akkor azt meg már nem? Nem értem a logikát...
0
2007. július 19., csütörtök 22:16
Értem én, mit mondasz, de nem értek vele egyet.
Ha nincs desszert, akkor inkább vacsora se legyen?!

Másrészt meg ha meg sem próbálja kiadni, hogy mérje le, van-e rá igény?

Most akkor ennyi erővel ha egy sorozatot lelőnek még az első évadban, akkor támadjuk be a csatornát, hogy minek rendelte be, ha nem akarta végig leadni?
0
2007. július 19., csütörtök 22:10
akkor ne kezdjen bele a kiadásába egyáltalán. igy lenne korrekt.
"bocs,nem adjuk ki mert nem érné meg"
de akkor legalább nem kezdet bele,de igy .....
0
2007. július 19., csütörtök 21:59

Tudom, hogy nincs második része a rajzfilmnek, de ezt vape HP-s példájára hoztam fel.

A Bír-Lakkal kapcsolatban meg csak annyit mondok, hogy akinek ANNYIRA kell, az szépen meg tudja rendelni külföldről. Ezt legalább meg tudják.
Különben meg nem látok bele a dologba, de a doboz és a borító is pénz, és nem hiszem, hogy 300 példányban legyártanák...nem hiszem, hogy gazdaságos lenne.
0
2007. július 19., csütörtök 21:54
Most nem azért, de ha kiadó lennék, a büdös életbe bele nem kezdenék sorozat kiadásának a fanyalgók miatt!
Ha valamire nincs kereslet, akkor köteleznéd a kiadót, hogy kiadja a folytatást, még ha veszteséges is? Most nem azért, de szerintem egy kiadó sem szeretetszolgálat...ha valami nem éri meg neki, nem csinálja. Én is örülnék, ha jött volna a Smallville folytatása, és nem külföldről kell berendelnem. Annak is örülnék, ha jönne a 3. műszak folytatása...
De most egyelőre ott tartok, hogy azon töröm a fejem, miből fogom megvenni azt a sok sorozatot, ami mostanában jön/jött ki. És ha valamelyiknek nem jön a folytatása? Azt nagyon sajnálni fogom...aztán leveszek a polcról valami mást, és nekiállok annak! :)
0
2007. július 19., csütörtök 21:54
a második fele a Bir-lak-ról szól.
0
2007. július 19., csütörtök 21:53
mert a rajzfilmből nem is készült folytatás. bukot. de itt van külföldön kapható is magyar szinkonnal (08.03.) és mégse hozzák be. csak boritó és doboz kellen hozzá,mert ugyis le van már gyártva,tehát a gyártásra sem kellene már költeni.
0
2007. július 19., csütörtök 21:44

Ott van például a Gyűrűk Ura rajzfilm, ami ugye a könyvnek csak az első felét foglalja magába.
Akkor most azt volt értelme kiadni DVD-n? Továbbmegyek, a Te logikáddal nézve volt értelme egyáltalán megcsinálni?
0
2007. július 19., csütörtök 21:41

Most nem azért, de szerintem egy sorozat nem ugyan az, mint egy több részesre tervezett film.
Főleg, ha sitcom-ról van szó...
0