Keresés

Warner Home Video

2007. április 16., hétfő 20:33
és tessék be is jött amit sejtettem. tudtam hogy ugyse fogja megjelentetni a Sirhant műveket az FHE. Undoritó az FHE!!!!!
Rosszabb már mint az Intercom,pedig rajtuk nehéz túltenni.
0
2007. április 15., vasárnap 21:09
ha az ilyen "szinkronok" miatt sztrájkolnak a(z igazi) szinkronszínészek, akkor visszavonom a korábbi véleményemet, és lélekben támogatom őket.
0
2007. április 15., vasárnap 21:08
neked tetszik, nekem nem. annyi érzés volt a szinkronban, mint egy Barátok közt részben (semmi).
olyan, mintha a kezükben lévő szöveggel, felolvasó estet tartottak volna.

pár hónapos szünet után most újrakezdtem eredeti hanggal, és bejött. a szinkronos változattól pedig hangosan zokogtam. (ha lenne valamelyik külföldi változaton magyar felirat gondolkodás nélkül megrendelném.)
0
2007. április 15., vasárnap 20:48
nem értek egyet veled. sztemjó a szinkronja. Simonyi tökéletes és Szabó Máté is belejött egy idő után. Nekem már összefort Jensennel -viszont a pálmai sabi féle smallvilles párosítás az megérne egy sztárjkot.
Az Everwood, A színfalak mögött vagy esetleg a Veronica Mars (a kritikán alulinál is sokkal, de sokkal roszabb a szinkronja) tervbe van véve?
0
2007. április 15., vasárnap 17:17
Paramountos,tehát Intercom de 100% hogy nem fog megjelenni!!!!!!
0
2007. április 15., vasárnap 16:11
Tisztelt Kiadó!

Érdeklődni szeretnék hogy a Joey 2 évadot mikor tervezik kiadni ????
0
2007. április 15., vasárnap 13:40
Tisztelt Kiadó!

The Flash film és/vagy a sorozat várható e itthon? A soroazt már külföldön kapható, ráadásul digipakban.
0
2007. április 15., vasárnap 12:43
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyre írok, de nem tudná valaki megmondani nekem, hogy a Bűbájos boszorkák sorozat (Charmed) várható-e egyáltalán Magyarországon?
Köszi
0
2007. április 14., szombat 0:25
köszi :)
0
2007. április 14., szombat 0:17
aug.-szept környékén. de jönni fog 100%
0
2007. április 13., péntek 21:55
Jama, Dömi bárki, aki tudja a választ :)

Supernatural (Odaát) 1. évad nem várható? Szinkron nem kell, tragédia (kritikán aluli a szinkron itt is, ezért sztrájkolhatnak), magyar felirattal esetleg?

köszi.
0
2007. április 10., kedd 19:52
Szia

Ugye te is tisztában vagy azzal, hogy mekkora marhaságot írtál..
0
2007. április 10., kedd 19:39
A saját VHS felvételeim között akad közel 20 éves.Igaz,ezalatt talán ötször játszottam le.Amilyen ütemben jönnek újabban a filmek,még ennyi ideig biztosan szükség lesz rá.
A DVD-t nem örökéletünek harangozták be annak idején?
0
2007. április 10., kedd 19:18
Ahogy fejlődik a technika, úgy mehetnek el a gyártók a p*csába... Nagyon örülnék, ha a DVD-im kibírnák 50 évig. Nem etetem disznóval a lemezeket, nem használom söralátétnek, ergo nem igazán lehet bármi baja... de ha elromlik, a kiadó szervizelhetné.
0
2007. április 10., kedd 10:40
off: azokat igen.
0
2007. április 10., kedd 10:14
a mai mobilokat viszont tényleg pár évre tervezik... de offolok :D
0
2007. április 10., kedd 9:44
"A mai kocsikat már csak 5 évre gyártják."

Ez egy kicsit elhamarkodott kijelentés volt szerintem. Ha valaki nagy gonddal óvja és normálisan használja azokat az értékeit ami van, akkor azok nem csak pár évet bírnak.
0
2007. április 10., kedd 0:57
Ahogy fejlődik a technika, úgy gyorsul a dolgok avulása.

Az első Ford T-modellt még 50 évre gyártották. Amerikában még ma is járnak olyan kocsik, amelyek a háború előtt készültek (hát még Kubában). Viszont a 10 éve készült csodaautó már legfeljebb a állandó javítgatásal megy, ha megy. A mai kocsikat már csak 5 évre gyártják.

Ugyanígy van ez az adathordozókkal. Egy re nagyobb adatsürüség, egyre érzékenyebb a sérülésekre. Ráadásul egyre olcsóbban akarják előállítani, tehát egyre silányabb anyagokat alkalmaznak. Ez semmi jót nem jelent a tartósság szempontjából.
Tehát 25 év múlva sok jót ne várj még a gyári DVD-idtől sem. Némelyik kiadás már most 3-4 éves korában kezd opálosodni. Másoknak a rétegei válnak el, vagy egyszerűen elpárolog az alumínium belőle.
Még szerencse, hogy jön az újabb technika, és vehetünk meg mindent újra. Már, ha egyáltalán kiadnak valamit Magyarországon.
0
2007. április 9., hétfő 12:11
Köszönöm, nem fűzök sok reményt.
Majd meglátjuk mi lesz vagy mi nem lesz.
0
2007. április 9., hétfő 11:58
A Disney-t mindig is az Intercom forgalmazta és forgalmazza is. (Ezt már Te is tudhatnád,mert már nem vagy kezdő.)
De a Sea Quest-t c.sorozat Universal-os és nem Disney. Itt találhatsz egy linket hozzá.
De sok reményt,söt egyáltalán ne fűzz hozzá reményt egyáltalán.
0
2007. április 9., hétfő 11:52
Aha már látom hogy Universal. Akkor IC és gondolom ez esetben cse**hetem.
0
2007. április 9., hétfő 11:50
Sziasztok!

Dömi vagy aki tud segítsen. A Walt Disney, Bunea Vista filmeket itthon ki forgalmazza?
Konkrétan én a SeaQuest DSV sorozatra gondolok. Itthon nem jelenik meg?
0
2007. április 9., hétfő 10:35
Ne viccelj, az első VHS kazettám 21 éves és olyan, mintha tegnap vettem volna fel rá először! Ha az kibírt 21 évet, akkor nem hiszem, hogy a DVD csak 20-25-öt bírna.
0
2007. április 9., hétfő 2:34
Vagy éppen soha nem lesz belőle semmi.
0
2007. április 7., szombat 20:35
Erre most mit lehet mondani?:(
Haveri körben sokan vártuk ,hogy megvehessük végre szinkronnal ORIGINBEN.
A nyár slágere lett volna:(
Az,hogy kint visszatartanak valamit azt jelenti, 1-2évig semmi új fejlemény nem várható:(
0