Keresés

Warner Home Video

2007. január 3., szerda 22:39
Helló
Az elnök emberei 6-7 évad mikor jelenik meg?
0
2007. január 3., szerda 17:28
Jön még ebben az évben.Ha minden igaz.
0
2007. január 3., szerda 17:22
Ez egy aranyos film.
jöhetne...
0
2007. január 3., szerda 10:20
Blade Runner extra változatról van valami hír esetleg?

Köszi!
0
2007. január 3., szerda 8:30
Szia FHE, Jama...

A Bír-lak újabb évadjai mikor várhatóak?

köszi
0
2007. január 2., kedd 11:55
hát, szerintem erre is van igény, de mikor a népszerűbb dolgok sem jönnek...
0
2007. január 2., kedd 10:59
Idén jó lenne egy ilyen:
0
2007. január 1., hétfő 19:04
Az FHE tenyleg nemt ervezi, hogy behozzon egy csomo sport temaju dvd-t, amit R1-ben a warner ad ki? Az a nehany (tucat dvd) NBA kiadvanyon kivul semmit nem hoztak be, pedig lehetne. NBA, NFL, NHL. Semmi esely ilyen kiadvanyokra? Az ev bajnoka es legjobb zsakolok meg egyeb hulyesegeken kivul erdeklodom. A teherautonyi NBA/NFL/NHL digipack kiadvanyokra.
0
2006. december 31., vasárnap 19:29
kár
talán majd jövőre:)

B.U.É.K!!!
0
2006. december 31., vasárnap 19:06
De kár, hogy ebben az évben már nem ad ki több filmet a WARNER :-)

B.U.É.K !!!
0
2006. december 31., vasárnap 19:03
Én az Igazságosztónak örülnék, de az valószínűleg 2007-re sem jön... :(
0
2006. december 31., vasárnap 18:57
jön jövöre,jobban mondva lassan már: idén  :)
0
2006. december 31., vasárnap 13:11
Nekem már a Kerülj Szinkronba! kiadás is jó lenne,csak valahogy jöjjön már ki!!! :))))
0
2006. december 31., vasárnap 12:34
A TÁMAD A MARS az jó lenne, főleg szinkronosan! És ne Kerülj Szinkronosba!
0
2006. december 31., vasárnap 12:28
Jajj,de jó lenne ha a Warner Home Video újra forgalomba hozná a Támad a Mars! c. filmet!!! :)
Kedvenc filmem,de sajnos szinte sehol sem lehet kapni. :(
0
2006. december 28., csütörtök 12:21
A Joey doboz fenyes es frissen csomagolt. Siman le tudod rola huzni az FHE matrinyat. En is igy tettem :)
0
2006. december 28., csütörtök 11:05
Karácsonyra kapott Superman - A mozifilmnél nálam be volt fóliázva mindkettő slim, és ugyanolyan fényes anyagú volt mindkettő, viszont a második slim lemeztaró tüskéi ki voltak törve, kinyitás után potyogrtak a földre, a lemezek leesésétől is csak egy hirtelen mozdulat mentett meg. Még szerencse, hogy nem karcolódtak meg. Viszont nem is értem, hogyan törhettek ki azok a fogak, mert a másik tokot nézegetve eléggé masszívnak tűnnek.
Szerintetek van rá esély hogy kicseréltessem? Fórumnak írtam, de válasz még egyelőre nem jött.
0
2006. december 28., csütörtök 9:21
Úgy látszik ez a védjegyük...

A Superman gyűjteményben is az első résznek csak az egyik slim tokja kapott celofánt. Az összes tok egységes volt (egyforma lemeztartó résszel és minőségben), leszámítva a második részt, ami egy merev vackot kapott, holott dupla tokból is van ugyanolyan kivitelű, mint a szimpla és slim tokok, ők maguk is adtak ki ilyenben filmeket, pl. a Harry Pottereket. Sebaj, kicseréltem.
De ugyanígy kellett eljárnom más filmek második részeivel, mert ott is detto ugyanez volt a helyzet: Még zöldebb a szomszéd nője, Ace Ventura - Hív a természet.

Már-már az a gondolatom támadt, hogy az első részeket csak beetetésképpen teszik normális tokba, hogy a pozitív megítélés után bátran vedd meg a már gagyibb kivitelű folytatást.

A borítóra ragasztott FHE matricáról meg szót sem éremes ejteni. A Joey 1. évadot már majdnem megvettem, de kézbe véve észrevettem ezt az ocsmány matricát, és inkább otthagytam a boltban. Sajnos a Polar Expressznél már nem szúrt rögtön szemet, csak otthon tünt fel, hogy egyrészt ferde, másrészt kitakar a fölötte lévő logókból... Ezért végül leoperáltam róla, annyira bosszantott a látványa.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 28., csütörtök 9:12
Krissz!

Az Emlékmás nemsokkal azután jelent meg, hogy felvettem a TV-ből. A TV-ben persze vágottan adták le. Ami viszont érdekes, hogy a jópénzért vásárolt DVD-n rövid hangkimaradás tapasztalható (abban a jelenetben, amikor Sharon és Arnie összebunyóznak), miközben a TV-ből felvett változatban az a pillanat is hibátlan.

A BTTF szinkronjából is egyszerűen kimaradtak hangok. Az első részből a film eleji telefonbeszélgetésnél teljesen kimaradt a doki hangja, a második részben pedig a "nyusz-nyusz" hangot adó mellény maradt néma.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 28., csütörtök 6:57
Tényleg agyhalottak a kiadó dolgozói vagy csak ennyire nem számít a vásárló?

a felsoroltak alapján tippelhetek? :D
0
2006. december 28., csütörtök 1:25
Én Intel Inside -os matricát akarok, bár arra még nem jöttem rá , hogy ez mért ide írom
0
2006. december 27., szerda 22:17
Ja igen, ha lehetne kérni ebből a magyar szinkron matricából, az jó lenne, szívesen ragasztanék a homlokomra is párat...
0
2006. december 27., szerda 22:16
Szeretném üzenni, hogy a Szeretünk Raymond évadjainál:
- legalább az egy évadhoz tartozó slim tokok lehetnének egységesek.
- felesleges a slim tokokat celofánozni
- az vicces, hogy az egyik lemezen van celofán, a másik négyen nincs
- röhejes, hogy a második évadnál a slim tokokra külön rá volt ragasztva egy magyar szinkron matrica
- az viszont már idegesítő, hogy a második évad első slim tokján nem volt szinkronos matrica, ellenben a dvd borítón igen
- Felváltva matt illetve fényes dobozok...

Nem baj, simán levakartam olyan 30db magyar szinkron matricát, leszedtem vagy 10 celofánt és négy darab ferdén felragasztott Forum Home matricát a tokok hátuljáról. Ha jól számoltam, 4 különböző slim tokba sikerült pakolni a lemezeket, van olyan évad ahol 3 különböző is van.
Tényleg agyhalottak a kiadó dolgozói vagy csak ennyire nem számít a vásárló?
0
2006. december 27., szerda 14:24
Steven Seagal rajongók figyelem január 23-án jelenik meg A Támadóerő cimű film melynek föszereplője Steven Seagal!Tud valaki valamit erről a filmről?
0
2006. december 19., kedd 16:45
Gyulus!

Mondj már egy-két filmet még ami szinkron hibás, mert akkor meg sem veszem :)
0