"Meg nem csak a szinkronról van szó, hanem a sok borító hibákért!"
"A Borítókat max. 2-3 perc lenne átnézni, hogy jók lettek-e, de erre nem képes senki a Fórumnál!"
Azért vicces, hogy éppen te teszed ezt szóvá, amikor a hozzászólásaidat csak ilyen szinten vagy képes tető alá hozni. Pedig ezeket a sorokat átnézni nem tellett volna 2-3 percbe... ;-)
Persze engem is bosszantanak a hibák, de azok nem csak a FHE-nél vannak sajnos. Az Én és én, meg az Irén szinkronjában a bal-jobb csatorna pár percen keresztül el van csúszva, emiatt csúnyán visszhangos, a Bosszú börtönében szinkronja egy jelenetben durván szinkronhibás, és vannak még példák.
Az Ace Ventura borító hibája szót sem érdemel, ha a korongokon nincs hiba. Persze, odafigyelhetnének jobban is, de csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 19., kedd 9:52
950
persze,hogy van felirat
www.dvd-shop.ch www.cinefacts.de
0
2006. december 19., kedd 8:37
1560
kicsit bővebben:)..magyar felirat legalább van rajtuk?:)
0
2006. december 19., kedd 8:12
950
alábbi Warner filmek Németországban már hónapok óta kapható
nálunk mikor jönnek?
-Várj míg sötét lesz -Ryan lánya -Doc Hollywood
0
2006. december 19., kedd 3:58
16458
:D Dömi, neked semmi sem jó? :D
0
2006. december 19., kedd 3:56
16458
2-3 perc rengeteg idő. kit érdekel, hogy teli van helyesírási hibával, meg tévedéssel a borító? nem nézi azt senki sem! ;) :D tapsikolj, rohangálj körbe-körbe sikítozva, és örülj, hogy jön.
0
2006. december 18., hétfő 23:59
14599
Hát a Young Einstein esetében tényleg jobban jártunk, hogy monoban hagyták a szinkront, ha azt felkeverik, abból valami iszonyat dolog sült volna ki...
Pedig a Great Southern Land című nóta iszonyat nagyot üt az eredeti hangsávon (még ha csak 2.0 Surround is)! Most is az megy MP3-ban. :)))
A borítóhibák is durvák, de ha a film nem hibás, akkor én nem kerítek neki nagy feneket...
0
2006. december 18., hétfő 23:55
3025
Láttam múltkor a Szökevényt az Auchanba és javjtva volt, remélem javítva lesz a TANGO és CASH is! Ha nem akkor SZ.PJON le a FÓRUM, hogy ilyen sz@rokat sóz az emberekre, és ahogy mondod mi lesz ha már Blu-Ray filmeket fogunk venni ezerrel és abban lesznek hibák? NYOMORÉK SZ@R BANDA A FÓRUM! Nem tudnak semmit csak a sz@rt keverni!
0
2006. december 18., hétfő 23:48
7271
"Tudunk róla,de nem lesz javitva mert nincs rá kereslett különösebben és ha majd egyszer utángyártásra kerülne belöle sor akkor majd talán javitva lesz."
Hát ezen beh.gyozok!!! Nincs rá kereslet? Mire, a minőségre?? Ezek szerint a sok szerencsétlen, aki nem veszi észre, hogy hibás a filmje, vagy lusta visszavinni, így is bőven kitermeli a kiadó hasznát. A többiek meg le vannak sz.rva?? Komolyan ez lett a Warnerből??? :-(( Ezek után kinek kell majd az aranyáras új formátum? Vagy annál majd odafigyelnek? De meddig?
Szinkronos Szökevénnyel mi újság? Van vkinek infója? Az sem lesz akkor javítva, jól érzem?
0
2006. december 18., hétfő 23:38
3025
Ui.: A Borítókat max. 2-3 perc lenne átnézni, hogy jók lettek-e, de erre nem képes senki a Fórumnál!
0
2006. december 18., hétfő 23:37
3025
Mikey-Soft!
Ez így igaz, de akkor ha csak ilyen sz@rul tudják kiadni akkor inkább ki se adják! Vagy csináljanak egy 2.0 stereot! De ilyen sz@rt akkor ne adjanak ki! Meg nem csak a szinkronról van szó, hanem a sok borító hibákért!
0
2006. december 18., hétfő 23:21
14599
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Tango & Cash nem az eredeti szinkronnal jött volna ki, akkor senkinek sem kéne... én sem venném meg egy kiherélt magyar hanggal.
Régi szinkronoknál sajna le kell nyelni a technikai hiányosságokat (amik sajna bőven előfordulnak).
Jó példa erre a Young Einstein is... stereo helyett kaptunk egy jó szarul szóló Intervideós mono szinkront, ahol rengetegszer elmegy a háttérhang és csak a beszédet lehet hallani.
A régi videós szinkronok sajna mind ilyenek... de ezek a klasszikus magyar hangok, így mivel ezzel szokták meg, ezeket várják az emberek.
0
2006. december 18., hétfő 22:37
3025
Nem szar, ULTRA SZAR, ennyit tudnak, SEMMIT!!! Ha az ember költ egy filmre akkor az legalább legyen már a jó, a többi kiadónál szinte semmi hiba nincs, a BUDAPEST FILM előtt meg le a kalappal mert ők legalább értelmes válaszokat adnak a kérdéseimre, PL a Fűrésznek van egy hiba a borítóját és erre azt válaszolták, hogy köszönjük észrevételed a követekező utángyártásnál JAVíTVA lesz, ezt a szót a FÓRUM nem ismeri, hogy JAVíTÁS!!! Sz@r egy banda, ENNYI!
0
2006. december 18., hétfő 22:24
19955
Ez jogos! Én is ezt kérdeztem tölük,de erre megint a szokáasos választ kaptam szezonnak megfelelöen: Tudod az évvégi hajtás.... Tudod a cég váltás.... stb,stb....
Én se értem őket.
Erre egy példa jeleztem Buzsik Szidónia kisasszonynak hogy hibás a Mizujs Scooby Doo 9.része mert csúszik a magyar hangja. Erre ezt a választ kaptam: Tudunk róla,de nem lesz javitva mert nincs rá kereslett különösebben és ha majd egyszer utángyártásra kerülne belöle sor akkor majd talán javitva lesz. A Bolondos dallamok egyik lemezén meg hiányzik a szinkron teljesen egy részen. De persze ez sem lesz javitva! Sajnos egyre szarabb ez a kiadó!!!! Kétségtelen jó és hiánypotló kiadványokat hoznak ki de tele hibákkal és egyre több hibával!!!!!!!
0
2006. december 18., hétfő 21:57
3025
Dömdödöm!
Erre is tudsz válaszolni?
0
2006. december 18., hétfő 21:43
3025
Ui.: A TANGO és CASH-ben az az 5.1 lehetett volna inkább 2.0, de legalább jó lett volna, meg az 5.1-ben a mélyládának nincs semmi dolga az egész film alatt! SOK a hiba a Fórumnál és semmi javítás, de akkor így miért adják ki, ezt magyarázd meg Dömdödöm! Hogy ha sz@r eleve a kiadás akkor miért adják ki sz@rul?
0
2006. december 18., hétfő 21:40
3025
Dömdödöm!
Köszi a választ! De akkor ha ilyen akkor miért adják ki? És az ACE VENTURA-ra borítóját meg aki megcsinálja az miért nem ellenörzi le, hogy mit csinált, meg a 2-dik rész hátulját pl, meg a Tango és Cash borítóján ott van a Forgatásos extra, de a lemezen nincs rajta akkor minek írják rá? SOK A HIBA (MOSTANÁBAN EGYRE TÖBB) ÉS NINCS JAVíTÁS!!! Ha már megveszi az ember akkor már jó legyen a film meg a borító!
0
2006. december 18., hétfő 21:15
19955
Szia!
A Tango és Cash nem valószinű,hogy lesz javitva mert az eredeti is ilyen minöségű csak mivel az stereo ott nem adja ki rendesen,de mivel ez fel lett keverve azért lehet jól hallani. Ami meg a TV-ben volt az nem az eredeti szinkron és ott ezt azért nem lehet ott hallani. Én ezt az infot kaptam a gyártástól!
Ace Ventura "ezért" 100%,hogy nem lesz javitva!
0
2006. december 18., hétfő 21:05
3025
Dömdödöm!
Csak benned bízom, mi lesz a TANGO és CASH-sel, mert nem jó a szinkron, lesz javjott változat és belehet majd cserélni? Meg az Ace Ventura Díszdoboz hátulja is gázos, meg a 2-dik résznek a hátulján vannak elírások! Köszi előre is a válaszod!
0
2006. december 18., hétfő 13:25
19955
Kikerült teljesen a megjelenésből és márciusnál hamarabb nem is fog jönni tuti.
0
2006. december 17., vasárnap 13:55
84
Hali mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy mi lett a november 21 -ére beharangozott Gilmore lányok 4. évaddal ? Mert ahogy elnézem még csak készülőben sincs, pedig nagyon sok helyen lehetett olvasni, hogy nov. 21-én megjelenésre kerül.
Előre is köszi!
Üdv: nickrivers
0
2006. december 16., szombat 22:39
19955
Nem lesz mert állitólag az eredeti is ilyen csak a hangsáv felkeverése miatt lehet most jobban hallani.
0
2006. december 16., szombat 18:52
248
Hány példányt tud majd eladni a Fórum az új szinkronos változatból.Megéri-e legyártatni,(csomagolást nem is hozom szóba,sima slim tokos lenne). A Magyar-Cseh-Lengyel piacot közösen érintené ez a sorozat,akkor mindjárt más lenne a helyzet.Gondolom ott is lement tv-ben a Maffiózók:) Anno 1 rakat sorit lefújtak pirivát emailben amikre rákérdeztem.Azóta ezek már kijöttek(Smallville,Bír-lak...) Sőt,most már Fórumos email sem műxik,írok,elolvassák,de válasz nem jön,pedig csak 1-2 sorban kérdezek.Anno jobb volt,mert ,ha 1 hónap múlva,de legalább jött valami válasz.Legutóbb 1 hónapja küldtem emailt.Semmi.Azelőtt nyár-ősz fordulón.
0
2006. december 16., szombat 11:51
16458
egyik sem (Igazságosztó, Jack&Bobby) jelent meg még sehol sem, és igazából nem is értem, hogy miért.
ha a számomra gagyi sorozatok, meg filmek kijönnek tonnaszámra, akkor ezek miért nem?
0
2006. december 16., szombat 11:34
248
Az Igazságosztó kint sem jelent még meg.De én is várom már nagyon!
A MAFFIÓZÓK c. sorozat SZINKRONOS megjelenése már 1,5 éve csúszik,tavaly tavaszra ígérte a kiadó az 1.évadot.Annyit tudni,hogy s kinti központ nem engedélyezte eddig.Remélem 2007-ben már megjelenik! SONY sorozatokkal hasonló a helyzet,bízom abban,hogy itt is változás lesz és végre megjelennek a KEMÉNY ZSARUK,FÉRJEK GYÖNGYE, MENTS MEG! c. sorik. Tesóm kedvéért még a DADUS is jöhetne:) Az HBO-n futó sorozatról:HUFF,DEADWOOD(ez már jön,úgy tudom),NANCY ÜL A FŰBEN
Én már a Maffiózók és Kemény Zsaruk sorikkal is kiegyeznék:)