Keresés

Warner Home Video

2006. december 16., szombat 8:40
Tisztelt FHE!

Meg szeretném kérdezni, hogy tervezi-e a Warner a Jack&Bobby illetve az Igazságosztó (Vengeance Unlimited) kiadását idehaza vagy bárhol máshol, ahonnan be tudnám szerezni. Mindkét sorozat megérdemelné, hogy megjelenhessen.

köszönöm.
0
2006. december 14., csütörtök 21:26
Bocsi ezért a beszédért!!!
0
2006. december 14., csütörtök 18:34
jamamura szadakó !

Mi lesz ezzel az elb@szott Tango és Cash Szink. verzióval?
Nagyon remélem, hogy lesz javított változat!
0
2006. december 14., csütörtök 10:26
Lesz belőle kétlemezes szinkronos is, mint a Casablanca-ból? Úgy volt, hogy igen...

Excalibur szinkronosról van valami hír?
0
2006. december 14., csütörtök 10:03
honlapcím: www.dvdextra.hu
0
2006. december 14., csütörtök 10:03
forrodrot@fhe.hu

azt hiszem ez a címük, de nem fognak válaszolni :D
0
2006. december 14., csütörtök 10:02
Valami honlap vagy e-mail címet tudtok adni a Warnerrel kapcsolatban?
0
2006. december 14., csütörtök 9:56
:) Ok. Csak akkor miért nem tduják mind itt, mind a Kerülj szinkronba honlapján kijavítani? Én nem találtam címet, ahova írhatnék. Tudtok mondani?
0
2006. december 14., csütörtök 9:53
Jamamura = Warner :D ha ő mond valamit, az úgy lesz ;)
0
2006. december 14., csütörtök 9:52
biztos. nem kérdeztem, mondták maguktól. :) megjelenési dátum: február 13.
0
2006. december 14., csütörtök 9:47
Biztos ez? Megkérdezted a kiadót?
0
2006. december 14., csütörtök 9:34
februárban.
0
2006. december 14., csütörtök 9:29
Kedves Warner!
Nem tudom, ezt olvassa-e valaki az Xpress felhasználókon kívül; de azért kérdem: Mikor jelenik meg a szinkronos Száll a  kakukk fészkére? Már nagyon sokan várják.
0
2006. december 13., szerda 22:53
Helló Warner !!!

Gondolkodtok ti mielőtt kiadtok egy DVD-t, miért nem ellenörzitek le mielött forgalomba hozzátok mit csináltatok a TANGO és CASH SZINK.-es változattal? Remélem nagyon gyorsan javítva lesz és kicserélitek mert én már megvettem és ilyen gyatra szinkront, lehet hallani alatta az angol hangot.
0
2006. december 10., vasárnap 17:13
Amin van,ott meg nem írják rá.De ez még mindig jobb,mint amikor más lemez van benne.Vagy nincs felirat.
Szerintem az egész sorozat iszonyatosan"gáz".
0
2006. december 10., vasárnap 14:02
Bocsi az előző kifejezésért, de ti nem érzitek úgy, hogy ez gázos, rányomjátok a borítóra az extrát és a lemezen nincs is.
0
2006. december 10., vasárnap 12:03
Helló Warner!

A Tango & Cash Szinkronos változatában a borítóra minek írtátok rá, hogy van egy Forgatásos extra ha nincs is rajta a lemezen? Ti ennyire hülyének nézitek az emberek vagy ti vagytok kurvára hülyék, hogy így elbasszátok a borítókat?
0
2006. december 8., péntek 19:01
Hello Warner!

Érdeklődnék hogy a South Park ki lesz a e adva valaha dvd-n ebben a hülye országban is! Szégyen hogy nálunk még nem jelent meg!
0
2006. december 6., szerda 16:51
Van egy 6oo filmes listájuk.Telefonon vagy levélben érdeklõdd meg,rajta vannak-e ezek a filmek.Ha igen,akkor még van remény.
Egyébként marad a külföldi beszerzés.Szerintem mindegyik egyben német változat is.
0
2006. december 6., szerda 14:11
Mikor lesznek kaphatók újra a régi Warneres filmek???

Amikről lemaradtam:(
Sirokkó
Annál súlyosabb a bukásuk
Későn jött boldogság
Az asszony és az ördög
Egy gyilkosság anatómiája
A pénteki barátnők
A sanghaji asszony
0
2006. december 6., szerda 10:34
Sziasztok. Akciósan megvettem az Xpressnél az újból kiadott Superman- a rajzfilmsorozat I. évadját (1996-os, ) amin már Fórum Home entertainment Hungary-s borító volt. A Vicc az egészben az, hogy mostt tudtam megvenni az akción keretén belül 1990 Ftért.
És itt a baj. Hogy az 1. lemez tök jó, de a 2. lemez hibás.
A 2oldalas lemezen NINCS magyar SZINKRON, FELIRAT, és MENÜ.
De DVD-n fizikailag a lemezen magyarul van ráirva, hogy Superman-a rajzfilmsorozat.
És ez soroztatgyártási hiba?
Ami a legfontosabb, van rá mód, hogy kicseréljék???
Amin van magyar szinkron. Az első lemez hibátlan....
Aki illetékes, az irjon. hegylander@gmail.com
vagy 0670 295 70 86.
Ui. már 1 év sóvárgás után végre megtudtam venni a filmet, és erre tessék. Nagyon mérges és szomorú vagyok!
0
2006. december 5., kedd 10:19
A Gyűrűk Ura bővített díszdobozról érdeklődnék szelíden - ha olvassa ezt bárki illetékes.
500
0
2006. december 2., szombat 15:51
Kedves Warner / Fórum!

Meg szeretném kérdezni, hogy mikor folytatódik a Full House hazai kiadása?
Az Államokban a napokban jelentették be a 6. évadot, ami jövő év elején jelenik meg, mi - európaiak :D - meg csak a 3. évadnál tartunk...

0
2006. november 26., vasárnap 15:42
Csak tudnam az HBO miert engedi, hogy a kiadvanyat mocsokba csomagoljak. Nekem senki nem tudja megmagyarazni, hogy olyan draga lenne az a lapozgatos csomagolas... Az igazabol csak egy nyomorult doboz es egy belso kartonlap. Helyette inkabb nyomtatnak 5 belso boritot? Van ott esz az mar biztos.

Arra utaltal, hogy lesz West Wing diszdoboz az osszes evaddal? Tokonszurom magam, mivel nekem mar 5 evad meg van es megegyszer beruhazni nem sok kedvem van.
0
2006. november 26., vasárnap 15:39
Nasszus. Ilyen kerdest ne tegyunk mar fel. Nyugati szarnyat jelent. Ami a feherhaz nyugati szarnyara vonatkozik, mert ott dolgoznak akikrol a sorozat szol. Egyebkent szerintem bar teljes felreforditas, kivetelesen jol magyaritottak. Legalabbis a sorozat elott nem sokan tudtak szerintem itthon, hogy a Nyugati szarny mit is jelent.
0