Keresés

Warner Home Video

2006. augusztus 4., péntek 12:44
Nem tudom fel tünt-e nektek de a CTHV filmjei is már csak 2990.  Hajrá Warner!!!!!
0
2006. augusztus 3., csütörtök 1:11
Ja, télleg ráthetnének 1 feliratot, pl. aki nagy fanatikusa a sorozatnak és nem bírja kivárni az itthoni kiadást, nem halnának bele. Pl. a 24 - 4. évadja Angliában már tavaly augusztusban megjelent (jó, valóban kevesebb extratartalommal), és csak egy angol halláskárosult feliratot raktak minden lemezre. Nálunk meg most jött ki Április végén (több extratartalommal, főleg kommentérok terén) és ezen a kiadáson is volt angol felirat. Szóval szerintem ez csak pénzpocsékolás az angoloknak, hogy kihoznak egy filmet korábban és csak egy angol feliratot raknak rá, ennyivel minket is rálehetnek rakni, meg más nyelvet is. És felőlem kihozhatnak még egy kiadást is, és arra is rátehetnek minket, és akkor megveszik azt, ha valaki extrafanatikus. Tehát szerintem egy feliratot simán rárakhatnának minden kiadásra.

Egyébként szerintem az Invasion-nel azért várnak, mert pénzkímélőbb előállítani úgy, hogy több nyelv van egy DVD-n, mint egy. Tehát amint lement a sorozat 1. évadja azokban az országokban is, utána hozzák ki DVD-n és akkor kapunk szinkront is.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 1:07
és számomra az is ködös, hogy pl. a Jóbarátokat magyar - angol nyelvvel hozták ki. akkor ezeket (amit "MovieFan" is említett) miért nem lehet így kihozni?
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:56
megsúgom: jövőre. ugyanis ők még a közepén tartanak a sorozatnak, mi elsők között láthattuk Európában. ezért nem értem,  hogy miért nem lehetett rátenni egy nyamvadt feliratot. az amerikai változaton van francia, meg spanyol felirat (mindkettő helyen megy / ment a sorozat), a magyar rajongók meg várjanak. Én zutty, nyomnám kifelé a sorozatot, ahogy lement a tv-ben, mert úgy több ember megvenné, mint fél / 1 évvel a "tv-premier" után...

a desperate housewivesnál, a lostnál, a prison breaknél és a többi sikersorozatnál sem értem, hogy miért nem lehet pl. az angol kiadásra magyar feliratot tenni, és miután a tv2 leadta, szinkronosan is megjelentetni...
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:53
Amit egy hónappal korábban meg is vehetett bárki kb. 2-3x annyiért, amennyibe nálunk került :)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:52
Tehát amikor a franciáknál meg a benelux államokban megjelenik az Invasion 1. évadja, akkor mi is rajta leszünk. Csak az a kérdés, náluk mikor jelenik meg. Egyébként már nem tudom követni én sem, hogy mi alapján döntik el, hogy melyik másik nemzettel (német vagy francia, esetleg olasz) legyünk rajta 1 sorozatos DVD-n. pl. KALIFORNIÁBA JÖTTEM 2. és 3. évadján Németben már rajta vagyunk szinkronnal és felirattal, viszont az 1. évadon csak felirattal, legalábbis ezt olvastam több helyen.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:51
Na ja, de egyszerű volt a helyzet mert a magyar subbal árulták Angliába is
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:43
én is ezt reméltem egy másik sorozat esetében, hogy tartalmaz magyar feliratot a brit kiadás, de ezután már nem hinném:
"When Invasion is released in Hungary, France and Benelux on DVD the Discs will have Hungarian language on them. The UK release however will not contain any Hungarian audio or subtitles."
(WB Customer Enquiries UK, Warner Home Video) :(
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:39
Ha valamelyik sorozat hazai megjelenésére nem lehet panasz, az a Drót.
1. évad:
- Angliai megjelenés: 2005 április 18.
- Magyar megjelenés: 2005 május 18.

2. évad:
- Angliai megjelenés: 2005 október 10.
- Magyar megjelenés: 2005 november 18.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:38
1. évad:
Angliai megjelenés: 2005 április 18.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:38
1. évad:
Angliai megjelenés: 2005 április 18.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:34
Az amcsi verzion biztos, hogy nincs, de azt remeltem az eu normalisabb felen meg iden jon. Beleertve angliat, amin siman lehet magyar felirat.
0
2006. augusztus 2., szerda 23:30
Az a "most jön kint" azt jelenti, hogy Amerikában jelenik meg néhány napon belül, pontosan két évvel az amerikai TV-bemutató után (a szeptemberben TV-ben induló 4. évadhoz időzítve). Kötve hiszem, hogy az 1-es régiós NTSC-kiadáson az amerikai magyarságra való tekintettel kerülne felirat, Európa más országaiban pedig szintén csak jövőre várható a megjelenése :)
0
2006. augusztus 2., szerda 23:21
Jovore? Most jon a Drot 3 kint. Ha lesz rajta felirat, akkor behozatom, szinkron itthon sincs...
0
2006. augusztus 2., szerda 23:12
Mindkettő csak jövőre várható. :(
Viszont jön a Sírhant művek utolsó évadja, talán egy újabb Vészhelyzet évad is belefér még, és azt hiszem a Gilmore lányokból is látunk még két évadot idén (3-4.)
0
2006. augusztus 2., szerda 23:05
A 6. evadrol van infod esetleg? A dvdextra-s hir nem ir rola semmit, ahogy a Drot 3. evadrol sem :(
0
2006. augusztus 2., szerda 22:29
Az új Slim-tok mánia nem magyar találmány. Világszerte erre térnek át a kiadók. A múltkor Ausztriában találkoztam a Vészhelyzet ottani kiadásával, és őket sem kímélték: 1-5-ig digipack, onnantól pedig slim-tok. Ez utóbbi gazdaságosabb (főleg az utángyártásnál), de ennek ellenére tényleg szerencsésebb lett volna, ha legalább az elkezdett sorozatokat egységes csomagolásban folytatták volna. Nem ezt teszik, de világszerte. Nem a helyi Warner hibája.
Egyébként személy szerint nem tartom túl piacképesnek nálunk a West Wing összkiadását. Egyrészt még minimum 1,5-2 év, mire nálunk megjelenhet az utolsó évad is (az RTL-KLUB tudtommal csak az év végén kezdi el vetíteni a 7. évadot, tehát a szinkron sincs még kész), másrészt aki nagy fan, az úgyis folyamatosan veszi, olyan megátalkodott pedig nem igen akad, aki szereti a sorozatot, de eddig nem vett még meg egy részt sem, viszont azonnal lecsap majd 2 év múlva egy kb. 50 ezer forintot kóstáló díszdobozra.
0
2006. augusztus 2., szerda 22:11
Tokon is szurom magam, ha az altalatok kiadott fostalicska uj kiadasu vekonytokos mocsok utan meg lehet majd venni ezt, aminek ertelme is lenne. Szeretnek ketszer fizetni ugyanazert.
0
2006. augusztus 2., szerda 21:39
:( igen, ezt már múltkor is mondtad. pedig erre, az összes rész egyben, lehet, hogy spórolnék...
0
2006. augusztus 2., szerda 20:52
Nem akarlak elkeseriteni,de egy ilyen kiadványt ami nagyon réteg sorozat nem hinném hogy be mernék vállalni.
0
2006. augusztus 2., szerda 20:27
:)
0
2006. augusztus 2., szerda 20:23
Szép!!!
Nem tudom.
0
2006. augusztus 2., szerda 19:24
Szia Leon, JSZ, Xpress, bárki aki tudja a választ! :)

ez várható nálunk?

köszi...
0
2006. augusztus 2., szerda 15:37
Akció is van már... ;)
0
2006. augusztus 2., szerda 15:37
én remélem, hogy az DVDEXTRÁN említett sorozatokon kívül ezek is folytatódnak...
0